Istoria unei lumi vazuta prin istoria fiecaruia

eu zic sa te retragi de pe aici cat inca mai crezi ca esti sangeros ... ar fi pacat sa te trezesti ca esti retras cu sila cand ai devenit sleit
 

borzesti

member
Ca un fost jucator al lumii 1,o sa postez si eu istoria mea

Totul a inceput intr-o toamna acum 6-7 ani,nu aveam ce face si hai sa caut ceva sa imi pierd timpul...am vazut o reclama cu triburile.ro si am intrat si iatama pe o harta in nord est cazut si eu,dupa intrarea in cateva triburi mai miciam intrat in rip,jucam cu contul paralalelipipedul ,acolo am cunoscut un om care ma invatat sa joc cat de cat Tuborg13.Toate bune frumoase,reusesc sa fac 1 nobil ,dau atac pe un barbar sa innobilez si eu ceva ,il iau ,apoi vad ca nobilul nu mi se mai intoarce,eu deja ma dadeam de ceasul mortii unde mi nobilul:))..un coleg de trib mi-a zis ca dupa ce nobilul cucereste satul il omoara femeile din sat:D,am crezut asta 1 zi 2 apoi am vazut ca tot radeau pe forum si m-am prins ca nu e asa:)

Aventura a continuat pe lumea 9 und eam facut fuziune 3 triburi si ne-am facut ditamai tribul de 1000 de membrii,la cate circulare se dadeau acolo ,m-am lasat de joc..Apoi am mai jucat pe lumile 14,18,24,26,30,40 la ultima am si decis sa ma las de triburi sper eu definitiv.
Vreau sa multumesc aici catorva persoane de caracter alaturi d ecare am jucat in tot acest timp daniela73,riele,baltazar the dog.darkangel010,,dogean21[/B,],lexu10,nynov si multi altii ar fi prea mult sa i scriu.Au fost 6 ani frumosi dar cea mai frumoasa lume a fost lumea 1 de departe,cu speranta ca nu am deranjat pe nimeni o seara buna
 
inca mai este interesanta Lumea 1, sa vezi ce lupte sangeroase se dau, sa vezi cum alearga marian de pe un cont pe altul sa retraga trupe, sa adape caii, sa sape fantani, etc
 

Atlanthean

Am fost candva membru al tribului UNITED, sau poate in academia lui de atunci, si l-am cunoscut pe almaimic , unul din liderii de legenda.
Am jucat sub alta denumire. Am vrut sa reintru, dar L1 tocmai se inchisese, nu m-am asteptat. Dar daca ar fi cineva care s-ar lasa, oricat de putine puncte ar avea, inca si acum as mai reintra, dar alaturi de acelasi trib din care am facut parte candva si as pastra contul pana la ultimul final al lumii 1. Nu as interfera si nu as impiedica treburile nimanui, dar totodata mi-ar fi de folos sa gasesc un contact al cuiva de demult prin arhiva.

In prezent se doreste o continuare a legendei tribului UNITED in L49 iar pentru asta mi-ar face placere daca mi s-ar alatura prieteni, parteneri si aliati pentru o lunga durata, nu doar o parte a vechilor legende, ci indiferent de orice relatii diplomatice s-ar intampla acum in L1, pentru ca este o lume diferita. Ci este timpul pentru un nou inceput, pentru toti cei ce se pot implica activ si unde cu totii putem fi de aceeasi parte, dar cu principiile etice pe care le-a promovat vechiul United.

Eu m-am simtit responsabil, ca vechi membru si ca nou membru, sa invit pentru un nou inceput persoane cu caracter si capabile in a se implica pe termen lung. Puteti juca in paralel pe ambele lumi, nu asta conteaza, ci noi prietenii si aliante, indiferent de trecut. Daca exista nostalgici, acestia stiu acum unde ma pot gasi. Eu va propun un nou orizont si o noua cale de a deveni legende, de la zero.

L1 este inchisa, dar inca activa, insa treptat devine trecut pentru viitor, iar cand se va reseta totul devine istorie...

Succes!