La Revedere

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Ok.
Banul ridicat - normal cu mare intarziere caci asa se practica in Team Triburile ( moderare) Romania.

Aveam in vedere un post imens care sa imi aduca cate un ban pe fiecare punct din marele regulament de respectat doar de catre noi caci cei care modereaza aici au putere deplina... dar m-am gandit sa scriu acest post intr-o alta maniera.

Aici in iau la revedere oficial de pe forumul extern ( poate chiar si de pe joc prin ban de toata frumusetea caci se practica).

@ LaMine :
Acum miliarde de milisecunde in urma ti-am adresat un mesaj pe privat prin care iti ceream sa imi stergi contul de pe extern.

Te-a durut fix undeva - in conditiile in care alte modalitate de a sterge contul de pe forumul asta plin cu abuzuri Nu Exista!
Acesta este primul abuz!

Acum iti cer oficial in fata la mii de martori: Sa imi stergi acest cont care nu a facut altceva sa imi provoace un Eternal Dezgust.


Nu ai alta posibilitate sa mai fii evaziv aici cand totul este public!

O sa ma repet poate de data aceasta ma fac inteles si pot ajunge si la nivelul inteligentei tale:

Abuzul vostru a fost acela ca s-a gandit cineva ( montat evident) sa mute un topic de discutii care nu avea nicio legatura cu o propunere directa catre voi.
Era un topic cu o propunere directa catre jucatorii lumii 4 - prin care se incerca sa se afle parerea lor si sa se discute si cu argumente PRO si cu argumente CONTRA.

REPET( asa cum eu la serviciu am rabdare cu mai multi angajati decat ai tu prieteni si repet un lucru si de mii de ori ca sa il inteleaga asa repet si aici): Propunere catre jucatorii lumii 4 si nu catre voi

Deci asta este al doilea abuz!

Referitor la taleri.

Totul v-a luat prin suprindere totala si pe nepusa masa cand a venit pe neasteptate o imensa solidaritate totala intre jucatorii lumii 4 cu privire la dorinta de a implementa aceasta varianta de software la aceasta lume.
Nu va asteptati sub nicio forma in conditiile in care se stia ca forumul extern pentru lumea 4 era in moarte clinica.
Si aici v-am dat o lovitura din urmatoarele lovituri care o sa urmeze.

Caci inainte de a fi jucatori la jocul asta idiot suntem oameni care dispunem de o inteligenta si sintem cu totii trecuti prin viata si am inteles cu adevarat din prima ce se dorea sa facem si aici v-ati socat cand ati vazut unde s-a ajuns.
V-ati prins ca situatia o sa escaladeze la niste cote alarmante pentru voi si
ati incercat sa rezolvati o problema din mers care sa mearga in interesul vostru.
Ei bine nu a mers in interesul vostru.
Poate s-a castigat o mica batalie dar razboiul este lung si o sa il pierdeti.

Am primit ban in conditiile in care nu am fost singurul care a atacat aceasta fabuloasa echipa de la Team Triburile...
Dar vedeti voi... aici nu merge zicala: Daca tai capul sarpelui acesta moare!
Vedeti voi - aici nu sunt eu capul - capul este format dintr-o multitudine de persoane inteligente - si aici ati gresit din nou- si ati pierdut.

Acesta este abuzul trei!


LaMine = talerii redusi o sa fie implementati inainte de termenul oferit de voi - o sa am eu grija de asta!
Si nu este o promisiune desarta este o certitudine - pentru ca viata iti ofera o multitudine de cai pentru a ajunge la destinatia dorita si daca nu este Nostradamus nu ai nicio sansa sa le poti intercepta pe toate ( stii povestea cu milioanele de spermatozoizi si ca de cati este nevoie ca sa se intampla lucrul magic din viata? )

@Aikon - "frate" ai fost calul de cursa lunga... pionul de sacrificiu -
nu se mira nimeni ca acesta nu mai figureaza pe lista de moderatori la acest forum?
Ai platit pentru altii - ce sa iti fac daca ai grad inferior in aceasta masinarie?

Forumul lumii 4 este mort din cauza voastra.

Acesta este abuzul patru!

@ Team Triburile - de fiecare data cand serverul nu merge si lucrul acesta se intampla de foarte multe ori - primim ceva compensatii?
Nu asa este normal sa se intample?
Crezi ca ne incalzesc cu ceva mesajele : suntem bombardati cu tickete nu mai trimiteti o sa se rezolve curand!

O regula din bunul simt spune ca macar un mesaj trimis catre toti jucatorii ar face minuni - nu... in schimb voi ne bombardati cu mesaje nedorite in game ca se mai deschide nu stiu ce lume - sincer.. lasa de dorit capitolul bun simt!

@ jucatorii l4 -
Operatiunea Monstru -
Aceasta operatiune nu este planificata sub nicio forma de abc - este sustinuta de cand s-a produs este evident normal - lucru care nu poate fi negat in conditiile in care toti ar face acelasi lucru - bine spunea cineva : dusmanul dusmanului meu este prietenul meu ( eu as adauga : pana trecem apa!).

Fanescu: nu este nu a fost si nici nu v-a fi singurul jucator care o sa faca lucrul asta.
Absolut toti am trecut prin tradari de genul asta si nimeni nu poate face nimic sa le impiedice.
Incercarile lamentabile de a incerca sa faci pe cineva care a decis lucrul asta sa revina asupra deciziei sunt niste incercari puerile si dau dovada de lipsa totala de caracter.
Daca cineva a plecat din tribul de unde am facut sau fac parte - se stie nu mai exista cale de intoarcere pentru acel jucator alaturi de echipa mea - devine dusman instantaneu - Acesta este un caracter adecvat in acest joc - se poate lua exemplu - si tineti minte!!! nu este laudarosenie ci este o realitate si poate fi dovedita cu multe cazuri.

Acum tot cu privire la fanescu dar si in general: in razboi orice este posibil!

Este posibil dar nu sunt de acord cu impersonarea : sir spatiu devil , sp@rt@nuL... si cazurile pot continua - toti am muscat-o.

Problema asta este tot in spatele Team Triburile.
Am facut ticket de mult pentru lucrul asta - rezolvarea nu este complicata doar mici variatiuni in softul de baza.
Raspunsul a venit = nu putem face nimic - asa este in razboi.

Sincer lamentabil.
Voi Team Triburile parca nu participati in acest razboi si nu aveti voie sa interveniti sub nicio forma ( ma rog dovezi sunt pastrate si sunt multe unde se vede clar ca s-a intervenit pentru a favoriza un jucator sau altul).

Problema nu este ca este complicat sa nu mai dai voie crearea de jucatori cu nickuri asemanatoare ... problema este de numarul de jucatori de care aveti nevoie pentru a tine in viata un anumit server.

@Lamine = am citit ce a scris acolo carmi cand se poate implementa un sistem de reducere de taleri.
Ei bine daca dupa postul asta mai sunt in viata si ca jucator al lumii 4 atunci iti promit ca o sa am eu grija ca acel numar de jucatori sa scada considerabil.
Iti promit ca ABC impreuna cu Armada o sa curete jucatori dupa jucatori si aceasta este doar o cale de a ajunge acolo unde iti explicam mai sus...uite ti-am dat un hint pe fata ca sa nu zici ca iti insult inteligenta.

@imperiul moldav - nu crezi ca ai inceput sa te faci de ras?
Sa iti explic de ce : - de ceva vreme limbajul tau s-a schimbat considerabil si a inceput sa fie extrem de apropiat cu limbajul lui cgal... ciudat nu?
Noi am avut de mult altercatii verbale dar lucrurile au trecut - cel putin din partea mea - incepuse chiar sa imi place sa citesc ce anume scrii - pana cand ai inceput sa ai gandirea identica cu gandirea lui cgal - asa ca ma duce undeva cu gandul... te prinzi nu?
Din punctul de vedere al ABC-ului fanescu nu ajuta cu nimic - daca jucai pe lumea 4 stiai ca ABC a pornit atac cu mult inainte de schimbarea la fata a lui Fanescu - si la o cale lumina de ei - si te asigur ca sprijinul de langa fanescu nu era aici - si in satele unde noi am lovit si am luat erau peste 70k in ele - in majoritatea si in altele si mai mult care da au disparut dar au disparut sub actiunea atacurilor noastre coordonate cu atacurile Armada - deci esti pe langa la capitolul asta.


@Spaiker - felicitari pentru Academia de Politie - initial am murit de ras - apoi trebuie sa recunosc ca pana la urma este cu adevarat o performanta in conditiile in care 75% din locuri sunt deja "piluite"

@dfa1 - te rog inceteaza sa mai iesi in fata - de fiecare data cand scrii ceva scrii din aduceri aminte si o dai in bara ca de obicei - esti predestinat lucrului asta

@jubei - trebuie sa ii dau dreptate lui Fanescu - sunt de acord total cu afirmatia lui



Nu mai continui... aveam initial alt plan de post ... s-a schimbat... apoi am zis ca fac unul scurt... nu am reusit...
Imi cer scuze pentru asta.

Oricum pentru inceput:
- Adio forum extern
- in caz de banare si pe joc: Adio prieteni... caci pana la urma daca iesim in oras la o bere suntem toti prieteni ( asa e Jubei? ; - urmeaza curand)

Numai bine va doresc si va mai doresc ca in curand sa reusiti toti sa va detasati de joc si sa mergeti la familiile voastre si sa ne vedem de viata reala.
 

DeletedUser7708

Proiectul triburile, atât .ro cât şi la nivel global, nu stă în tine şi deciziile care le iau cei cu care acţionezi. Au mai fost războinici ca tine(a se citi noobs L7 - martzian ), când a fost un continent gri. Aici poate vor fi mai multe, sau deloc. Tot ce pot să-ţi spun e că nu pe forum se face revoluţia, dacă asta vrei să faci. Lamine nu este Dumnezeu, nici el nu ia decizii de capul lui, ordinul a venit probabil de mai sus, aşa că dacă vrei schimbări, InnoGames este calea de rezolvare la tot ceea ce îţi propui.

p.s. Tare sunt curios unde am dat-o în bară cu explicaţiile, cu atât mai mult cu cât am o vechime în joc şi primesc zilnic mesaje private cu nelămuriri despre joc.
 

DeletedUser

vechime pe joc??????????????????????
omul... lumea 1 dot net iti spune ceva?

hai.. sa nu mai scriu nimic caci mi-am luat la revedere...
ca jucator esti noob si am dovezile.. asa ca .. adios cu tine
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser7708

.de îţi spune ceva?
n00b poate să zică oricine că sunt, important e să şi joci cu mine(aliat, coleg, duşman, neutral) pe hartă ca să obţii dovezi. Deocamdată tu nu reprezinţi nimic pe .ro, mai ai de tras ca să ajungi la nivelul altora.

Byeeee, nu are rost să mă pun la mintea ta, te las cu peşterile tale(ştii tu mai multe despre ce vorbesc).
 

DeletedUser

bine... o sa iti postez pe blog dovezile despre care iti spunem ca sa te fac de ras la toti ...
sayonara tinere...
mai trebuie sa cresti putin in ani sa ajungi la nivelul nostru

ps: pestera aia este o capodopera a naturii - cat despre tine... se intelege
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

..Dragi colegi,jucatori si administratori ai jocului, inainte de toate trebuie sa ne respectam ca impreuna facem jocul sa existe.

In relatiile intre organizatorii jocului si jucatori trebuie sa existe cooperare, nu ce am observat in mai multe rinduri, cotonogeala din partea celor cu puterea in mina de a tavalii pe orice jucator care spune ceva, jucator care poate are, sau, poate nu are dreptate.

Ma bucur ca aceasta tema nu a mai fost inchisa, blocata sau stearsa imediat ca alte teme pt a lasa loc dialogului intre organizatori si jucatori..

Si pentru cei care gestioneaza cursul jocului...Intr-adevar s-a inceput pe anumite REGULI aceasta lume, dar nu se m-ai compara un sat cu 2-300 actual....spun 2-300 ca asta e numarul de sate cu care se lucreaza mai intens, restul fiind de aparare trimisa in SPRIJIN.

1..Timpul pe care trebuie sa-l pierzi pt anumite COMENZI de ZIDARIE--demolari--sa faci un sat cum ai vrea cu o ferma cit mai eficace pt purtarea actiunilor de lupta intrii pe sat de prea multe ori..

2..Necesarul de resurse pt a putea sustzine actiunile de lupta--RECRUTAREA de TRUPE-- si costul NOBILILOR, mai exacvt al talerilor te face sa batzi pasul pe loc..din lipsa NOBILILOR colcaie jocul de multi-aconturi, parca asa li se spune.

..si multe alte aspecte de monotonie,care adunate dau un fel de plictiseala si sictir fata de joc care pe zi ce trece are tot mai multe abandonuri.

Pt a devenii mai atractiv, trebuie sa da-tzi oamenilor ce vor..ce vor, pt a le face placere sa intre pe joc..Daca dispare placerea jucatorilor, dispare jocul.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser15142

Eu sunt n00b`u suprem si din prostia mea cred ca aceasta tema se va inchide , vei kua ban si pe joc si pe forum (Mereu).

Si tot din prostia mea am trimis un E-mail de n00b cu engleza de pe goagle si messenger la INNO sa mai vina si in romania .

Astept sa primesc ban.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus