DeletedUser9326
Harta s-a așezat cât de cât, sa vedem ce se întâmplă în continuare.
Bafta!
Bafta!
Cred ca putem spune că NiP a pierdut speciala.
Parte 1:
Triburi: Jderii, Jderi., Jder, Jderi!, Jder.
Parte 2:
Triburi: vsALL, vsALL., vsALL,, vsALL!, vsALL?, NiP G, NiP E
Timeframe: Dintotdeauna
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 88
Tabăra 2: 35
Diferență: 53
![]()
Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 370,110
Tabăra 2: 107,237
Diferență: 262,873
![]()
Statistica la ora actual, succes in continuare.
Nu mai edin cate observ, vsALL e tribul de pe primul loc. cine ce a pierdut?![]()
Petrul nov 07, 17:01
Buna ziua,
Cu parere de rau va anunt ca pentru noi speciala s-a terminat. Nu mai are rost sa continuam si sa pierdem timp pretios pentru a amana inevitabilul.
Inca de la inceput aceasta speciala ne-a aratat ca orice greseala se plateste, orice drept acordat aiurea reprezinta o vulnerabilitate, una de care s-a profitat la maxim in cazul de fata, forumul conducerii tribului fiind sifonat fara jena in timp real catre dusmani. Propaganda interna facuta de anumiti jucatori intrati la noi cu scopul de a tulbura apele si-a lasat amprenta pe jocul nostru. Mare parte din innobilarile facute de catre jderi la noi in nucleu nu ar fi fost posibile fara complicitatea a catorva jucatori care acum sunt in jderi, jucatori care au vandut atat forumul, tribul cat si intreaga echipa pe nimic. Tot acei jucatori se jurau ca fiind loiali in orice situatie. Acesti jucatori fara strop de caracter trebuiesc evitati de acum incolo, pentru ca dupa cum vedeti nu fac altceva decat sa sape groapa altora.
Iau aceasta infrangere asupra mea si imi cer scuze ca v-am dezamagit pe aceasta speciala dar va promit ca pe o alta lume ma voi revansa fata de jucatorii care au dat tot pentru echipa si au ramas alaturi de noi pana in ultimul moment
Am luat hotararea sa dam stergere cont si sa ne vedem de ale noastre, nu are niciun rost sa ne mai pierdem noptile aiurea.
Acestea fiind spuse va multumesc ca ati jucat alaturi de noi si va urez succes mai departe!
Petrul