Primul username si cel la care ţin şi acum cel mai mult a fost simonique şi prima lumea L1 unde am aterizat pe K53.Am jucat cam o luna timp în care recunosc că m-a prins deşi eram departe de idealul de gamer. Ţin minte că primul meu trib se numea M-keys şi l-am ales pentru că aveau scris la profil că vor să cucerească lumea

.Din M-keys am plecat câţiva nemulţumiţi şi am făcut un trib mic, Tresis care printr-o fuziune s-a transformat în tribul meu de suflet ~PHX~.Habar nu aveam ce-i cu jocul deci atacam aiurea şi ţin minte cât au râs toţi de mine când la 1000 de puncte am întrebat pe forum cum se face paladinul ... eu nu-mi făcusem statuie că nu mi s-a părut importantă

.Oricum aveam gura mare şi timp o gramadă, aşa că am ajuns locotentent sau aşa ceva în zona mea.Am învăţat să joc de la un player retras de mult SilkOne şi primul meu amic pe triburile a fost dragoslucky, vecinul meu de pe L1.După o luna am plecat din ţară şi mi-am lăsat contul în sitter scumpei de Noria timp de aproape o lună jumate.Când am revenit aveam 2 sate fără să ştiu prea exact cum se înobilează un sat dar cu ajutor de la dragoslucky şi Zeitate am mai cucerit câte ceva până pe la 50 k când am renunţat.
La insistenţele prietenilor de pe L1, am intrat pe L3 care tocmai începea, aici am jucat pe K65 în tribul ~PHX~ jucat alături de indiana (întemeietor), SilkOne,Broscoporcu, Noria, pitbully, dragoslucky, Controversatul, Double1, TMatei, Pinkyshor, Fanty(Phoenix Shadow) şi probabil mai sunt mulţi pe care i-am uitat, sper să mă ierte Iniţial nu m-am implicat deloc pe această lume, în primele zile rămăsesem în urmă, aşa că am dat început nou şi am jucat mai serios in noua zonă.Când a apărut o problemă de activitate în rândul conducătorilor, indiana m-a convins cu greu să accept o funcţie, şi m-am ocupat de partea militară în principal timp de câteva luni,până când datorită invaziei de mesaje şi a numărului prea mare de noobi pe care i-am achiziţionat printr-o fuziune cu care nu am fost prea am fost de acord am hotărât să renunţ.Aveam în jur de 100k.
Pe L4 am intrat tot cu proiectul ~PHX~, aceiaşi oameni şi câţiva în plus cum ar fi TruscaAlex, Cerebelle mai târziu Regele Thomas.Aici am jucat mai mult şi deşi aveam drepturi de conducere nu m-am implicat foarte mult.Am jucat până în vara lui 2008 când am ieşit din familia în care eram şi pe care la începuturi o întemeiasem.Mulţi dintre jucători, speriaţi de felul cum arăta harta au dezertat prin alte triburi, am rămas doar cei vechi.Eu am plecat din ţară şi am lasat sitter din păcate într-un moment foarte delicat şi nu am mai avut la ce să mă întorc.Aveam aproximativ 1mil de puncte.
Apoi a urmat o pauză, în care m-am convins că pot şi fără triburi şi după o vreme proiectul Mamu pe L8 unde deşi am avut un super start, nu am rămas în primul rând datorită faptului că nu este bonus de noapte şi mie îmi place să dorm.

Am mai jucat şi pe W28 în ~LD~, o lume cu un start cam ciudat, am renunţat pentru că nimeni nu s-a prea ţinut de joc.
L13 apoi, am intrat ‘obligată’ fiind de vis3z

, puţin mai târziu decât restul tribului CL, acest ‘puţin’ însemnând un continent.

Am fost cam singurică acolo din păcate şi deşi am jucat destul de bine zic eu, înconjurată fiind de membrii tribului Die! (pe care am reuşit să-i enervez destul

) şansele mele erau destul de puţine. O lume frumoasă oricum , cu oameni deosebiţi, ftem, alina cea groaznică, Silviu cel groaznic (adica DFA1 :*), christian0, lucky30, miha80, nn99 şi să nu uităm ’duşmanii’, mari79, ORCH şi bineînţeles aiwwwan .Am renunţat la L13 la aproximativ 500k şi poate nu aş fi făcut-o dacă nu avem altă lume la activ.
Şi astfel o să închei cu L11, lume pe care am intrat în luna martie 2009, singură şi la întâmplare, pe ideea că oricum nu o să joc serios şi dacă joc, măcar să cunosc lume nouă. Am fost in tribul CK iniţial, unde am jucat tot în mijlocul duşmanilor pentru că pe principiul asta mi-am ales tribul, să am ce înnobila.Când tribul CK s-a destrămat am urmat o parte din membrii în tribul GENEZA unde am jucat alaturi de profa Maria (intemeietor), dudu2000, robert s, ginel39, redevil, Goll84, dumieu, caprioara flamanda, sorin f, mastermishu. Am renuntat la L11 in aprilie 2010, dupa mai mult de un an de la start, la aproape 5 mil de puncte, dar va ramane mereu cea mai frumoasa lume pe care am jucat.
Mi-am mai facut aparitia sporadic pe L21 fara prea mult elan iar acum pe L26 istoria e in curs