DeletedUser2821
@orann - mesajul era pentru alexutzu ala nu pentru megara...
Ultima editare de un moderator:
Lovitura sub centura .. dar asta nu e sfarsitul . Au mai incercat si altii mai mari ca ei sa ne sterga de pe harta lumii 5 , se pare ca mai suntem . si intreb eu : oare de ce ?
Daniel, eu zic sa nu vorbesti in necunostinta de cauza. Artemis a plecat in MT din alte motive, pe care eu le-am inteles. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca stagiunea lui in MT nu cred ca a durat mai mult de o luna. Cand a plecat mi-a zis ca o face doar pentru o perioada de timp si s-a reintors in DARK cand l-am chemat eu, nu a fugit inapoi cand a vazut ca pica MT-ul.tu mai existi pe harta asta ca ai fugit din trib in altu...cand le era greu la dark ai plecat in mt...cand ai vazut ca a disparut mt...ai dat fuga inapoi in dark...deci nu te compara cu cei din dark....
Daniel, eu zic sa nu vorbesti in necunostinta de cauza. Artemis a plecat in MT din alte motive, pe care eu le-am inteles. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca stagiunea lui in MT nu cred ca a durat mai mult de o luna. Cand a plecat mi-a zis ca o face doar pentru o perioada de timp si s-a reintors in DARK cand l-am chemat eu, nu a fugit inapoi cand a vazut ca pica MT-ul.
ba exact cand au dat baieti stergere .... a plecat si el...stii prea bine ce a fost nu cred ca are rost sa mai caut msg...cand ** despre el...
hai ca esti funnyDaniel si Megara aceste discuti nu isi au rostul aici vorbiti pe privat , lumea e curiosa de L.o.d. vs ~DARK~ nu de discutile voastre care nu nici o legatura cu razboiul.
App , la nivelul asta a jocului statistici cu 6 sate luate sunt destul de penibile ) .
Mda.. si asta dupa ce ei au facut pregatiri la greu... Au blindat toata granita cu cate 80000 din fiecare trupa pe sat si apoi, cu 12 ore inainte ne anunta ca rup PNA-ul iar cu 6 ore inainte ne declara razboi.
Daca stau bine si ma gandesc, mai toata istoria LOD de pe L5 a fost cam asa. Dupa ce au vazut ca UNIQUE castiga teren, i-au anuntat pe MT ca rup alianta si au stat in asteptare. Dar cand fostii IMMO din MT au dat stergere cont, s-au napustit ca termitele pe satele parasite.
Mai recent, zic ca dau in R~W alaturi de UNIQUE, dar cand a ramas Lavanda fara sate caci mai avea si alte conturi pe langa cel al sau prin alte triburi, incheie pace cu R~W. Cica politica e curva dat cei care o fac cum sunt?
App , la nivelul asta a jocului statistici cu 6 sate luate sunt destul de penibile ) .
Daca nu iti place dezinformarea, nu dezinforma... Aseara nu te-am spionat... a fost la pranz.