Intrebare pentru admini.

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
Chiar exact, nu prea si asta din pricina faptului ca au fost implementate mai multe aspecte ce au fost si sunt impuse in continuare - ma refer aici la depozitul premium si restul facilitatilor premium, schimbarile de grafica etc etc. In plus, sunt restrictii si la capitolul viteza - nu vor mai fi prea curand lumi normale cu viteze 2 cu 1. In rest, sunt cam aceleasi setari care au fost si pe lumile vechi si care se repeta sub o forma sau alta in diferite combinatii.
 

Lord Catau

member
Pai am pus intrebarea exact pentru facilitatile premium. Eu personal am pierdut putin mai mult raportul cu jocul, recunosc. Dar discutand cu foarte multi jucatori de pe triburi am vazut ca la unison toti au aceeasi problema. Superfacilitarea jocului din cauza punctelor premium. Eu stiu ca jocul din puncte premium supravietuiesti si face profit, dar nu ar fi rau sa se reinvie o lume si o perioada de mult uitata:) Voua nu va este dor sa vedeti o harta plina pana la k1? Chiar ma uitam de la lumea 30 abia daca se reuseste umplerea a 8 k-uri
 

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
Da, banuiam ca la facilitati premium te referi. Singurul server ce poate fi resetat mai des si la nivelul caruia nu sunt active decat facilitatile de baza (cont premium, manager, asistent) e cel aferent specialei. Acolo e mai "old school", sa zicem.
 

Lord Catau

member
Eu sper totusi sa aud la un moment dat ca o astfel de lume se va deschide sau o inventie care sa adune vechii jucatori.Un comeback al clasicilor cred ca ar fi ceva mai mult decat captivant
 

DeletedUser47559

Majoritatea jucatorilor din tribul Clasic(daca la ei te referi) au jucat/joaca pe lumile speciale.
O lume normala de viteza 2 cu 1 ar atrage foarte multi jucatori,chiar si cu facilitatile premium active...nu ar fi nevoie de prea multe pp-uri decat pentru injumatatiri,multi nu vor baga pp in resurse pt ca viteza unitatilor e relativ mare si resurse suficiente se pot lua din farm.Chiar speciala trecta a fost de viteza 2 cu 1 si la un moment dat(ma refer in start) nu aveam ce face cu resursele.
Pacat ca s-a renuntat la o astfel de setare!