Intrebari referitoare la sitter

Discuție în 'Întrebări' creată de hell-ena, 26. Apr 2009.

Distribuie această pagină

 1. hell-ena

  hell-ena member

  Înscris:
  12. Iul 2008
  Mesaje:
  137
  Multe dintre intrebarile din acest topic se refera la conturile aflate in sitting. Am deschis aceasta tema pentru a oferi unele clarificari si pentru a oferi posibilitatea celor care au nelamuriri sa posteze aici. Voi include intrebarile si raspunsurile mai vechi.
  Acesta este regulamentul:

  §3) Mod de vacanţă (locţiitor)

  Modul de vacanţă este o metodă temporară de a avea grijă de contul unei persoane atâta timp cât persoana respectivă nu poate intra pe propriul cont. Câtă vreme un jucător este locţiitor pentru alt jucător, nici un fel de interacţiuni (atac/ aprovizionare/ sprijin/ atacuri coordonate sau suport) nu sunt permise între oricare dintre conturile jucate de pe legătura de internet a locţiitorului (incluzând prieteni, familie sau colegi cu care acesta împarte legătura de internet). Această regulă include toate conturile, inclusiv conturile la care aceste persoane sunt locţiitori.
  Toate interacţiunile sunt interzise până ce trec 24 de ore de la încetarea modului de vacanţă.
  Nu este permisă ţinerea unui cont în mod de vacanţă şi folosirea acestuia pentru susţinerea altor conturi. Conturile ţinute în mod de vacanţă şi folosite doar pentru a susţine alte conturi vor fi blocate/închise. Toate menţiunile făcute la punctul §2 trebuie respectate.
  Jucătorii şi locţiitorii acestora sunt responsabili în egală măsură pentru acţiunile întreprinse în modul de vacanţă. Asiguraţi-vă că aveţi încredere în persoana desemnată ca locţiitor sau în persoana al cărui locţiitor urmează să fiţi.
  Nu este permis abuzul comis asupra contului avut în mod de vacanţă. Locţiitorii care intenţionat distrug sau păgubesc grav un cont avut în mod de vacanţă vor fi pedepsiţi.
  Cu toate acestea, în timp ce pedepsim locţiitorul dacă observăm intenţia sa clară de a distruge munca celui pe care îl înlocuiesc, contrar instrucţiunilor lăsate, nu putem repara prejudiciul adus acelui cont.

  Exemple:
  Este permisă atacarea şi cucerirea de sate de pe contul avut în mod de vacanţă.
  Nu este niciodată permisă dăruirea resurselor de pe conturile aflate în mod de vacanţă, chiar dacă acele sate au suficiente resurse.
  Este permisa atacarea diverşilor jucători ai aceluiaşi trib de pe contul locţiitorului şi contul avut în mod de vacanţă ( adică atacuri separate pe jucători diferiţi).
  Este interzis să se dea mesaj unui jucător pentru a afla dacă acesta este pe cont în scopul de a ataca mai târziu cu un alt cont de pe aceeaşi legătură de internet.
  Nu este permisă folosirea unui cont în beneficiul oricărui alt cont de pe aceeaşi legătura de internet.
  Un locţiitor nu poate ataca acelaşi jucător de pe contul său şi de pe contul avut pe mod de vacanţă atâta timp cât modul de vacanţă este activ. Această acţiune este ilegală chiar dacă între atacurile date sunt mai mult de 24 de ore distanţă. Acelaşi jucător poate fi atacat/sprijinit numai după ce de la încheierea modului de vacanţă au trecut minimum 24 de ore.
  Este interzis suportul sau atacul asupra unui jucător ce împarte aceeaşi legătură de internet cu locţiitorul.
  Nu este permisă atacarea nici unui jucător aflat în mod de vacanţă la unul din jucătorii care împart aceeaşi legătură de internet.
  Este strict interzis atacul sau suportul aceluiaşi jucător de pe contul locţiitorului şi contul avut în mod de vacanţă.

  Modul de vacanţă pe termen lung
  Permitem jucătorilor să fie locţiitori pe termen lung cu restricţii asupra contului avut în mod de vacanţă. Dacă un cont are un proprietar ce se întoarce şi ştiţi când acesta se întoarce, este în regulă să fiţi locţiitor.
  Conturile avute în mod de vacanţă pe care proprietarii nu se mai întorc sunt considerate "Mod de vacanţă permanent".
  Cum este temporar, dacă un cont are locţiitor 60 de zile din ultimele 120 de zile, contul devine cont „limitat”. Locţiitorul nu va putea să atace sau să sprijine alţi jucători sau să trimită resurse de pe contul respectiv. Fiecare cont trebuie sa aibă un jucător activ. Dacă proprietarul contului decide că el\ea nu se mai întoarce pe cont, contul respectiv nu poate fi jucat de pe mod de vacanţa permanent de un locţiitor.
  Toate menţiunile de la punctele §2 şi §3 trebuie urmate.
  Este interzisă jucarea permanentă de pe mod de vacanţă în beneficiul altor conturi, chiar dacă aceste conturi sunt pe o legătură de internet distinctă.
  Orice cont ce depăşeşte 120 de zile de mod de vacanţă fără motiv, va avea modul de vacanţă încetat.
   
  Ultima editare: 26. Apr 2009
 2. hell-ena

  hell-ena member

  Înscris:
  12. Iul 2008
  Mesaje:
  137
  Regulamentul prevede ca cele doua conturi nu pot interactiona pe toata perioada sitting-ului, asadar nu conteaza ce perioada a trecut intre cele atacuri.
   
  Ultima editare: 3. Mai 2009
 3. hell-ena

  hell-ena member

  Înscris:
  12. Iul 2008
  Mesaje:
  137
  Nu este permisa atacarea unui sat de barbari de pe ambele conturi, este considerata interactiune a celor doua conturi si va fi sanctionata.
   
  Ultima editare: 26. Apr 2009
 4. crimsaxel

  crimsaxel member

  Înscris:
  3. Mai 2009
  Mesaje:
  1
  sitter

  Buna, am si eu o intrebare, care este cel mai rau lucru care il poate face cineva lasat sitter pe contul tau ? Are acces la punctele premium, existre vreo metoda sa iti schimbe/gaseasca parola etc etc ?
   
 5. A n d r e Y

  A n d r e Y member

  Înscris:
  16. Feb 2009
  Mesaje:
  769
  Nu are acces la PP nici la Parola !
   
 6. indiana18

  indiana18 member

  Înscris:
  6. Oct 2008
  Mesaje:
  1.484
  din cate stiu eu sitterul are acces la punctele premium in sensul ca iti poate activa reclama sau iti poate folosi punctele in interesul contului tau
   
 7. hell-ena

  hell-ena member

  Înscris:
  12. Iul 2008
  Mesaje:
  137
  In cazul in care un sitter abuzeaza de contul tau, poti face reclamatie la Suport si va fi sanctionat.
  Sitter-ul nu poate afla parola si poate utiliza punctele premium doar pentru contul tau.
   
 8. A n d r e Y

  A n d r e Y member

  Înscris:
  16. Feb 2009
  Mesaje:
  769
  Asta da, dar nu le poate transfera :D
   
 9. rober wallace II

  rober wallace II member

  Înscris:
  3. Mai 2009
  Mesaje:
  11
  aha am observat ca nu poti intra in lista de prieteni de ce??
   
 10. sorin52

  sorin52 member

  Înscris:
  3. Mai 2009
  Mesaje:
  14
  sitter

  cum pot deveni sitter la un jucator?sau nu se poate?
   
 11. Archangelsin

  Archangelsin member

  Înscris:
  23. Ian 2008
  Mesaje:
  792
  iti face el o cerere pt sitter si tu o accepti...duh! :rolleyes:
   
 12. sorin52

  sorin52 member

  Înscris:
  3. Mai 2009
  Mesaje:
  14
  si unde pot face si eu cerere?
   
 13. Archangelsin

  Archangelsin member

  Înscris:
  23. Ian 2008
  Mesaje:
  792
  am zis ca el iti face cerere, nu tu...se duce frumos la Setari>mod de vacanta si la loctiitor pune acea personana numele tau si tu tre' sa accepti...apoi te duci tu la mod de vacanta si va aparea in dreptu' numelui sau "Login"
   
 14. babatul

  babatul member

  Înscris:
  5. Oct 2008
  Mesaje:
  14
  Eu semnalez o situatie care poate apare oricand intr-un conflict intre triburi.
  Sunt sitter la un coleg si primesc pe ambele conturi, al meu si al lui, atacuri de la acelasi jucator inamic.
  Conform regulilor impuse de niste unii care se cred mai destepti decat noi, nu am voie sa ripostez de pe ambele conturi, nu? Cel putin pe unul din ele trebuie sa stau ca fraierul si sa privesc cum vin atacurile, pentru ca daca-l atac de pe ambele, fie si pe sate diferite, imi sar in cap "baietii destepti"...
  Nu zic ca jocul acesta nu trebuie sa aiba niste reguli, dar ele trebuie gandite astfel incat sa fie reglementate si exceptiile, pentru situatii de genul celei exemplificate.
  Regulile de acest gen au fost impuse pentru a exclude posibilitatea ca unul sau doi jucatori sa atace, cu intentie, pe un altul, exclusiv din dorinta de a castiga ceva. Ori, in situatia expusa, este vorba de cu totul altceva. Nu mai e vorba de intentia de a-l cuceri pe X, ci de a riposta la un atac al acestuia. Pai daca, spre exemplu, intr-un wee-ken, accept sa fiu sitter la 2-3 colegi si toate conturile sunt atacate de aceeasi adversari, stau cu mainile in san si doar ma apar, pentru ca "adminii" nu vor sa gandeasca?
  Trebuie sa ne raportam la scopul unei reguli, la valoarea care e necesar a fi protejata, si nu sa fim absurzi si sa o aplicam alandala, fara sa apreciem daca valoarea respectiva a fost sau nu afectata. Iar intr-o asemenea situatie, in nici un caz nu se lezeaza nimic, tocmai datorita lipsei intentiei.
  Stiu ca e dificil de inteles, dar nu imposibil.
   
  Ultima editare: 17. Mai 2009
 15. hell-ena

  hell-ena member

  Înscris:
  12. Iul 2008
  Mesaje:
  137
  In cazul in care un jucator ataca doua conturi aflate in sitter si regulamentul ar permite riposta de pe ambele, atunci atacatorul ar fi dezavantajat, nu? Pentru ca un singur jucator ar controla atacurile si le-ar sincroniza mai bine decat in cazul in care ar fi vorba de doi.
   
 16. Lordkaos

  Lordkaos member

  Înscris:
  24. Feb 2008
  Mesaje:
  1.762
  Transfera sitterul la altcineva, si in 24 de ore o sa poata sa atace. E singura solutie. hell-ena are dreptate, ptr ca daca s-ar modifica regulamentul, cum ai zis tu, situatia e interpretabila, iar cel care are un cont in sitting este in avantaj.
   
 17. babatul

  babatul member

  Înscris:
  5. Oct 2008
  Mesaje:
  14
  Am spus ca e mai greu de inteles...
   
 18. Ghighiutzu

  Ghighiutzu member

  Înscris:
  24. Ian 2009
  Mesaje:
  4
  daca sitterul inceteaza sa imi mai fie sitter...eu pot sa intru pe cont normal fara nimic in plus?
   
 19. Archangelsin

  Archangelsin member

  Înscris:
  23. Ian 2008
  Mesaje:
  792
  normal...de asemenea daca vrei sa-i intrerupi in orice moment activitatea de sitter ai un buton "Incetarea bla bla" e un link mare, imposibil de ratat
   
 20. istefan

  istefan member

  Înscris:
  16. Mai 2008
  Mesaje:
  44
  urmatoarea situatie este legala?

  sunt sitter la mai multe conturi si de pe aceste conturi atac un alt jucator. contul meu nu este implicat.

  cred ca au mai fost discutii pe tema asta dar nu-mi amintesc sa fi vazut vre-un raspuns final. poate acu exista.

  multumesc