Lectia de conduita

Discuție în 'Politică şi propagandă Lumea 29' creată de classic elite, 16. Feb 2013.

Distribuie această pagină

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. De cand e lumea cel mic se teme de cel mare. Dar mic si mare sunt definite diferit de fiecare dintre noi.

  Avem 2 frati gemeni, amandoi voiosi si puternici, fericiti. Unul insa e ros de invidie, il vede mereu pe celalat mai “mare”, asa ca, atunci cand plecara de acasa si se apucara amandoi de sala, el ia mai multi hormoni, se zbate zi si noapte pe aparate, se inconjoara de tovarasi cu brate puternice ca sa fie macar egalul celuilalt frate. Dar cu toate anabolizantele folosite, el se simtea tot mai mic si mai in umbra fratelui sau. Fratele sau in schimb ii intelege nemultumirile si-i ofera ratia sa de ''mancare'', il ajuta cand are nevoie, era mereu acolo gata sa-i arate, cu subtilitate, ca puterea e in fiecare si nu sta in muschi sau tovarasi, ci in caracter.

  Dar gesturile simple sunt iritante.Nemaiputand suporta chinul demonilor sai a decis sa ii puna capat. Asa ca intr-o dimineata, si-a chemat prietenii si au decis sa-l elimine pe celalat.Se intoarce spre casa parinteasca, se ascund dupa usa cu totii si cand acesta intra il lovesc, pe la spate, cu sete strigand in cor: ” Sunt MAI MARE!”
  Si e fericit ca are acum frigiderul numai pentru el .....

  Aceasta e povestea tribului Start, care in aceasta dimineata a atacat fara preaviz tribul-mama, din care au plecat majoritatea jucatorilor, Classic Elite.

  Tribul Clasic Elitte isi mentine linia integra refuzand sa intre in jocul orchestrat de ''conducerea'' Start, sperand ca astfel sa-i ofere o ultima lectie de onoare, fratelui mai mic.:)
   
 2. vndhl

  vndhl member

  Înscris:
  17. Iul 2008
  Mesaje:
  250
  daca nu le mai sunteti de nici un folos ;)
   
 3. sare in ochi

  sare in ochi member

  Înscris:
  23. Apr 2012
  Mesaje:
  31
  cainii latra,caravana merge mai departe....
   
 4. vndhl

  vndhl member

  Înscris:
  17. Iul 2008
  Mesaje:
  250
  ce nu face omu pentru niste sate in plus,isi vinde si mama ;) ,sa isi mai ingrase contul :D
   
 5. Requiem for Light.

  Requiem for Light. member

  Înscris:
  23. Ian 2012
  Mesaje:
  99

  Zici ca esti Creanga, numai ala mai scria povesti pentru copii gen "Cioara din tei" si alte alea, si cat despre tribu mama ai dreptate, numai ca =s= e tribul tata, si nah stie toata lumea ce face tata cu mama, oricum bafta la peste pe lumiile viitoare ;)
   
 6. 1. Tribul clasic nu a fost tribul mama niciodata, daca este sa ne aducem aminte ca Fum era locul 1 cand s-a facut fuziunea
  2. Vrei cumva sa vinzi legume, gradinarului ?
  3. Tu ** de onoare, dar respectul l-ai pierdut pe drum cand scriai.... ca sa nu mai zic cine primea acea ratie de "mancare" cum ii zici tu, si cate mocaciuni ati luat voi de la dusmani dupa ce le golea Startul, ca voi doar ati sprijinit si invitat dusmani
   
 7. adenauer

  adenauer member

  Înscris:
  19. Ian 2010
  Mesaje:
  2.713
  Trist. Intotdeauna am crezut ca tribul =S= are o conducere capabila si destul de ok (fapt demonstrat de pozitia in clasament) dar asa ceva :)), pt 2 jucatori sa va stricati imaginea...onoarea si prietenia se gasesc din ce in ce mai greu pe jocul acesta. Felicitari lui Catalin! Exceptional coleg si dusman! :)
   
 8. exceptional cand te ajuta, sau cand il ajutai ?
  + ca o persoana ca tine (adenaur) care nu este implicata direct, si nu stie nimic ar trebui sa stea in banca lui si sa isi vada de joc, sa demonstrezi pe joc ce ai de demonstrat, ca aici nu ai nimic
   
 9. adenauer

  adenauer member

  Înscris:
  19. Ian 2010
  Mesaje:
  2.713
  Relatia mea de amicitie cu el dateaza inca de pe L13. Toata lumea stie rivalitatea de acolo, mii de atacuri care mi-au intrat in ziduri dar cu toate astea, eu stateam la cioace cu Catalin, desi ii mai omoram intre 2 mesaje cativa nobili. Au urmat ulterior cateva runde colegi, pt ca acum sa-l gasesc printre dusmani. Nu l-am ajutat cu nimic si el nu m-a ajutat cu nimic :), ba din contra, am trimis sprijin unor colegi care i-au facut zile fripte. Asta este un joc, dar prietenia, amabilitatea, onoarea de a juca cu fruntea sus...acestea sunt alte lucruri.
  Tryszpe tu stii zic eu bine cum ma comport eu cand am atacuri.

  Atat cu raspunsul pentru postarea ta, zic eu malitioasa un pic :). In ceea ce priveste actiunea contra clasic, stiu destul de bine situatia, unii se asteptau inca de acum 3 luni sa fie atacati :D.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.