~L N~ vs SMIR&G.W. + Academii

DeletedUser

tu vorbesti de toate triburile ca sunt praf

Nu de toate ci doar de cele a caror componenta o cunosc, adica le cunosc jucatorii si care consider eu ca sunt praf. Pe astia mai noobi nu-i cunosc de exemplu cum esti tu si deci nu pot sa spun de tine ca esti praf ca si jucator. Dar ca si jucator care posteaza pe extern tot felul de lucruri amuzante si care de cele mai multe ori nu au legatura cu subiectul temei, pot spune ca esti praf.

DeletedUser

chiar nu ma intereseaza tribul noobs sau IMMO
sa mearga cu ventuzele la ei cat vor
tocmai din acest motiv nu tin cont cand imi delcara razboi
eu tin cont doar de colegii cu care am jucat pana acum si au un caracter decent
cand spun asta,,,,sa nu se inteleaga ca toti din noobs sau IMMO sunt cu ventuzele la purtator
doar un mic procent din acesti jucatori

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

daca zici tu ca sunt praf asa sa fie
cum am mai zis nu te faci tu de ras eu ma fac

si daca am fi in acelasi trib as iesi din trib numai ca sa te inobliez pe tine daca tot zici de altii ca sunt praf
in cateva ore terminam cu tine

DeletedUser

Nu cred ca vom avea vreodata ocazia sa fim colegi de trib. Oricum sa stii ca deja ma tem de tine las-o mai moale. :D

DeletedUser

tiam vazut un sat in k53 chiar esti departe
dar daca tot te crezi atat de bun cum ai ajuns in tribul ala varza?
de bun ce esti sau de varza ce esti?
tiam trimis niste flori ajung in cateva zile
hai ca iti trimit si sprijin sa nu zici ca nu te ajut

DeletedUser

Sincer nu stiu ce raspuns sa-ti dau. Habar n-am cum am ajuns, deoarece am parasit lumea 10 in momentul in care am plecat din ~L N~. Probabil sitterul m-a bagat in acel trib de care zici tu. :D

DeletedUser

asa e da vina pe altii daca sa nu recunosti ca esti praf
"ai plecat" din LN?:eek::eek::eek::eek:
ce curajos ai fost ai plecat ca tia venit tie asa sa pleci ?

pe unde e porcaria aia de off topic ca nu dau de el?

DeletedUser

karmanos sunt sigur ca mult mai inteleptii jucatori vor asculta de sfaturile tale. :D
@tracis inainte sa se desfinteze SMIR v-au declarat razboi cei din noobs, iar in ce priveste pe cei din IMMO poate iti mai amintesti ce am discutat noi doi in privat. Ma bucur ca recunosti si tu ca cei din tribul tau adica din G.W. sunt praf. Eu cand v-am spus asta ati sarit toti cu gura pe mine. :D

daca eu sunt praf, vorbeste si tu unde trebuie ca doar ai pile
si intram pe o noua lume
numai sa vorbesti sa ne dea conturile apropiate
si vedem care-i treaba cu praful asta de care zici

DeletedUser

apropo de triburile astea cu renume care tin granitele, joaca frumos, sunt adevarate triburi=))

dupa ce s-a desfiintat SMIR, tribul noobs ne-a declarat razboi iar a doua zi si IMMO
asta este un mesaj de la un jucator din IMMO care da atacuri la diferente de 4 secunde si tipa peste tot ca-i mare jucator
ca sa vada toata lumea ce razboaie frumoase au dus ei pe alte lumi
bineinteles, dupa ce si-au facut buzele ventuze si s-au pupat in ........
scuze nu trebuie sa spun ca imi mai iau 5 puncte

huooooooooooooooooo!
ca sa stie toata lumea...........
cand ii mai auziti pe IMMO si Noobs cum povestesc ei de marile lupte
intai intrebatii cate sate au impartiti intre ei si cat de mari au fost ventuzele=))
bafta baieti!
si sa nu uit
IMMo,,,,,,,,,,,,, nu mai recrutati jucatori din G.W. ca sunt praf iar voi sunteti IMMOrtals;)

Alooo !?
Ce tot vorbiti voi acolo !?
Cine a declarat SMIR-ului razboi ? noobs? Cine v-a dat voua un anunt oficial in aceasta privinta? Singurii care o puteau face sunt : martzian, moko sau eu. (asta oficial) .
Ca au existat atacuri asupra SMIR-ului si a Academiei este una, dar Razboi nu v-a declarat nimeni. Nu mai vorbiti doar pentru a va afla in treaba.. si pentru a ne denigra noua numele. Ca nu`i frumos sa iesi cu gura mare pe Forum.
Se poate sa fi fost vorba despre niste amenintari... sau presiuni dar nu v-a declarat nimeni Razboi.
Si.. la urma urmei.. daca ma fi facut-o care ar fi fost problema? Noi declaram razboi jucatorilor din acel trib.. nu tribului..(numelui).. in concluzie.. cei care se retrageau ieseau din lupta si ramaneau ceilalti sa-si apere satele. Nu reuseau... ghinionul lor.

In concluzie, va rog frumos sa nu mai faceti acuzatii nefondate, ok?
Ai ceva de spus, spune-o argumentat si cu dovezi clare.

DeletedUser

nu ca ati declarat razboi tribului SMIR
ideea era alta
mie mi-a trimis mesaj "prietenul" meu martzian, ca oficial e razboi
a doua zi astia din IMMO=)), ne-au declarat razboi
asta nu-i baiul
altceva am vrut sa scot in evidenta
citeste mai atent te rog
nu denigrez pe nimeni
niciodata nu mi-a placut sa vorbesc fara dovezi
am mai facut misto pe aici, dar am precizat asta
eu m-am treaba cu jucatorii din noobs
cu unii chiar m-am impacat foarte bine pe alte lumi

DeletedUser

iar mesajele le dau pe privat
ca nu-s conducatorul la skin, sa pun mesaje private pe forum:))

DeletedUser

Te referi la G.W. ?
Daca da, ei bine.. din cate cunosc eu.. cu acel trib este Razboi din data de 13.07.2009.. pe cand SMIR au anuntat ca se retrag pe data de 15.07.2009... deci crede-ma ca pentru noi nu a contat faptul ca SMIR au anuntat ca se retrag.. ci altceva.. probabil stii si tu care au fost motivele si nu trebuie sa ti le spun eu din nou.. sau sa le fac publice, corect?

Asta-i cu totul o alta treaba. Noi am declarat Razboi tribului de pe locul 6 daca nu ma insel (Actualmente locul 2).. deci nu vad de ce am putea fi blamati.

Si ca o paranteza.. nu prea am inteles exprimarea pe care o tot foloseai la adresa noastra.. cea cu ventuza. Care-i ideea, ca pe cuvantul meu daca am intes-o.

DeletedUser

citeste acel citat
citeste ce spune ce discutii de mari luptatori sunt pe forum intre conducatorii vostri su cei din IMMO
si na
o sa faci legatura

si nu conteaza pe loc suntem noi
sau voi
sau IMMO
e vorba de niste aspecte zic eu,destul de interesante
daca tie nu ti se par interesante,,,,,,,,,,,nu te contrazic
mie mi se par interesante
si cred ca ar interesa pe mai multa lume

DeletedUser

si ca sa intelegi si mai bine
IMMO si Noobs impart neste chestii (asta reiese din acel citat) iar ei pe forum se tot inteapa
concluzie
un fel de frectie cu diana la picior de lemn
asta-i parerea mea

DeletedUser

Am citit acel citat, dar nu stiu al cui este si care este contextul.. deci nu mi se pare deloc prea relevant...
Pe ce forum ai vazut tu discutii de mari luptatori intre conducatorii nostrii si cei ai tribului IMMO? Aici ? Te referi la faptul ca ne mentim brand-ul (castigat in timp..) prezentand lucruri (fapte) 100% adevarate si deloc trase de coada? Daca da.. ei bine aceste discutii nu sunt intre Conducatorii IMMO si noobs.. ci intre noi toti. Noi (noobs) va prezentam voua.. (tututror) ce am realizat si cum... la fel cum si voi puteti face acelasi lucru.

Totusi.. tu te-ai legat de faptul ca noi suntem "josnici" (intrucat ni te-ai adresat cu "huuuo" ) pentru ca v-am declarat razboi dupa ce s-a retrag SMIR.. (retragerea lor.. avantajandu-ne pe noi..) lucru pe care ti l-am demonstrat ca nu-i adevarat. Deci probaqbil aceasta idee am lamurit-o.. si acele huiduieli nu le-am meritat.

Totusi.. as dori sa-mi explici si mie mai concret.. despre ce este vorba. Vin-o cu citate (pe privat daca nu vrei in public) si cu alte "dovezi" in genul. Pentru ca o exprimare ambigua nu duce decat la confuzii ( Vezi : "acel citat" , "discutii de mari luptatori pe forum" , "niste aspecte" ). Vin-o cu ceva concret.. arata-ne care-i "dovada", analizeaz-o.. hai sa dezbatem subiectul serios, daca tot ne-am avantat in postari "curajoase". Nu asa este corect?

DeletedUser

Te referi la G.W. ?
Daca da, ei bine.. din cate cunosc eu.. cu acel trib este Razboi din data de 13.07.2009.. pe cand SMIR au anuntat ca se retrag pe data de 15.07.2009... deci crede-ma ca pentru noi nu a contat faptul ca SMIR au anuntat ca se retrag.. ci altceva.. probabil stii si tu care au fost motivele si nu trebuie sa ti le spun eu din nou.. sau sa le fac publice, corect?

aici vorbesti de parca n-ai juca pe L10
aceasta este atitudinea pe care o aveti fata de majoritatea

iti dau pe privat mesajul dar voi sterge expeditorul si persoanele in cauza pentru protectia lor

ca sa fie clar
nu ma intereseaza ca ne-ati pus la dusmani
nu ma intereseaza ca IMMO ne-a pus la dusmani

dupa ce ne-ati pus voi la dusmani, a doua zi ne-a bagat si IMMO
dupa care imi vine un mesaj interesant
sa nu crezi ca am ceva cu Noobs sau cu IMMO,,,,, ma lasa rece ambele triburi
pentru ca nu ma intereseaza ce deznodamant va avea L10

e vorba de principiu
iar voi vi-l calcati in picioare
dar pe blat asa

DeletedUser

Nu mi se pare imoral ca cineva sa declare razboi altcuiva. Acesta este un joc de razboi si deci razboaiele sunt binevenite. G.W. stiau ca vor fi declarati dusmani si de catre cei din noobs pentru modul in care s-au comportat, dar nu se asteptau ca si cei din IMMO sa le declare razboi.
Mi se pare normal ca si cei din IMMO sa doreasca o bucatica din satele G.W. deoarece aflandu-se in razboi cu alte doua triburi in viziunea mea mai puternice este vorba de ~L N~ si noobs, cei din G.W. fiind nevoiti sa lupte pe mai multe fronturi deodata, vor fi usor de invins si probabil cu pierderi minime.
Fiecare trib isi urmareste proprile interese care cred eu sunt acelea de a domina lumea. Deci nu vad unde este blatul sau ce acuza domnul tracis incalcari de principiu.

DeletedUser

aici vorbesti de parca n-ai juca pe L10
aceasta este atitudinea pe care o aveti fata de majoritatea

Adica? De ce ti se pare ca "fac pe prostu". ( mai pe romaneste la ce ai vrut tu sa sugerezi) Am vorbit foarte serios cand ti-am prezentat acele "date". Ele pot fi dovedite (vezi declaratie de razboi + inceperea threadului pe forum).

iti dau pe privat mesajul dar voi sterge expeditorul si persoanele in cauza pentru protectia lor

Ok, desi nu mi se pare concludent daca nu stiu cine a scris (sa-mi dau seama ce credibilitate are persoana respectiva) astept cu mare interes mesajul tau.

ca sa fie clar
nu ma intereseaza ca ne-ati pus la dusmani
nu ma intereseaza ca IMMO ne-a pus la dusmani

Aici nu ai dreptate.. te contrazici prin supozitiile pe care le expui mai jos :

dupa ce ne-ati pus voi la dusmani, a doua zi ne-a bagat si IMMO
dupa care imi vine un mesaj interesant

Ti-a expus foarte bine xblaandy situatia.. si cred ca este indeajuns. Pe langa asta, ce ar fi in a va declara ambele triburi razboi ?

sa nu crezi ca am ceva cu Noobs sau cu IMMO,,,,, ma lasa rece ambele triburi
pentru ca nu ma intereseaza ce deznodamant va avea L10

Sa inteleg ca te dai infrant deja?

e vorba de principiu
iar voi vi-l calcati in picioare
dar pe blat asa

De ce noobs isi incalca principiul declarand Razboi tribului G.W. ?
Personal nu vad nicio incalcare de principii in asta.

PS : Vorbind cu mine, incearca, te rog, sa te referi strict la noobs, pentru ca eu reprezint interesele acestui trib si nu`mi pot permite sa vorbesc in numele IMMO.

DeletedUser

ma asteptam sa ne declare razboi ca doar nu-s redus iar dupa mine ei nu sunt immortali
parerea mea
vezi ca i-am trimis mesajul pe contul lui martzian
chiar daca cel care la emis ar fi trebuit sa-l dau pe teava dar e un copil si sa joace si el alaturi de IMMO sa se simta bine

DeletedUser

ma asteptam sa ne declare razboi ca doar nu-s redus iar dupa mine ei nu sunt immortali
parerea mea
vezi ca i-am trimis mesajul pe contul lui martzian
chiar daca cel care la emis ar fi trebuit sa-l dau pe teava dar e un copil si sa joace si el alaturi de IMMO sa se simta bine

As fi fost mai incantat sa-mi fi trimis mie.. dar ok.. cum consideri tu.
Chiar si asa.. nu m-ai lamurit de ce ne-am incalcat principiile "pe blat".

Din exprimarea ta :
te dai de gol ca mesajul primit de tine nu-i tocmai plin de credibilitate.. si ca practic ne-ai acuzat de niste lucruri fara o baza reala de adevar.

Sus