Intrebari referitoare la impartirea legaturii de internet

  • Autor subiect DeletedUser24459
  • Data de început

DeletedUser19202

Depinde cum are chef adminul..poate sa dureze si 3 zile :rolleyes:

intrebarea era retorica ;)

dar eu cred ca e un lucru care ar trebui sa ne puna pe toti pe ganduri pentru ca daca ei nu cunosc asta eu ca "simplu jucator" de unde ar trebui sa stiu?

culmea e ca stiu:)))))
 

DeletedUser38860

Intrebare : Fratele meu a decis sa se apuce si el de triburile. Jucam de pe acelasi calculator , evident aceeasi legatura de internet. Am scris la setari la Impartirea legaturii de internet nickurile fiecaruia. Exista vreun pericol sa fim blocati?
 

DeletedUser

Intrebare : Fratele meu a decis sa se apuce si el de triburile. Jucam de pe acelasi calculator , evident aceeasi legatura de internet. Am scris la setari la Impartirea legaturii de internet nickurile fiecaruia. Exista vreun pericol sa fim blocati?

da , exista asa cum zice gabyy . lasati minim 30 minute intre logari ca sa nu riscati o blocare pe ambele conturi
 

DeletedUser35581

cum pot declara impartirea legaturii de net cu alti prieteni....?...si prin declarare putem interactiona?
 

DeletedUser

cum pot declara impartirea legaturii de net cu alti prieteni....?...si prin declarare putem interactiona?


SETARI->impartirea legaturii de internet,scrii acolo numele jucatorului cu care imparti legatura si apesi OK

interactiune?depinde ce intelegi prin asta


§2) Mai mulţi jucători cu aceaşi legătură de internet

În timp ce jucătorii împart o conexiune la internet (şi 24 de ore după aceea) nu este permisă absolut nici o interacţiune între conturi. Nu sunt permise transferurile de resurse, să-şi trimită suport sau atac reciproc, atacuri coordonate sau orice altă interacţiune între conturi. împartirea conexiunii trebuie anunţată (setări -> împărţirea conexiunii) şi orice interactiune între conturi este interzisă. Pe Speedserver (SDS) este interzis, ca mai multe conturi să fie jucate de pe un singur computer.
»
Explicaţii detaliate:

Regula este pentru toţi utilizatorii care joacă pe acelaşi computer sau în acelaşi network. Prin network se înţelege joc în aceeaşi casă, acelaşi loc de muncă sau şcoală unde computerele sunt legate între ele. Toti jucătorii care folosesc o reţea trebuie să declare acest lucru la împărţirea conexiunii
Exemple:

Este interzis să folosiţi un cont pentru a aduce profituri de orice fel altui cont care foloseste aceeaşi reţea.
Este interzis ca jucătorii ce folosesc aceeaşi reţea să atace, trimită suport sau resurse unul altuia
Este interzis ca jucătorii ce folosesc aceeaşi reţea să atace, trimită suport sau resurse unui al treilea jucător. Jucătorilor care folosesc aceeaşi legătură de internet nu le este admis să sprijine sau să livreze resurse către un al treilea jucător care nu foloseşte aceeaşi legătură de internet. Folosirea unui cont sau a mai multor conturi intermediare pentru transfer de resurse între 2 conturi ce împart aceeaşi legătură la internet este interzisă. Toate conturile implicate incalcă regulamentul.
Jucătorii cu o legătură comună de internet au voie să atace acelaşi trib.
Este interzisă utilizarea unui cont în beneficiul unui alt cont ce împarte aceeaşi legătură la internet.
Declararea împărţirii legăturii de internet nu derogă de la respectarea întocmai a §1)
 

DeletedUser35749

Inca o completare, trebuie sa va treceti reciproc la impartirea legaturii, tu pe el si el pe tine.
 

QuadCore

member
Scor reacție
0
Buna dimineata
intrebarea suna in felul urmator:

Stau intr-un camin de studenti, unde toate legaturile la internet sunt print-o singura adresa de I.P. , cum ma disculp in fata adminilor ca nu am nici o treaba cu alte conturi, in conditiile in care nu stiu cine joaca cu ce nume .. etc. ???

multumesc,
astept un raspuns
 
Ultima editare:

DeletedUser26089

Salut.

As dori un raspuns pentru urmatoarea situatie: eu am un cont de mai multi ani, dar m-am reapucat de joc recent pe lumea 39. I-am trimis invitatie prietenei mele, bineinteles tot pe lumea 39 (ea avand un cont, acelasi nume, si pe lumea 38). Ideea e ca eu mi-am creat contul de pe calculatorul unei biblioteci si intru de obicei de acasa. Ea se logheaza de pe telefon si de pe pc de acasa, la ea. Problema care ar aparea ar fi, cand ea este la mine (sau eu la ea) si intram amandoi de pe acelasi pc. In situatia aceasta, chiar daca nu ne-am trimite resurse/suport/atacuri, tot s-ar putea aplica sanctiunea inchiderii conturilor?
 

DeletedUser

raspunsul il afli din Regulament daca il citesti ( punctul 2 mai exact )
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser26089

"În timp ce jucătorii împart o conexiune la internet (şi 24 de ore după aceea) nu este permisă absolut nici o interacţiune între conturi. Nu sunt permise transferurile de resurse, să-şi trimită suport sau atac reciproc, atacuri coordonate sau orice altă interacţiune între conturi. împartirea conexiunii trebuie anunţată (setări -> împărţirea conexiunii) şi orice interactiune între conturi este interzisă."
Din acest regulament, pe care oricum il citisem (eu am intrebat daca situatia mea se incadreaza perfect) rezulta ca atata timp cat nu trimit resurse/suport/atac, pot juca fara nicio problema( cu anuntarea impartirii conexiunii).
Iar in ceea ce priveste mentiunea "şi 24 de ore după aceea", aceasta poate fi interpretata ca posibilitatea unor operatiuni dupa expirarea acestei perioade, fara a fi aplicate sanctiuni.
In ce ma priveste, mi se deplasat faptul ca logarea ocazionala(gen 1-2 zile/sapt) de pe acelasi pc sa aiba aceasi valoare ca logarea constanta de pe acelasi calculator(exemplul clasic, 2 folosesc efectiv acelasi pc), in conditiile in care, de obicei(si in mod evident) intram fiecare de pe alta unitate/alt ip/alte perioade de timp etc.
 
Sus