K24 Raptor

algernon

member
Scor reacție
0
Oferta de preadeziune in Tribul Raptor.


De ce?
Nu te-ai saturat de colegi de trib cu sate de 10 ori mai putine si armata doar in stadiu de proiect, care nu raspund la mesaje decat ,uneori,dupa 10 zile si singura lor contributie la treburile tribului este "ajutooooooooooooooooorma ataca x!!!!" ?
Nu te-ai saturat de harti prea albastre incat nu ai ce ataca decat la 20-30 ore departare,pentru ca s-a hotarat ca o alianta cu tribul x,aflat pe locul 214 este avantajoasa pentru un jucator cu 1329 puncte ,dar care cunoaste un sef? Nu ti-ar place sa te extinzi unde si cum vrei?
Nu esti satul de harti prea rosii,pentru ca unui sef nu i-a placut mesajul de salut al unui vecin?
Nu te-ai saturat sa planuiesti atacuri coordonate ,sa faci strategii,ca apoi sa descoperi ca cei pe care te bazai pentru ele,ori nu i-a interesat , ori au uitat,ori te-au tradat?
Nu te-ai saturat sa ceri sprijin defensiv pe un sat si sa te trezesti ca jumatate din trib trimite topoare si cavalerie usoara?....Asta in cazul fericit in care nu au incurcat butonul de sprijin cu cel de atac?
Nu te-ai saturat de sprijin trimis la 40-60 ore distanta,care ajunge invariabil dupa ce satul este cucerit de cei care stiu si pot juca acest joc?
Daca raspunsul este DA, solutia este una singura: un trib de elita,cu dezvoltare initiala intr-un singur continent,maxim doua...Un trib cu conducere colectiva si cu organizare militara , un trib cu oameni care te pot ajuta si ii poti ajuta eficient, in care poti sa ai incredere la fel ca in tine insuti.. Un trib ai carui aliati sunt chiar aliati,si nu papusi gonflabile,iar dusmanii sunt marcati corespunzator si,mai ales,tratati ca atare
Un trib cu reguli votate si apoi respectate de toti.
Acest trib se va numi K24 RAPTOR , prescurtare RAPTOR .Invitatiile initiale vor fi in numar limitat si se vor acorda prin mesaj individual,in joc,de catre fondatori.Se vor acorda numai in perioada 31.03.2008-06.04.2008
Invitatiile ulterioare se vor da NUMAI pe baza de recomandare iar cel recomandat va trebui,inainte de a fi acceptat,sa treaca prin verificarea si acceptul a trei membrii RAPTOR.Drepturile fiecarui membru de trib se vor stabili in functie de rolul pe care il va indeplini in cadrul tribului si de capacitatea de a indeplini sarcinile fiecarui post.

Jucatorii care doresc sa se alature acestui proiect (situati NUMAI in k24) sunt asteptati cu mesaj in joc la jucatorul antic.Selectia se va face pe baza discutiilor individuale.

Bafta si Respect!