Jucatorii lumii pareri si opinii

Ramoluad

Dupa ideea colegului meu Lord Adex de pe lumea 7, si anume "Jucatorii lumii pareri si opinii", as dori ca aceasta tema sa fie deschisa si aici.In plus vreau sa vad si eu ce fel de jucatori sunt pe aceasta lume :)

Pentru o saptamana sunteti invitati sa va spuneti parerea despre jucatori care activeaza pe aceasta lume.

Primul va fi :


The Good

Asadar, colegi sau adversari, cum vi se pare cel vizat : bun jucator, organizator, coleg, eventual lider (ce calitati/defecte considerati relevante).
 

cgal

Hai ca zic eu ca e de-al meu :) ... multi nu-i dau credit la adevaratul potential insa locul pe care il ocupa il merita chiar daca satele alea majoritatea au venit din innobilari interne (cam la fel ca orice alt jucator din top20). Nu a atacat in draci ca sa-l vezi in top20 la ODA insa atunci cand a furat sate in mijlocul dusmanilor nici nu le-a pierdut ceea ce a dus la ODD-ul pe care il are. Cumulat cu faptul ca are cativa asi in maneca il face un jucator valoros. Lucreaza in echipa, a inteles in timp unele chestii ... per total isi merita locul, eu sunt pe deplin multumit de el.
 

MCBecks

Cat timp am jucat nu am prea avut tangente cu The Good, si nu a fost chiar genul de jucator care sa iasa in evidenta, iar aceasta cred ca a fost principala lui calitate, si cea care l-a adus sus in clasament. A fost exemplul perfect ca nu trbeuie sa fii papagal ca sa fii cel mai bun. Cu toate astea, faptul ca a ajuns sus nu i se datoreaza numai lui, ci si tribului in care a activat... trib care a fost de departe "cel mai constant" (folosesc aceasta expresie, desi "constant" nu are grade de comparatie) de pe Lumea 4.

Daca imi aduc aminte bine, omul e din Sibiu, asa ca isi merita locul fruntas pe care-l ocupa. :D
 

expurtucontabil

Baiat bun, de treaba,sibian de-al meu, s-a remarcat prin constanta.
 

DeletedUser5970

Strateg 10 + (atacurile organizate de el au avut rezultate uimitoare)
Diplomat 10 + un alt as pe care-l are in maneca
Excelent conducator cu o rabdare de fier, tot ce-i trebuie unui om de la carma unui trib puternic.
A si... il invidiez pentru masina pe care o are :D
 

r3b3l4you

member
Scor reacție
0
Gabby a spus cam tot in cateva cuvinte despre Velni...
Interviul lui m-a uns la suflet, numai citindu-l iti dai seama ce fel de om e.
El se adapteaza in functie de situatie, fiinta umana e foarte complexa nu e bine sa aplici aceleasi metode pe toti ci sa incerci sa intelegi omul din spatele contului , nu e suficient sa coordonezi atac,sprijin, sa faci diplomatii daca nu sti pe cine te bazezi cu cine pleci la lupta.El e foarte rabdator,ascultator si chibzuit.Mi-ar fi placut sa-l cunosc personal...dar inca nu e totul pierdut.
 

DeletedUser4257

La intrebarea: De ce crezi ca forumul L 4 este atat de "nepopulat"?...raspunsul lui mi se pare total deplasat odata ce nu ai postat niciodata pe acest forum sa iti dai cu parerea, unde este acea rabdare de comunicare de care vorbeai mai sus? Sunt sigur ca au fost si jigniri dar nu acele jigniri de pe extern au dus la lipsa nepopularii acestui forum.Daca tot ai enumerat acele calitati de lider, la aceasta intrebare ai dat dovada de lipsa lor! Un lider e si in teren dar si in afara lui daca tot e sa o dam si pe fotbal cum ii place lui Becks.
si uite ma ghaby..tu zici ca master nu a facut fuziune velni zice master a facut fuziune.
Ba becks voi aceia din trx de ce schimbati zilnic numele tribului? Daca ramaneati si voi cu acelasi nume acum nu mai erati considerat tribul ce a facut multe fuziuni....dupa parerea celor din master hai si gtc:))
 

DeletedUser5970

si uite ma ghaby..tu zici ca master nu a facut fuziune velni zice master a facut fuziune.
Ba becks voi aceia din trx de ce schimbati zilnic numele tribului? Daca ramaneati si voi cu acelasi nume acum nu mai erati considerat tribul ce a facut multe fuziuni....dupa parerea celor din master hai si gtc:))

Ma... ba... te iert de data asta ca nu mi-ai scris numele corect si te bag in seama, hai sa-ti explic printr-un exemplu plastic: ai albus si galbenus, da ?

varianta 1 - fuziune stil Armada - se amesteca albusul cu galbenusul si rezulta un nou amestec
varianta 2 - stilul Master - se imbina albusul cu galbenusul si ramane acelasi ou

Sa nu ma pui sa-ti desenez, n-am culoare pentru albus :rolleyes:
 

MCBecks

Gabi, pe L4 s-a tot amestecat albusul cu galbenusul, s-au facut blaturi, placinte, dar mereu TRX a fost cireasa de pe tort!
 

DeletedUser5970

Cireasa de pe tort, teoretic e cea mai impunatoare pe langa blatul pufos, mereu stralucitoare si carnoasa... Armada tinde spre o visina trecuta, amaruie sau acra, din care s-au infructat toti si... ca fapt divers, samburele nu e comestibil.
 

DeletedUser8266

Poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri... pot sa fie oameni care nu vor sa vorbesc cu tine.


:))
 
Sus