DeletedUser
cgal, cam atata as vrea sa-ti spun: Losers spell it "looser"... http://loseloose.com/
Te rog, ca daca tot jignesti, sa scrii macar corect daca va dati drept cei mai buni... Si daca nu stii engleza, te rog sa nu mai scrii pe engleza! In schimb, poti sa-mi jignesti ce vrei tu, dar nu inteligenta, deoarece la capitolul asta, daca va adunati toti de pe forum ati putea sa imi ajungeti la glezne, dar atat...
Ati ajuns pe locul 1 dupa ce ati stat 3 ani in umbra??? Sunteti ca un fotbalist ce a stat de la 19 ani la 32 rezerva, si la 32 prinde postul de titular ca se retrage titularul de drept! Daca jocul asta ar avea o istorie, eu as fi Napoleon si majoritatea din voi ati fi maxim Emil Constantinescu...
Imi cer inca o data scuze pentru lipsa de modestie de care dau dovada in fiecare mesaj, dar in fiecare mesaj pe care-l puneti voi ar trebui sa-mi multumiti ca am jucat pe L4 si ca v-am invatat sa spuneti "loser" in engleza!
Nu postez pe acest forum din partea tribului Armada, ci din partea mea, si indiferent daca mai joc sau nu, postez cand vreau.
Simplele tale posturi pe forumul asta jignesc lumea care inca mai joaca, plimba ursu si explica-le la copii de 10 ani cu care jucai triburile cum se duce un trib pe locul 1. Noi astia de care razi matale ne-am bagat p*** in alianta cu tribulul de pe locul 1 pe care il conduceai, noi astia ne-am bagat p*** in suprematia voastra si v-am scos de pe cel putin 3 K-uri rand pe rand, noi astia v-am luat mii de sate si ne-am batut joc de voi la fiecare operatiune, fiecare atac, fiecare schema la care n-ati stiut ce sa miscati. Si acuma ne bagam ceva in jucatorii crescuti de marele Becks, jucator de 14Milioane care in 2 zile pierde o gramada de sate fiindca habar n-are cum sa se apere sau cum sa dea la recuperare. Esti destept dar prea arogant ca sa poata conduce un trib si mai ales sa-l tina in top, ia-te de mana cu Spaiker si alti Napoleoni de pe L4 si dute tot invartindu-te ca si tribul tau se duce in jos zi de zi.