Intrebari referitoare la impartirea legaturii de internet

  • Autor subiect DeletedUser24459
  • Data de început

DeletedUser

daca joc cu 2 conturi de pe acelasi calculator si nu o sa trimit sprijin atav sau resurse unul la altul(nu o interactioneze deloc)o sa a contul blocat?
dar daca imi trec celalalt cont la impartirea legaturi de internet o sa paesc ceva?
 

DeletedUser

Chiar daca cele doua conturi nu interactioneaza intre ele, tot se pune problema logarii imediate. Din cate imi amintesc eu era o limita intre logari (30 de minute? sau aberez? )
 

DeletedUser34369

nup , trebuie lasata o perioada de timp intre logari . sau nu declari legatura de net dar te loghezi pe al 2 lea cont de maxim 5 ori pe saptamana . iar apoi vei fi tentat sa trisezi ( parca n-ai face-o deja ) . asa ca joaca cu un singur cont ca majoritatea , oricum vei fi prins si mai manjesti si jocul .
 

DeletedUser34265

daca joc cu 2 conturi de pe acelasi calculator si nu o sa trimit sprijin atav sau resurse unul la altul(nu o interactioneze deloc)o sa a contul blocat?
dar daca imi trec celalalt cont la impartirea legaturi de internet o sa paesc ceva?

Nu poti sa joci cu 2 conturi de pe acelasi PC fara sa il treci pe al doilea cont la impartirea legaturii de internet.
Daca il treci trebuie sa astepti 10 minute( din cate stiu eu :D) inainte ca sa intri de pe primul pe al doilea cont...:cool:
 

DeletedUser

Am si eu o intrebare:

Am voie sa ma loghez de pe telefon cand sunt plecat? Apare ca fiind alt IP si nu vreau sa am probleme.
 

DeletedUser4833

Am voie sa ma loghez de pe telefon cand sunt plecat? Apare ca fiind alt IP si nu vreau sa am probleme.

te poti loga linistit, atat timp cat de pe acelasi telefon nu mai intri pe un alt cont si aceasi lumea ,e in regula.
 

DeletedUser16934

salve
si daca te loghezi la interval mic din cauza ca vecinul vine la tine si te roaga sa-l treci la legatura de net
el ramanand fara net tu ce faci mergi la somn si pe el il lasi la computer poate vrea sa stea si cu sotia

aceste reguli nu.s trecute in regulament referitor la intervalul de timp

deci e o facatura
 

DeletedUser16934

eu sunt inchis pe motiv de multi cont cand eu si vecinul am fost trecuti la legatura de internet

e o facatura si multi profita de acest lucru reguli noi aparute peste noapte precum ciupercile dupa ploaie
 

DeletedUser

Exista o limita de timp intre logari pentru a nu se considera multicont (nu mai stiu daca sunt 10 minute sau 30 de minute). Tu nu ai cum sa dovedesti cele sustinute de tine, iar adminul nu are de unde sa stie cu exactitate ce e la tine in casa, asa ca se ia dupa dovezi.
 

DeletedUser16934

unde scrie la ei pe hartie...
iata regulamentul scris de administratori si eu nu vad nici un timp deci este furt

"
Împărţirea legăturii de internet

Dacă foloseşti în comun internetul cu mai multe persoane pentru mai mult de 3 zile trebuie să menţionezi aceasta aici. Livrarea de materie primă şi trimiterea de sprijin nu mai este în cazul acesta posibilă. Menţionarea poate fi ştearsă doar după 3 zile.

Dacă se joacă mai multe conturi în mod regulat prin aceeaşi legătură de internet, fără a anunţa acest lucru, se poate ajunge la închiderea conturilor pentru joc.

Dacă vă logaţi doar din când în când pe acest cont nu este nevoie să treceţi nimic în cont.

Fiecare jucător are voie să posede doar un cont. Respectă te rog Regulile!

Fiecare jucător care foloseşte în comun cu alţii o legătură de internet trebuie să treacă toate conturile pe care le cunoaste şi ştie că împart cu el legătura de exemplu: Dacă trei jucători folosesc aceeaşi legătură de internet, fiecare din cei trei trebuie să îi treacă aici pe ceilalţi doi jucători.

2) Mai mulţi jucători cu aceaşi legătură de internet

În timp ce jucătorii împart o conexiune la internet (şi 24 de ore după aceea) nu este permisă absolut nici o interacţiune între conturi. Nu sunt permise transferurile de resurse, să-şi trimită suport sau atac reciproc, atacuri coordonate sau orice altă interacţiune între conturi. împartirea conexiunii trebuie anunţată (setări -> împărţirea conexiunii) şi orice interactiune între conturi este interzisă. Pe Speedserver (SDS) este interzis, ca mai multe conturi să fie jucate de pe un singur computer.
Explicaţii detaliate:
Regula este pentru toţi utilizatorii care joacă pe acelaşi computer sau în acelaşi network. Prin network se înţelege joc în aceeaşi casă, acelaşi loc de muncă sau şcoală unde computerele sunt legate între ele. Toti jucătorii care folosesc o reţea trebuie să declare acest lucru la împărţirea conexiunii
Exemple:

* Este interzis să folosiţi un cont pentru a aduce profituri de orice fel altui cont care foloseste aceeaşi reţea.
* Este interzis ca jucătorii ce folosesc aceeaşi reţea să atace, trimită suport sau resurse unul altuia
* Este interzis ca jucătorii ce folosesc aceeaşi reţea să atace, trimită suport sau resurse unui al treilea jucător. Jucătorilor care folosesc aceeaşi legătură de internet nu le este admis să sprijine sau să livreze resurse către un al treilea jucător care nu foloseşte aceeaşi legătură de internet. Folosirea unui cont sau a mai multor conturi intermediare pentru transfer de resurse între 2 conturi ce împart aceeaşi legătură la internet este interzisă. Toate conturile implicate incalcă regulamentul.
* Jucătorii cu o legătură comună de internet au voie să atace acelaşi trib.
* Este interzisă utilizarea unui cont în beneficiul unui alt cont ce împarte aceeaşi legătură la internet.
* Declararea împărţirii legăturii de internet nu derogă de la respectarea întocmai a §1)"

daca gaseti timpul atunci eu sunt tembel...
 

DeletedUser34265

Sunt reguli nescrise, pe care doar adminii le stiu si cand te blocheaza ramai masca:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
 

DeletedUser

Stiu si eu destul de bine regulamentul, si eu am un frate care a jucat, si am fost banati din acelasi motiv, iar ca raspuns a fost trebuie respectata o limita de timp intre logari.
 

DeletedUser16934

unde scrieeeeeeeeeeeeeeee
la ei in carnetel
asa ne pot inchide toate conturile
 

DeletedUser34369

asa este gabi dar chestia asta nu e scrisa in regulament , cel putin nu e publica . si atunci nu e ilogic sa fii judecat dupa ceva ce nu cunosti ? nici tu nici eu nu suntem singurii care au zis ' am declarat legatura de net e totul ok ' si apoi au fost arsi pentru nerespectarea regulamentului .
 

DeletedUser

Da si asta e adevarat, ar fi trebuit trecute in regulament, poti face o cerere, sa stie de acum incolo cel cu multicont cat sa astepte intre logari :p
 

DeletedUser

Apiaregina eu în locul tău nu aş mai scânci atât.

Banul ţi l-ai luat pe merit, dacă tăceai şi jucai corect faţă de colegi şi aliaţi fii sigur că nu ajungeai în situaţia respectivă.

Acum ca să îţi dau cu propria prostie şi propria situaţie peste botişor, ia de aici: Dacă chiar pe celălalt cont era vecinul tău care a intrat de la tine doar o dată (sau doar de câteva ori), atunci istoria IP-urilor ar putea demonstra acest fapt. Cu alte cuvinte, IP-urile ar fi diferite cu 2-3 zile în urmă, iar acest lucru ar demonstra corectitudinea jocului tău.

Pe de altă parte, hai să nu mai punem aici şi faptul că "vecinul tău :rolleyes:" sprijinea INAMICII şi rupea trupele PROPRIILOR SĂI COLEGI DE TRIB iar după asta se aştepta ca să ia sate moca de la duşmani fără să suporte consecinţele :rolleyes:

Hai te rog, fii puţin mai realist, dacă ai intrat în horă fii gata să iei câteva picioare în cap pentru că noi nu-i suportăm pe cei care nu pot să danseze :D

Să îţi fie satele uşoare, de pe ambele conturi :D
 

DeletedUser

si dc esti bannat permanent, adica blocat, iti mai poti recupera satul?
 
Sus