Joc nou: Rising Generals!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Salutare tuturor,Suntem mândri să vă prezentăm cel mai nou joc al nostru – Rising Generals.

Acest joc strategic de război este unul din primele şi puţinele jocuri online cu adevărat multiplatformă: Rising Generals a fost conceput, dezvoltat şi optimizat de la bun început pentru dispozitive multiple. Joacă acasă de pe desktop, descarcă aplicaţia iOS sau Android pentru smartphone sau tabletă şi joacă în continuare chiar şi atunci când te deplasezi. Tot progresul este stocat şi sincronizat pe toate dispozitivele! Cu alte cuvinte, poţi să accesezi şi să joci jocul online de război Rising Generals de oriunde din lume. Lansezi un atac de pe computerul de acasă înainte să pleci dimineața, apoi urmăreşti desfăşurarea pe telefon în timp ce eşti pe drum!

Ţi se pare interesant? Atunci nu pierde timpul și preînregistrează-te la www.risinggenerals.com!


- Bătălii jucător vs jucător : Lumile de joc pot susţine pâna la 40.000 de jucători, prin urmare, oricine poate deveni aliatul tău de încredere sau cel mai temut inamic. Dezlănţuie tot arsenalul din joc împotriva oricui îndrăzneşte să-ţi pună la îndoială supremaţia.

- Recrutează-ţi soldaţii : Alege cea mai eficientă combinaţie dintre numeroasele vehicule de luptă, tancuri, artilerie, elicoptere sau avioane şi înfrânge-ţi inamicii în bătalii grandioase. Animaţiile 3D în timp real vor înfăţişa în mod impresionant eforturile depuse de tine pe câmpul de bătălie.

- Înfiinţează un Grup de Bătalie : Pentru a supravieţui în acest joc şi pentru a ajunge un general de succes, vei avea nevoie de ajutorul aliaţilor. Împărtăşiţi-vă informaţiile şi spijiniţi-vă între voi cu ajutorul trupelor disponibile şi, poate, grupul vostru de bătălie va deveni cel mai puternic grup din câte au existat.

- Cercetează tehnologii: Pe măsură ce îţi îmbunătăţeşti baza vei primi acces la o serie de noi tehnologii : Mai multe trupe, mai mulţi ofiţeri, mai multe posibilităţi de a-ţi zdrobi inamicii. Recrutează ofiţeri, spioni pentru a afla informaţii de la inamici şi pregateşte-ţi trupele pentru bătălie.

- Multi-Platformă: Foloseşte un singur cont şi o singură informaţie de logare pntru a juca de pe orice terminal la alegere – fie din browser ori aplicaţiile dedicate iOS sau Android. Joacă împreună cu, sau împotriva altor, utilizatori de pe toate cele trei platforme.

- Grafică de excepţie: Jocul este optimizat pentru toate platformele suportate, inclusiv telefoane smart şi tablete. Cu un zoom cursiv pe hartă şi bătălii animate în timp real, efectele 3D prind viaţă pe toate terminalele.


Nu uitați să ne împărtăşiţi opinia dvs. cu privire la acest nou joc în cadrul thread-ului de discuţii.


Echipa Triburile
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus