Intrebari despre Contul Premium

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

INeedMoey

Cand am jucat pe lumea 21 era o optiune la CP, ca atunci cand pui mausu pe un sat de pe harta , iti arata la ce ora l`ai ataca , daca ai luat resurse full sau nu si bulina (verde, galbena sau rosie) . Acum mi`am activat CP pe lumea 24 si vad ca nu mai arata ? De ce ati scos`o ? era foarte folositoare..
 

toltec

» Opţiuni-Popup
Arată ultimul atac
Moralul
Materii prime
Populaţie
Negustori
Trupe
Arată trupele locale
Arată timpul
Arată notiţele


bifeaza astea(care vrei), le gasesti sub harta mica
 

bankruta

cum pot , avand cont premium, sa trimit la farmat pe mai multe sate fara a o lua sat cu sat?
 

DeletedUser25287

Dar nu e cazul sa deranjati mereu moderatorii pentru lucruri atat de simple, exista script de farmare pe forum, nu trebuie decat sa cautati.
 

DeletedUser3824

Cu ocazia sarbatorilor de PASTI, nu cumva se face iar acea oferta de CP, cu reducere, cum a fost de CRACIUN ?
Cred ca ar fi util pentru toata lumea (mai ales pentru playeri).
 

cavalleras

in cazul in care se va lua o decizie in acest sens, ea va fi comunicata tuturor jucatorilor prin sistemul de mesaje din intermediul jocului.
Hai ca ti-am raspuns eu, frumos, elegant, protocolar.. ;)
 

gabi23

Orice promotie de genul acela, ca si altele asemanatoare, se anunta din timp. Cum nu a fost nimic anuntat pana acum, nu cred ca se va intampla ceva. Genul asta de informatii se afla mai usor prin sistemul de suport decat pe forum, pentru ca nu moderatorii sunt cei care se ocupa de ele, deci nu stim asa multe detalii ca si adminii.
 

Rakanishu

admin
Membru personal
Scor reacție
145
Derogarea de la stergerea contului se face doar in cazul inactivitiatii. Cand se da stergere manual dureaza 5 zile indiferent de situatia CP, idem si in cazul conturilor banate, mai exact 14 zile.
 

Chevyx

:) gasisem tot acolo un raspuns al tau identic cu cel de mai sus raka , nu mai era nevoie de completare . ms oricum
 

DeletedUser40333

am si eu o intrebare..poate ca a mai fost pusa, dar nu am timp acum sa caut si nici nervii necesari. Am observat ca pentru 600 de pct. poti cumpara si prin mobil. Nu am mai cumparat pana acum, azi e prima zi de joc. Intrebarea este: cum platesc? Imi da sa sun la vreun numar sau ceva de genul? Nu am timp sa ma duc la banca sau sa caut paysafe carduri ca sa cumpar prin alte metode

Astept un raspuns cat mai repede posibil

Ciao!
 

Rakanishu

admin
Membru personal
Scor reacție
145
Da, mergi la premium/cumpara/alegi 600pp/mobilpay si urmezi instructiunile de pe ecran.
Vei fi taxat cu suma afisata acolo, ai cartela prepay si credit suficient iti ia din aia, ai abonament - vine la factura urmatoare.
 

DeletedUser40333

mersi boierule..3 luni de premium cu 10 euro..fata de alte jocuri e convenabil
 

DeletedUser2673

se poate plati daca iti iei cartele reincarcabile de la magazin, daca da, atunci cum
 

Extraction Point

Mai intai, decizi cate puncte doresti sa achizitionezi. In cazul cumpararii cu ajutorului unui SMS, ai doar 2 variante : 60 sau 600. In continuare, poti cumpara o cartela reincarcabila, iti incarci telefonul si apoi incepi procedura de cumparare a punctelor-premium. Nu trebuie decat sa urmezi instructiunile.

De cele mai multe ori, eu am cumparat cate 600, cumparand de fiecare data o cartela reincarcabila in valoare de 10 euro.

Mult succes ! :)
 

crash2hell

ajutor cont premium

am si eu o intrebare in legatura cu contul premium..de 2 zile mi sa terminat si de atunci incerc sa cumpar puncte dar de fiecare data imi respinge cererea...am facut acelasi lucru pe alte jocuri si merge dar aici nu..pot sa aflu ce se intampla?...va rog
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus