Intr-adevar nu mai joc, si nu ma feresc sa spun asta (as vrea sa vad si primul ban dat pentru ceva ce s-a spus pe extern). Cu siguranta nu am fost cel mai corect jucator de pe L4... dimpotriva, am fost undeva la polul opus, dar mereu am platit pentru greselile pe care le-am facut...
Oricum, in cazul in care am renuntat la contul MCBecks, atunci noul proprietar al contului e in aceeasi situatie ca tine, a primit un cont, deci nu poti spune despre el ca a incalcat vreo regula... (desi, probabil, contul MCBecks a incalcat o regula din moment ce s-a dat parola mai departe).
Velni, nu am avut ocazia sa ne cunoastem cat timp am jucat, probabil ai fi inteles ca nu e nimic personal, doar ca mai zic eu asa cate-o chestie din cand in cand, de amorul artei, sa agit spiritele ca o sedinta de spiritism... dar pe langa astea, intotdeauna mi-am dorit ca in jocul asta sa dau doar de oameni cu capul pe umeri, inteligenti si cu simtul umorului si am pus punct jocului cand la mine-n trib acestia au devenit mai rari decat palmierii la polul sud! Daca in Master sunt mai multi, atunci jos palaria, meritati locul pe care il ocupati! N-am niciun interes sa depun ticket... in primul rand m-as pisha contra vantului (scuza-mi expresia), iar in al doilea nu mi-as dori sa vad un jucator ca tine blocat si unul ca GBoss23 sau Lord Sesshoumaru 'in libertate', desi paradoxal ei sunt incuiati mereu.
Imi pare rau ca MCBecks e asa jos in clasament, insa Armada a primit ce si-a dorit... A mai castigat un cont, dar a pierdut un om...