Istoria lumii 13

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Ramoluad

Topicul este in lucru,orice comentariu doriti sa faceti folositi topicul de discutii libere!



cavalleras a spus:
Cam asa cum am vazut eu lucrurile :)

Tribul Regal a luat fiinta prin fuziunea a doua triburi de top 10 - tribul Fire!!! si tribul WoW. S-a dorit de fapt a fi o continuare a tribului WoW cu jucatori adusi din Fire!!, dar in cele din urma a fost o continuare nereusita, tribul Regal nerezistand pana la sfarsit in aceasta lumea.

Ca si conducatori ai tribului am fost eu, crashday si Blackhell.
Eu si crashday ne-am cunoscut practic pe aceasta lume, initial din postura de adversari, ulterior el - care avea tribul WoW m-a primit la el in trib si mi-a dat mana libera in organizarea si conducerea acestuia.

Au fost la inceput cativa jucatori - un nucleu mic - eu, crashday, sorinius, The Older Z, escape, gabitzagabriela, adrlani, matyas kiraly si inca vreo cativa, care am intrat intr-un conflict cu tribul Fire!!! - mult mai mare la vremea respectiva, si dupa vreo luna conflictul s-a stins. Eu si mosaique (in fapt fiind doi jucatori - frate si sora pe acel cont - sanyi si sora sa) am convenit sa unim cele doua triburi, pentru ca existau jucatori de valoare in ambele si era pacat sa ne batem cand aveam deja adversari seriosi in partea de nord si est a noastra - triburile angry si =nBz= conduse printre altii de imperialboys (aici erau mai multi sefi) si sebica19.
Un cuvant in aceasta fuziune l-a avut si sorin0909 caruia ii placuse stilul WoW de joc, si a spus ca e de bun augur aceasta unire. Au venit jucatori buni - Gabriel-Ion, Casian Iuliu, new paul, o echipa de prin nord - caswallawn, flippierul, zaspoon, Gecko, etc - ar fi multi de amintit.

Cea mai frumoasa amintire (sau amuzanta) - cred ca o am la inceputul jocului cand blondu1992 - a facut greseala sa ii ameninte pe jucatorii de langa el, apoi a fost lasat la 4 sate, goale de trupe complet, si am trimis trenulete de nobili, cu timp 10 minute sa se gandeasca daca intra in Regal sau nu (atat aveam timp la dispozitie sa retrag nobilii)
A intrat, si s-a dovedit un jucator excelent si un bun coleg - un caracter foarte dificil de altfel - eu ii ziceam pustan razgaiat.
Am fuzionat, am preluat din mers razboiul cu angry, Adi (imperialboys) a fost un diplomat excelent pentru angry, reusind sa inconjoare practic tribul Regal de rosu aprins. Pe rand ~B~B~ condus de Muhamad Ali (zis si Sultanul :p), =nBz= (sebica19) si TOD (cred ca tigerlili era sefa) - ne-au declarat razboi - pe urmatoarele motive:

~B~B~ - pt alianta cu PCA ( de fapt mai mult Regal le-a declarat lor razboi, ca ne furau jucatorii, plecau pe banda rulanta in ~B~B~ sub motive care mai de care mai ridicole)
=nBz= - ca recrutam aiurea in spatiul lor - complet adevarat si asta, recrutam ca sa ne punem la adapost jucatorii si sa-i punem pe ei sub presiune.
TOD - ca asa era la moda - au pomenit ceva de atitudinea mea necorespunzatoare.. nu mai tin minte exact, da' ma rog..

Si bomboana de pe coliva - tribul ~SW~ - trib tinut in spate practic de noi, a carui diplomatie i-am aranjat-o eu, ce sa mai, copil de suflet - de pe lume a 7-a, unde am avut placerea sa-l conduc o perioada - ne-au declarat razboi.

Evident - sunt un diplomat catastrofa, recunosc :D

Mai departe - am pus tara la cale - la noi a intrat si Blackhell si inca vreo doi colegi din fostul PALS - si am ales un trib in care sa dam.
Dupa doua saptamani - tribul ~SW~ fusese ras de pe harta, jucatorii buni adusi in Regal - adenauer + cativa alesi de el.. urma TOD pe lista, dar si-au dat seama la timp ca e mai buna o alianta anti ~B~B~ si au renuntat la razboiul cu noi.

Eu am coborat spre ~B~B~ - luasem sate in zona lor, intre timp comanda tribului trecuse la Blackhell - care a redesenat diplomatia, astfel ca am reincheiat o alianta cu ~B~B~ moment in care pentru mine s-a rupt filmul :)
Probleme personale - m-au determinat sa renunt cateva luni la joaca pe aceasta lume, cand m-am intors sa joc, am ajuns cam la vreo 4-5 zile dupa o fuziune intre Regal si OUT.
Blondu1992 a fost imediat innobilat, ca nu-l suporta pe blackhell si nici acesta pe el.. :D

Majoritatea jucatorilor se lasasera, Blackhell a facut practic tot ce a putut sa tina tribul de unul singur in spate.., crashday renuntase si el la joc.. si se pare ca asta a fost singura solutie de salvare a jucatorilor care intr-adevar meritau sa joace.
despre aceasta perioada - doar jucatorii care au jucat pot spune ce s-a intamplat - eu mai tineam legatura cu Blackhell - imi mai spunea ce se mai intampla, dar nu am jucat efectiv sa fiu in mijlocul actiunii. Blackhell ar fi cel mai in masura sa spuna povestea acelor luni pana la fuziunea cu OUT.


Revenind in joc prin februarie 2010- am mai pus niste statistici frumoase pentru Regal - am fost personal sprijinit de catre OUT si =nBz= in lupta lor cu ~B~B~ - si mai departe.. desfiintarea ~B~B~- ului a insemnat si renuntarea mea la planurile de reconstructie a Regalului - pentru ca nu puteam concepe sa-mi atac fostii aliati OUT si nBz. :)

Regal inca mai exista pe harta.. dar din pacate n-a fost sa fie asta lumea noastra. :)
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus