Sa ma prezint si eu . Sa fiu la moda, nu de alta
Am inceput triburile cu lumea 20. Am intrat parca pe 16 martie 2010. A fost prima mea lume, eram un mare necunosctator, dar totusi gandeam logic chestiile ce nu le stiam. Nu le nimeream intotdeauna, dar de cateva ori da. Am jucat pe acea lume pana la 1 milon si jumatate de puncte ( aproximativ ). Am fost in tribul Focul care s-a transformat in CrashF. Am fost in granita cu tribul de pe primul loc alaturi de jucatori gen : oanacristina85, Titan04, luyssa23, teomihai ( messenger90) , titibat, etc. Am colaborat excelent si nu numai ca am reusit sa pastram granita, ci am si avansat un continent aproape. Nu de alta de eram de 10 ori mai mici decat tribul ala.
Cea mai mare satisfactie care am avut-o a fost cand am bagat 7 comenzi de pe 7 sate diferite in aceeasi secunda

). 1 spargere, 5 nolbili ( asa atac eu) si un full de cats cu flama sprijin dupa

De asemenea, o alta realizare a fost cand eram sitter la arthaluc cand a fost atac pe el. Au durat 7 zile atacurile(aproximativ) si am omorat cam 200 de nobili si nu am pierdut niciun sat, tinant cont ca ma atacau 5 triburi cu tot cu academii. Bineinteles invatam sa ma apar cu ajutorul lui arthaluc ( cu care vorbeam la telefon cand aveam nelamuriri ) si cu al lui oanacristina85.
Dupa care am avut o aventura scurta pe l21 unde am avut 7 sate parca. Acolo am intalnit oameni de nota 10, gen blackdude sau cristian ciura octav. Dar m-am lasat ca jucam inca pe l20.
Urmatoarea lume pe care am jucat a fost l23. Aici eu am strans trupa din CEATA formata din Misu Viteazu, atrhaluc, NMircea ( pe el nu l-am adus eu

) ), etc Aici am facut 400k puncte, dar deja se instaurase starea aia de indiferenta in trib care avea sa aduca esecul. Am dat stergere pentru ca nu mai aveam prieteni cu care sa joc.
Invatatorii mei pe parcursul timpului ai fost ( nu mi-e rusine sa recunosc asta ) :
- oanacristina
- artahluc
- Misu Viteazu (cel mai mult)
- NMircea
si inca cativa, dar ei m-au ajutat cel mai mult.
Acum mi se pare plictisitor jocul pentru ca nu mai am ce sa invat. Era frumos cand eram si noob...

)
Sper ca nu v-am plictisit !