Intrebare regula 1.2

DeletedUser

Avem regula asta:
1.2 Membrii forumului nu au dreptul sa se dea drept moderatori sau admini. Incearcarea de a actiona ca un moderator este interzisa si duce la primirea unui avertisment.

Intr-o postare un user spune de exemplu ca vrea sa isi vanda contul. Eu ii raspund in genul asta, aratand ce reguli incalca:

Quote:
§5) Vânzarea şi cumpărarea de conturi şi obiecte ingam

Nu este de dorit folosirea conturilor doar în scopuri comerciale. De aceea, este interzisă cumpărarea sau vânzarea conturilor, a satelor sau materiilor prime. Totodată este interzis schimbul de resurse între lumi diferite. Este interzisă crearea unui cont având ca singur scop susţinerea altui jucător (resurse şi armată). Dacă decideţi să părăsiţi jocul, este interzis să continuaţi să jucaţi doar pentru susţinerea altui cont. De asemenea, utilizarea unui locţiitor permanent sau temporar pentru acest scop este interzisă. În cazul în care primiţi resurse de la un cont de împingere, sunteţi obligaţi să raportaţi administratorilor acest fapt. Nu este considerat cont de împingere jucătorul activ care participă la diverse forme de suport organizat conform strategiilor tribului
Exemple:

* Este interzisă vânzarea de materii prime prin ebay.
* Este de asemena interzisă vânzarea dreptului de joc sau a licenţei contului propriu.
* Este interzisă oferirea contra bani de materii prime sau puncte premium în profil.
* Este interzisă oferirea sau acceptarea unor afaceri personale în schimbul punctelor premium.
* Este interzisă oferta de materii prime din lumea 6 in schimbul resurselor din lumea 7.


Incalc intr-un fel regula de mai sus, regula 1.2 ?

Nu spun ca il voi pedepsi intr-un fel , nici pe forum nici in joc. Nu fac nicio referire la faptul ca as fi admin/moderator. Regulamentul este la dispozitia oricarui user, nu este ilegal sa il citezi pe forum.
 

DeletedUser

Nu, nu incalca regula. Un simplu citat din regulament nu devine incalcare de regula, dar daca afirmi ca esti admin sau moderator si te comporti ca atare, atunci se aplica aceasta regula.
 

DeletedUser

Multumesc ptr raspuns BlooM, aveam unele nedumeriri dupa ce am vazut niste lucruri pe forum.
 

DeletedUser

daca raspunzi la o intrebare nu inseamna ca esti admin doar daca te dai admin popi primi avertizare in rest poti sa raspuns cred......
 
Sus