Interviuri

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

varcolac2005

member
Scor reacție
0
Primul interviu apartine lui agentcrash,intemeietor crashf si conducatorul familiei crash


Ce ne poti spune despre tine?Cine se afla in spatele userului agentcrash?
Agentcrash:Am 24 ani si lucrez la un club de net, lucru care imi permite sa fiu multe ore online.
Cum ai ajuns sa joci triburile?
Prima data am jucat pe lumea 8, sincer nu mai retin sigur, cred ca a fost o reclama de pe vreun site vizitat.


Cum ti-a influentat jocul stilul de viata?(a divortat sotia,te-a parasit iubita?:))
Agentcrash-Din punctul meu de vedere deloc. Nu a fost o data sa pun jocul pe primul loc fata de altceva. Prietena era exasperata uneori ca vorbeam prea mult de triburi. E ceva normal, intrebati orice barbat cu un hobby.


Ce parere ai despre lumea 20 si despre jucatori,atat cat ai apucat sa cunosti?
Agentcrash:Si buna si rea. Buna ca am intalnit noi generatii de jucatori care au o mentalitate diferita.Rea ca coruptia/interes propriul/conspiratii/sabotaje/spionajul a ajuns la un alt nivel fata de cel de pe lumea 8.


Ce fel de jucator esti,ofensiv sau defensiv?
Agentcrash: Defensiv. Deobicei am 8 sate de aparare, 2 de atac, dar ma orientez in functie de zona.
Esti intemeietorul tribului crashf si conducatorul familiei crash..ce ne poti spune despre asta?
Este o responsabilitate mare, la inceput a fost greu, fiind singur, dar am avut suficienta rabdare si timp sa reusesc ceva. Totdeauna am incercat ca jucatorii, odata veniti la noi, sa aiba o experienta placuta, sa invete jocul de la colegii mai experimentati si sa isi atinga potentialul lor maxim (in functie de timpul fiecaruia etc). Desi sunt singurul conducator pe "acte", munca cea grea o ducem un grup de oameni in care am incredere deplina.


Ce ne poti spune despre colegii tai de trib?
Agentcrash:Am avut si am foarte multi colegi de trib. Fara sa am o statistica exacta, ma voi risca sa spun ca peste 95% din jucatori si-au depasit recordurile precedente pe alte lumi (la punctaj, etc). Sunt foarte multumit si fericit ca joc alaturi de ei, nu tin minte sa fi existat vreun conflict major vreodata.


Sunteti in razboi cu tribul de pe locul 1,respectiv burn..ce parere ai despre burn si despre acest razboi?
Agentcrash:Burn e un trib cu multi jucatori experimentati, un trib foarte bun, care erau clar favoriti in fata noastra si cu toate astea, conducem in statistica 838-462=376 la triburile-mama, iar intre ambele tabere avem un castig de +222. Am spus si repet, va fi un razboi foarte lung si va castiga cel care va avea rabdare mai mare.


Cum arata lumea 20 prin prisma realizarilor tale ca jucator ?
Agentcrash:Am creat o familie care are momentan 425 milioane puncte. Am dat sute de invitatii, am respins mii de jucatori. Am reusit sa creez un grup puternic din jucatori necunoscuti si fara experienta. Fara familia Crash pe harta, tribul BURN ar fii fost considerabil mai mare.


Daca ai putea schimba ceva din trecut,pe lumea 20 desigur,ce ai schimba?
Agentcrash:Absolut nimic. Orice decizie mica ca si intemeietor ar fi putut avea un impact colosal asupra tribului condus de care sunt mai mult decat multumit.


Ne poti enumera cativa jucatori care te-au impresionat,atat pozitiv cat si negativ?
Agentcrash:Sunt foarte multi colegi care m-au impresionat pozitiv, aveam asteptari mici si le-au intrecut detasat.
Cativa dintre ei ar fii : formator (avea foarte multa rabdare sa organizeze atacurile), titan, clepo (foarte activ), catel negru, bondy87, marius, mezanoix si multi altii. Fiecare a avut perioada lor de "varf" in care a iesit in evidenta si a dus tribul unde este acum.


Daca ar fi cazul sa-ti alegi 10 jucatori(colegi sau dusmani),alaturi de care sa joci,care ar fi acestia?
Agentcrash:Formator-4 (dusman) m-a impresionat la o faza mai demult, in rest nu prea am nimerit pe propria piele inamici sa ma impresioneze. Colegi... fiecare duce un plus, noroc ca nu trebuie sa aleg doar 10!:D


Ce jucatori ai propune pt interviu?
Agentcrash:caius100 / Simonica

Interviu realizat de prea finuTTa
 
Ultima editare:

crashooo

Cand eram sitter la bondy87 si primise 6000 atacuri din care vreo 5000 le-a dat formator-4 .. multa rabdare pe om,asta binenteles, daca nu a folosit "ajutoare", cel putin surse din anturajul sau (marca gsp) au spus ca a dat manual, eu personal ma plictiseam la farmat 30 sate/zi .. ce sa mai zic 5000 atacuri intr-o singura zi:))
 

clepo

Nu ne lasa asa, spune-ne cu ce te-a impresionat Formator-4 ? ;)
A avut rabdare 11 ore ca sa cucereasca un sat cand ma infiltrasem langa el ... pierderile au fost enorme de ambele parti...si in final din 3 a picat unul...uitase saimu sa puna flama pe paladin:) saracu trimitea sprijin cu "farfuria de borsh" in mana:) ... intradevar are rabdare si determinare...
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.