Istoria lumii 30.

  • Autor subiect Ready-for-fight of MD
  • Data de început

DeletedUser

Aici voi inregistra istoria lumii 30 sper eu pe parcursul intregii sale existente. Ideea este preluata dp l1 unde a fost prima tentativa de acest gen insa nu mai este continuata, aici voi incerca sa duc treaba pana la capat chiar daca s-ar putea sa vina o zi cand nu voi mai face parte din aceasta lume. Voi posta situatia o data pe luna, mai exact in ultima zi a fiecarei luni si voi incepe cu data de 29 noiembrie, nu am putut incepe atunci din cauza unor probleme in legatura cu anumite ban-uri insa din fericire am datele salvate in calculator.

Asadar, dupa 78 de zile de la deschiderea serverului situatia se prezenta astfel:

Top triburi
toptribesa.png


Top jucatori
topplayers.pngVa rog fara spam inutil!
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser39475

O idee buna. :) Bravo !
Familia LEG are o asezare foarte buna pe harta, frumoase carti jucate pana acum.
- ? - au jucatori buni, dar asezarea lor nu este la fel de eficienta. Nu vor avea mare usurinta in viitor din cauza asta. Centrul este deja pierdut, deoarece sunt triburi micute pe acolo ( bineinteles intotdeauna sunt exceptii ), cu jucatori inactivi, cu sate putine. Eu cred ca lumea asta, peste vreo 2-3 luni maxim va fi dominata in mare parte de 3 familii.
Diplomatia, relatiile de pana acum, gradul de incredere, bineinteles interesele isi vor spune cuvantul pentru cine va castiga lumea. Totusi, sincer va zic, la viteza 1 care o are lumea ( ce e drept sunt taleri cu cost scazut ) lucrurile au evoluat foarte rapid. De aici tragem concluzia ca unele triburi au avut in plan inca de la inceput cum sa se "puna" pe harta.
Va fi o lume frumoasa ( pana acum a fost ) !
Bafta tuturor ! :)
 

DeletedUser

Sper sa ai mai mult succes ca mine pe lumea 1.


NV pare ca va fi dominat de SR.
NE de LEG.
SE, -?- au sanse mari. Depinde cum vor gestiona relatiile cu NOI.
In SV se mai pot intampla multe.


Desigur, pana la urma nimic nu e sigur si pot aparea multe lucruri mai mult sau mai putin vizibile in acest moment.
 

DeletedUser42975

Frumoasa initiativa! Felicitari "Ready-for-fight of MD". Centrul nu are triburi mici. Acolo se afla GLADIATORII !
 

DeletedUser39475

Unele triburi din centru vor diparea dupa parerea mea. Lumea va fi dominata de 3 familii, deja harta spune asta.

Si revenind la jucatori...cam dezamagitor pe lumea asta. Jucatorii din TOP au multe interne luate. Ideea e ca nu prea si-au aratat skillurile de razboinici, ci acelea ce se bazeaza pe rabdare si perseverenta ( au avut timp/rabdare si ambitite sa farmeze, au avut noroc sau si-au facut norocul la interne ).
Inamici invinsi sunt, dar nu prea sunt sate luate de la dusmani (foarte putine), internele fiind in abundenta. :)
 

DeletedUser20436

Da laudabila initiativa S R are dupa parerea mea cea mai buna asezare pe harta :)
 

DeletedUser

-?- LEG SR TLL vor ramane la sfarsit parerea mea !
insa vor fi surprize pe sfarsit :D
 

DeletedUser

As trece thor pe lista, sunt compacti si vad ca inobileaza constant destul de multe sate.
 

DeletedUser

Cu o diplomatie foarte buna se poate rezista destul de mult pe harta. Problema e ca multi nu stiu sa isi faca diplomatia, sau nu stiu sa o respecte (exeplu TWL care au rezistat pe harta, dar au facut o greseala imensa si si iau intors pe toti impotriva lor)
 

DeletedUser

Da, chiar nu am inteles deciziile lor. Ar fi fost mai benefic sa se inteleaga cu cei din -?- asupra recrutarilor din fostul INQ si sa mentina cat mai mult pacea cu LEG, in timp ce ei si-ar fi adjudecat centrul in defavoarea TLK-urilor. Insa si eu conduc un trib micut pe l30 si stiu ca din cauza stresului poti lua anumite decizii ce se dovedesc nefavorabile si asta doar din cauza alegerii starii de moment drept factor de decizie si nu a ratiunii.
 

DeletedUser39475

Niciodata sa nu iei decizii pe baza problemelor tale personale in numele tribului. Asta e regula numarul 1 si de baza.
 

DeletedUser39475

O problema personala cu un anumit jucator de pe harta, care este in tribul X poate fi considerat de unii factori ce tin de joc. Deoarece pe baza acestei antipatii, se poate lua o decizie in numele tribului, numa' prin simplul fapt ca jucatorul respectiv are o contra cu celalat, acest fapt fiind ineficient pentru trib. Practic orgoliile si interesele personale sunt mai puternice decat coeziunea, spiritul de echipa si gandirea "daca fac razboi cu tribul x nu este eficient pentru trib, ceilalti vor suferi dupa asta numai ca am eu toane". Asta incerc sa spun ! Aici se greseste. Nu stiu daca a fost si cazul lor, dar puneam in fata o situatie des intalnita. Cum crezi ca ajunge un trib sa-si intoarca toata harta impotriva lui ? Prin asta ! :)
 
Sus