Zii un lucru importanta facut de mana ta, ceva ce ai scris tu, de ai organizat tu, de ai gandit tu, nu ca decat ai dat invitatii in trib si conjuctura a facut sa intre oamenii la tine, apoi 1-2-5 fuziuni si tot asa... Care e aportu tau, invitatiile ? Forumu TRX si Armada era un dezastru, nestructurat, haotic, circulare in acelasi ton cand erai tu la conducere, asta e adevaru... Ce ai organizat tu defapt ? Ce ai cladit ?
"Da, o sa va povestesc despre tribul pe care l-am facut alaturi de Paul **, si anume TRX. Ei bine, TRX a avut un inceput foarte haotic pe L4, deoarece majoritatea eram incepatori, iar recrutarile erau pur si simplu aleatorii, facute pe baza unui singur criteriu: punctele. Imi aduc aminte si acuma si inca ma amuza, ca la inceputul lumii 4 am reusit sa facem o alianta cu un trib (PZBN daca nu ma insel) care era pe locul 1 in acea vreme. Eram foarte mandrii ca am reusit acest lucru si de fiecare data cand dadeam o invitatie tineam neaparat sa specificam asta, desi tribul acela era exact in coltul opus al hartii. In fine, in timp ne-am maturizat si in urma unor recrutari am ajuns un trib de top nu numai prin punctaje ci si prin valoarea jucatorilor.
Era o vreme cand daca spuneai L4 te gandeai automat la TRX. Consider ca noi eram singurul trib care a tinut in viata L4 dupa disparitia masonilor. A fost o perioada cand TRX a devenit "Bo$hii", iar profilul nostru continea dedicatii din „muzica latino romaneasca” pentru diferite personaje de pe L4. A fost o perioada amuzanta, desi putini au gustat gluma. De asemenea, au mai fost perioade amuzante chiar aici, pe forumul extern, unde s-au purtat adevarate razboaie, numai in scris din pacate."
Practic ce ai facut au fost invitatii pe baza de puncte, fuziuni, gargara pe extern si cel mai rasuflat manelism de pe L4 caracteristic tie, " Bo$shii", toate astea spuse din gura ta.
Altii au tinut TRX, bai Beciule, tzine minte, tu ai fost de fatzada, doar ca ai tzinut de functzie, nu ai fost diplomat, nu ai fost coordonator, nu ai fost organizator de grupe, ai fost recrutor de 2 lei, nu ai fost nimic bai baiatule. Nimic nu te recomanda pentru ce functia care o ocupai, competenta 0, decat gargara, TIE TI SE PARE CA AIA CARE II MENTIONEZI TU INTERVIU AU AVUT CEVA CU TINE ? ERAU AVIZI DE FUNCTII ? NU, VROIAU SA AIBE DREPT DE VETO IN DECIZII, SA SE OCUPE DE TRIB, CEEA CE TU NU AI FACUT NICIODATA PE NICI UN PLAN.
Cand se va face interviu cu mine voi lasa pe ceilalti sa traga concluziile analizand diferentele, esti mic, mic rau si nu era nevoie sa se poarte discutia asta aici, esti un flamer pe extern si nimic mai mult, conjuctural dus de val ai ajuns sa fii in fruntea unui trib mare si tot ceea ce ai facut a fost sa te mandresti si sa absorbi sate in interes personal practic pentru nimic, esti mic mic.
Si, da, ai luat sate de la dusmani de nu mai stii de tine, Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse: Players: MCBecks : 1 ; Tribes: Master, =GTC= : 10
Ia pune poze cu tine =)) Vreau sa adorm fericit in seara asta =)) Sa te stergi cu maneca de ce ti-am zis mai sus sa nu fii si gretzos.