Intrebari despre Contul Premium

Discuție în 'Întrebări' creată de Asfaloth, 16. Aug 2008.

Distribuie această pagină

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. Multe dintre facilitatile contului premium sunt descrise in meniul corespunzator din cadrul jocului. Unele insa lipsesc, iar altele, din ce am vazut prin intrebari si prin tichete, ar necesita explicatii suplimetare.


  Mai multe comenzi in circuitul de constructie
  Cu contul premium se pot da trei comenzi de constructie la cost normal. In functie de resursele disponibile se poate lungi coada de constructie, insa incepand cu a patra constructie cladirile au un cost suplimentar in resurse, exprimat in procente din costul initial. Aceasta "dobanda" creste la fiecare noua comanda de constructie adaugata.

  [​IMG]


  In privirea generala grafica a satului, daca se arata nivelul cladirilor se afiseaza informatii suplimentare: timpul pana la terminarea constructiilor in cladirea principala, pana la terminarea recrutarilor in cladirile aferente, respectiv pana la umplerea magaziei cu primul tip de resursa care ajunge 'pe rosu'.

  [​IMG]

  Se vad in sat deplasarile de trupe inspre si dinspre sat - atacuri si sprijin, cu timpii aferenti pana la sosirea la destinatie. Printr-un click pe carnetelul cu creion de langa atac/sprijin, se poate modifica numele acestuia. Acest lucru este practic de ex. in cazul unui sat atacat la greu. In momentul in care se identifica trupele dintr-un atac, acesta poate fi redenumit cu tipul de trupe - de ex. "topoare", "berbeci", "nobil" etc.

  Identificarea atacurilor este simplificata prin optiunile pop-up pentru harta. Daca se bifeaza optiunea "timpul", plasarea cursorului asupra unui sat va afisa timpii de deplasare pentru diferitele tipuri de trupe din satul curent pana in satul respectiv. Alte optiuni includ afisarea moralului in cazul unui atac asupra satului respectiv. Pentru satele proprii se pot vizualiza resursele existete in sat, numarul de negustori prezenti / existenti, populatia existenta / locuri in ferma si trupele aflate in sat.

  [​IMG]
  [​IMG]

  Informatii despre toate satele se pot vedea accesand submeniurile de la "Privire generala".

  [​IMG]

  * Combinat: Rezumarea producţiei, a cercetării şi a trupelor
  * Producţie: Vizualizarea producţiei actuale şi a cercetării
  * Transporturi: Vedere generală asupra negustorilor proprii şi cei străini
  * Trupe: Componenta trupelor în satele proprii
  * Comenzi: Lista tuturor mişcărilor de trupe proprii
  * Sosire: Vedere generală asupra tuturor trupelor care se întorc (de atac şi de sprijin) si a atacurilor pe sate
  * Clădiri: Nivelul de extindere a tuturor satelor
  * Cercetare: Nivelul tehnologiilor cercetate
  * Grupe: Îţi arată căror grupe aparţin satele

  Jucatorii pot fi marcati pe harta cu culori distincte, individual sau pe grupe, prin intermediul optiunii "jucator". Intai se intemeiaza o grupa, apoi se adauga jucatorii care doresc a fi inclusi (unul sau mai multi) si se stabileste culoarea cu care sa apara pe harta.

  [​IMG]
  [​IMG]

  Satele cu care se opereaza des (de ex. un sat mai slab dezvoltat spre care se trimit resurse sau un sat ce urmeaza a fo atacat) pot fi trecute la sate favorite (click pe sat -> apare optiunea in meniu). In targ si in piata centrala, langa casutele pentru coordonate se regaseste optiunea 'Favoriti' care afiseaza o fereastra pop-up cu lista de sate marcate ca favorite, pentru o selectare rapida.


  Celalalte facilitati premium sunt descrise destul de detaliat in meniul Premium - Avantaje si utilizarea lor este destul de intuitiva. Daca totusi mai sunt intrebari legate de setarile disponibile doar pentru contul premium, puteti sa le adresati aici.
   
 2. Nu te supara dar cred ca asta ar trebui mai degraba postata pe Forumul Principal nu la intrebari.
   
 3. Eu m-as referi si la alte avantaje ale contului premium. Ma vor referi la posibilitatea de a-ti face mai multe Grupe de sate. E ceva foarte pretios mai ales cand ai multe sate.

  Va dau exemplu cum am eu Grupele denumite si utilitatea satelor din acea grupa:
  - Grupa Atac = aici trec toate satele cu profil ofensiv indiferent de starea lor din punctul de vedere al cladirilor si armatei
  -Grupa Aparare= aici trec toate satele cu profil defensiv indiferent de starea lor din punctul de vedere al cladirilor si armatei
  -Grupa Nobili= aici am trecute toate satele unde am nobili , indiferent daca sunt sau nu de atac sau de aparare.
  -Grupa In Contructie= am trecute satele care nu au populatia la maxim si unde trebuie sa mai fac cladiri sau armata.
  -Grup 24= am trecute satele cu populatie full si gata din punctul de vedere al cladirilor si armatei.

  Mai pot exista diferite grupe in functie de asezarea pe harta sau de inamici. De exemplu cand am sate in imediata apropriere a unor jucatori dusmani fac o grupa din acele sate, pot chiar sa fac mai multe grupe , totul difera in functie de zona. La mine sunt asa numitele Red Zone. Satele din zone sigure (centrul unui continent, unde ai numai colegi de trib sau aliati) pot fi si ele grupate intr-un grup , Grup Zona Sigura, de unde sa trimiti suport in alte zone fara a fi in pericol satul/satele.

  Atunci cand situatia unui sat se modifica el e trecut la Grupul corespunzator, noul Grup .De ex daca un sat din Grupul 24 isi pierde armata el e trecut la Grupul In Contructie.

  Din punctul meu de vedere economisesc mult timp. Stiu exact unde am de dat comenzi, armata sau cladiri (Grupul In Constructie), de unde bat taleri si trimit resurse (Grupul 24), de unde voi ataca, atacuri de curatare (Grop atac) si nobili (Grup nobili) si de unde voi trimite suport (Grup Aparare)

  Nu stiu sigur daca e chiar bine ce am postat, adica daca se potriveste cu ceea ce s-a dorit aici sa se faca. Daca nu se potriveste se poate sterge fara probleme.
   
  Ultima editare de un moderator: 16. Aug 2008
 4. Cont premium: Baterea talerilor de aur

  Şi să nu uităm Baterea talerilor de aur! :rolleyes:

  [​IMG]

  Îmi este foarte folositor! Nu mai trebuie să folosesc grupă de nobili! ;)
   
 5. pot sa cumpar premium de pe cartela

  pot sa cumpar 14 zile de cont premium platind de pe cartela orange.??? specific: nu abonament, cartela reincarcabila....


  astept rasp
   
 6. Nu conteaza ca ai abonament sau cartela atata timp cat esti in reteaua Orange sau vodafone,doar sa ai credit.
  Prin SMS se pot cumpara 3 puncte premium cu 1.99 euro sau 20 puncte premium pentru 9.20 euro.
   
 7. ok :)

  ms mult asta vri=oiam sa stiu :)
   
 8. Iti i-a 10euro........testat pe telefonul meu :((
   
 9. vitalislec

  vitalislec member

  Înscris:
  11. Feb 2008
  Mesaje:
  1
  Cont Premiu

  Cum pot activa/cumpara din Republica Moldova un Cont-premium?
   
 10. presupun ca prin carte de credit
   
 11. poi dacă ai numar de orange sau conex,cosmote dai ca țară România ,că ție îți trimite mesaj prin telefon cu codul contului și tu il activezi ca și pe cel din românia
   
 12. contul premium merita banii, si daca tot am puncte, imi scot si reclama.
   
  Ultima editare de un moderator: 14. Sep 2008
 13. AM TRM MESAJ ca sa am cont premium si

  am trm mesaj sa am cont premium si cand dau sa construiasca mai multe de odata cica nu am cont premimum ce sa fac??:confused:
   
 14. ai activat contul premium ?
   
 15. MidEvil

  MidEvil member

  Înscris:
  1. Feb 2008
  Mesaje:
  312
  cum fac unii oameni bani..degeaba!

  deci..dupa ce treci de procedura de cumparare si primesti un raport care iti spune ca ai achizitionat N puncte premium,intri la premium-->Instalare..te descurci tu acolo..sper.:confused:
   
 16. AM trm mesaj pt cont premium si inca nul am

  Sal am trm mesaj pt cont premium dat scris acolo ce trebuia am primit mesaju de confirmari si ma scris acolo codu si inca nu am ce pot sa fac?:confused: ?? deci a am dat 2 dolari asa deam... sau .. Nu sttiu sunteti nesoriosi? va rog nu stergeti topicu lasatti macar 1 ora dupa ce ati rapsuns
  MULTUMESC
   
 17. Lordkaos

  Lordkaos member

  Înscris:
  24. Feb 2008
  Mesaje:
  1.762
  Citeste Regulile si nu mai posta aiurea.. Analfabetismul poate fii si boala, dar totusi, nimeni nu cred ca se lauda cu asta ;)
   
 18. Buna Dimineata

  Am si eu o problema am facut plata pt un cont premium de 5 puncte si nu mil aproba a trebui facut ceva pentru ca nu vreau sa ies in pierdere Multumesc Anticipat sper sa se rezolve problema in cel mai scurt timp
   
 19. sa remediat problema a fost o eroare dar merge
   
 20. v3rra

  v3rra member

  Înscris:
  13. Sep 2008
  Mesaje:
  952
  trebuie sa bagi codul primit ;))
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.