DeletedUser
oare este o poveste cu peste 100 de sate pierdute
sau alta mai noua ? 
oare este o poveste cu peste 100 de sate pierdutesau alta mai noua ?
![]()
DE CE VA TREBUIA PNA??
QUOTE]
de ce?![]()
1.7. Puteti folosi diferite metode pentru a va provoca "dusmanii" din joc in sectiunea "Politica si Propaganda", atata timp cat toate argumentele voastre sunt legate exclusiv de joc. Atacurile la persoana nu sunt tolerate nicaieri, atat pe forum cat si prin sistemul intern de mesagerie.
si va dau eu raspuns la intrebarea "cati admini joaca pe clasica"
raspunsul este: 11
daca am gresit sau am omis pe cineva imi cer scuze
asa cum au mai zis si colegii mei noi nu jucam pe lumile unde administram.
nu avem nici un avantaj fata de alti jucatori de pe clasica, si noi suntem verificati de altii, nu suntem de capu nostru
se numeste conflict de interese.
x (ca admin) judeca un caz referitor la y (in postura de jucator) intr-o lume si y (admin de aceasta data) judeca un caz referitor la x (in postura de judecator) in alta lume. e destul de dificil sa crezi ca cei doi vor judeca 100% nepartinitor.
cam prin definitie conflictul de interese se cam interzice acolo unde nu se doreste sa exite dubii.
Irelevant exemplul datso .... ma duc sa ma uit la tv. posibil sa fie chiar despre adrian nastase. eu de ex, cred ca omul asta nu a incalcat nici o lege, atat timp cat colegii lui l-au judecat corect si au votat impotriva unui mandat ptr perchezionarea unor imobile ... ce, voi nu credeti ca o fi vinovat - doar era verificat de altii, nu era de capul lui![]()
E un forum, e democratie deci exista si opinii contrare. Asta e viatanu am chef de polemici.
am spus doar ca unde exista conflict de interese e putin fals sa afirmi la modul 100% ca sigur ca nu exista probleme, ptr ca situatia e o problema per se.
de asta conflictul de interese nu ar trebui sa existe in joc. desigur, situatia e ideala. inteleg ca e cam naspa sa faci doar munca pe aici si sa nu joci. dar intelege ca nu is obligat sa cred din oficiu ca totul e ok. ma indoiesc, deci ...
in plus nu eu trebuie sa iti demonstrez tie cau altui administrator ca is probleme, ci tu trebuie sa imi demonstrezi mie ca nu-s, pozitionandu/te astfel incat sa fie eliminate dubiile. iar in situatia a ceea ce defineam iti este imposibil sa faci asta.