Multumesc pentru topic Puski.
Pentru inceput m-am hotarat sa intervievez doamnele/domnisoarele ce tin in spate doua dintre triburile din top 5.
Prima jucatoare este
Baghera09 urmand ca mai tarziu sa il postez si pe cel cu
Nuria.
Nu cunosc restul conducatorilor de triburi, daca se poate sa mi-i indicati v-as fi recunoscatoare.
Gabytza17: Buna.
Baghera09: Buna.
Gabytza17: Ne poti spune cine se ascunde in spatele nick-ului Baghera09?
Baghera09: Violeta Bucur, inginer de meserie..
Gabytza17: Cum ai ajuns sa joci acest joc? Ce te-a atras la el?
Baghera09: Sincer, dintr- o prostie. Vroiam un joc de strategie, si pe principiul " ask google before you ask any other stupid questions" am ajuns aici. Am intrat la plezneala pe L13. Habar nu aveam de setari, caracteristici si alte minuni.
Gabytza17: Ai ajuns conducatorul tribului ce ocupa locul 1 de ceva timp, ne poti spune cum si ce caracteristici te fac potrivita pentru un asemenea "job"?
Baghera09:In primul rand, calitatea umana primeaza, cu toata modestia aferenta consider ca bunul meu simt ,respectul fata de restul jucatorilor de pe harta au contribuit in mare parte.
Gabytza17: Cum ai caracteriza tribul in care joci? Ce iti place sau ce nu iti place la el?
Baghera09: Tribul BB este tribul meu de suflet, nu pentru ca fac parte din conducere, ci datorita relatiilor pe care le-am intemeiat de-a lungul timpului. Imi place, si am o satisfactie enorma, ca in ciuda certurilor avute, diplomatiei nefavorabile..am reusit sa ramanem impreuna si sunt convinsa ca vom continua in formula asta mult timp de acum incolo.. Referitor la ceea ce nu-mi place, am luat deja masuri. Astept sa culeg roadele
Gabytza17: Am inteles ca tribul din care faci parte duce raboaie cu tot restul hartii, daca ai avea ocazia ai schimba ceva ?
Baghera09: Ocazii pot aparea in orice moment. Eu sunt deschisa la tot ceea ce inseamna negocieri .Daca se vor concretiza sau nu ramane de vazut.
Gabytza17: Am inteles ca este prima ta lume. Exista jucatori de la care ai avut ce invata? Exista jucatori care ii ai la "suflet"? Daca da, ne poti da niste exemple?
Baghera09: Sincer da. Nu mi-a fost rusine niciodata sa intreb . Si au raspuns asa , in ordine alfabetica dupa inaltime

) : Kasai ( i miss uuuuuu) Muhamad Ali, mpo1, scorpion20 .macea2017 . In timp am ajuns sa-i am la suflet si pe : Sil3nc3; superpandev, wandda si multi multi altii.. Sunt prietena cu aproape toti.
Gabytza17: Foarte frumos din partea ta, eu personal sunt mai distanta fata de jucatori, nu toti sunt ce par a fi. Daca ai fi nevoita sa o iei de la capat, ai lua-o tot cu ei? Sau ai avea si preferinte de la adversari?
Baghera09: As lua- o de la capat tot cu ei ,evident. In ceea ce priveste adversarii mi-as dori sa joc alaturi de dl cavalleras si de iluzie
Gabytza17: Multumesc pentru raspunsurile prompte. In incheiere as vrea sa ne impartasesti parerea ta despre forumul extern. Ce ar trebui schimbat sau introdus pentru a se anima?
Baghera09: Sincer, mi se pare ca este prea animat . Ar trebui ca mai multi jucatori sa se rezume strict la temele existente. Prea multe jigniri si atacuri la persoana,pentru gustul meu . "Spune NU spamului" .
Gabytza17: Multumesc pentru timpul acordat. Sper ca nu am deranjat prea mult.
Baghera09: Mersi si eu .Sa auzim numai de bine .