LEG vs HR

DeletedUser523

..... (536|526) K55 9,888 Lemn Tanase
Artemis and Addy [LEG] 2015-09-21 05:03:54
... (537|507) K55 8,403 Lemn Tanase
EgY... [LEG] 2015-09-21 04:55:55
.... (523|504) K55 6,944 Lemn Tanase
Artemis and Addy [LEG] 2015-09-21 04:43:43
relax 005 (529|514) K55 7,557 Lemn Tanase
prisson [LEG] 2015-09-21 04:06:24

In toiul noptii trecute, bravii razboinici din LEG au inceput atacurile impotriva lui Lemn Tanase. Au atacat mai multi insa doar cei trei au si reusit sa-si cucereasca tintele.
Pana aici nimic anormal, nu? E perfect logic pentru un joc de razboi sa-ti ataci adversarul in toiul noptii cand el doarme mai bine! Insa adevarata problema este ca proprietarul s-a trezit ca nu mai avea sitter si avea trupele trimise la mare departare de sate...Acum nu stim exact ce inseamna asta dar cu siguranta sistemul de suport va rezolva ticketul si va lua masurile necesare! Noi ne concentram la joc si vedem ce putem facem pentru ai face cu adevarat niste legende pe acesti bravi razboinici din LEG.
"Unde esti tu Tepes Doamne,
Sa-i tragi in teapa pe hoti si pe misei?!"
Miseilor sunteti marcati:
prisson
Artemis and Addy
EgY...
BackTime
baiatul cu ceapa
Lazarus Rising

Membrii din LEG care nu au stiut de aceasta operatiune nocturna sa se gandeasca bine daca vor sa joace in continuare alaturi de asemenea colegi care joaca cu adevarat murdar!
 

DeletedUser39475

Jocuri murdare și iar murdare și iar murdare.
Totul a începu când eu nu am fost de acord sa îl atac pe maull. Am stârnit dubii, am ieșit din tiparul etic în problema aceea.
Dragos, ca te acuz pe nedrept, e cineva sus și mă bate, dar îmi asum asta. Și te acuz, de abuz, cum zice melodia. Cum da trădezi hahalero atâtea persoane pentru niște amarate de sate mă? Îți trădezi părinții spirituali, nesemnificativule.

Se rupe Fum, vine maull în trib. Cum setea de sate e mare, Backtime ataca un jucător care nu intrase în trib în urma fuziunii, știind ca este totuși prea din scurt. Cum spuneam, setea de sate e mare. Ataca jucătorul nascut în 91, îi ia un sat. Respectivul intra pe cont și mă ataca pe mine. Mâini doarme omul. Pierd un sat, îl recuperez, setea de sate persista. Toate satele lui născut în 91 sunt rezervate de colegi de trib. Trebuie scos, trebuie răzbunat Lemn Tanase. Maull face figuri. Era un prieten ce ii lasa satele. Cum îi motivează Backtime lui maull faptul ca a atacat acel jucător? Cică...născut în 91 m-q spionat pe mine și ca răspuns, backtime i-a luat sat. Mai nesimțitule, de ce minți mă și mă bagi în acea oala?
Maull, face figuri, trebuie scos, zice Backtime. Dar..Cum sa atac omul cu care până ieri am vorbit de nu știu câte lucruri? Pentru 2 sate în plus? Nici nu m-am gandit. Am refuzat categoric. Și... satele n-au valoare, oamenii au valoare.
Sa nu fac valuri, am dat ștergere. Nu aveam gânduri serioase. Dar...prietenii...ce da la faci? Au generat un noi proiect și m-au chemat și pe mine înapoi la joc. Cum au zis întotdeauna prezent la chemarea mea, nu am putut sa îi refuz. Am revenit la joc. Nu mai puteam însă sa joc în Leg. Mă convinsesem de ce oameni "guvernează"acel trib. Și am intrat alături de ai mei.
Am dat garanții lui paralelipipedul ca poziția mea fata de Leg este una pașnică. Nu vreau sa dau în oamenii cu care am luptat sub același steag. Trimite circulara în trib, anunță ăsta, totul ok.
Noaptea trecuta...backtime pândește terenul. Sorin era sitter la mine. Vorbește cu el pe la 3 fără un pic, dacă mai sta, dacă nu, din astea. Sorin cum îl considera prieten, a zis ca se pune la somn. La ora 3 și 9 minute, "cineva" intra la mine pe cont de pe Sorin (de pe sitter), trimite trupele la mama dracu și încep sa curgă atacurile. Întrerup sitterul ca sa nu mai aibă Sorin ce face. Ei credeau ca eu nu mai pot intra. Dar surpriza..la 5 dimineața suna telefonul. Număr nou...cine dracu e? Pana sa mă prind ca e varga, deja aveam laptopul pornit. Intru pe cont...surpriza. atacuri, Sorin nu mai era sitter, trupe ioc. Joac-o p-asta. Nu mă așteptam, recunosc.
După cercetările mele, s-a întâmplat ce am expus mai sus.
Larvelor, păziți-vă.
 

DeletedUser

Tzepes, nu mai plange domne, nici voi nu sunteti aia corecti si nu va asteptati ca altii sa fie corecti cu voi, cand o sa te bage aia la interne, sa o sa te dea afara, o sa vii pe aici pe extern, sa ne spui vrute si nevrute...hai bafta la joc.
 

DeletedUser46904

S-a trezit si marele atotprevazator:))))
Se vede clar ce fel de om esti si tu din pozitia pe care o ai fata de ce i s-a intamplat jucatorului respectiv,esti vai de tine si tu,asa incurajati situatii de genul ca sa va mai aduca 2-3 sate in plus:))!!!!
 

DeletedUser523

Tzepes, nu mai plange domne, nici voi nu sunteti aia corecti si nu va asteptati ca altii sa fie corecti cu voi, cand o sa te bage aia la interne, sa o sa te dea afara, o sa vii pe aici pe extern, sa ne spui vrute si nevrute...hai bafta la joc.

Ce se intampla in joc. 'lucrurile murdare' de genul bagat la interne, concediat, atacat noaptea etc sunt chestiuni ce tin de 'atrocitatile' unui razboi si la care trebuie sa ne asteptam si sa fim pregatiti pentru ele si sa nu ne plangem de ele. eu am fost mereu de acord cu zicala in razboi e permis orice DAR in cazul de fata este vorba, cel putin asa credem pana la proba contrarie si asteptam decizia adminilor sa faca lumina in acest caz, de o spargere de cont!! adica de ceva ilegal si in afara jocului! cu asa ceva nu voi fi si nu trebuie sa fim nicicare, de acord! indiferent de cine a vinovatul si cine e victima! Cei care fac ilegalitati nu au ce cauta in acest joc si punct!
 

DeletedUser

Lucrurile astea nu se rezolva aici, se rezolva la suport...se intampla si se vor intampla mere probleme..acum sa nu cautam motive de scandal...
 

DeletedUser523

Asta am zis si eu, ca lasam suportul sa rezolve suspiciunile intemeiate de spargere a contului. In rest razboiul merge mai departe pe harta desi inca e neoficial :) Inceputul e intr-adevar furtunos! sa vedem cum va fi sfarsitul ;)
 

DeletedUser42199

Sa fim seriosi cine mai pleaca acum din LEG dupa ce si-au recastigat pozitia in k55 :))
 

DeletedUser523

Parte 1:
Triburi: LEG
Parte 2:
Triburi: HR

Timeframe: Dintotdeauna


Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 37
Tabăra 2: 9
Diferență: 28


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 276,791
Tabăra 2: 72,122
Diferență: 204,669

inceputul apartine clar celor din LEG. nimic de zis aici decat felicitari ;)
 

DeletedUser46863

Felicitari ? Sa ataci pe la spate ? Eu am avut o vorba cu domnul Backtime, cand am plecat am vorbit cu el si i-am garantat ca nu voi ataca membrii LEG pentru ca mi-au fost colegi. Am iesit pentru a da in Loko.... am dat in Loko ... am luat sate, am pierdut ceva trupe, eram in refacere, deff-ul pe granita cu LOko pt ca satele aveau nevoie sa fie blindate... asa .. si ce fac domnii din LEG , se trezesc ca ei peste noapte sa dea in noi.... si-au facut trupe , au avut ... si au bagat mare pe noi. Eu am fost om de cuvant , oricum, rusine voua sincer, iar roata se va intoarce
 

DeletedUser

Ce-a fost a fost, satele s-au luat, trupele au patruns cu brio, trecem mai departe, felicitari oamenilor care au atacat!
 

DeletedUser523

E un joc de razboi si trebuie sa fim pregatiti pentru tot felul de intoarceri de situatie, tradari, atacuri de noapte, pe la spate etc ;)
Domnitorul Vlad Tepes este faimos pt atacul de noapte impotriva turcilor. Sa nu ne uitam istoria! :)
Stai linistit varga ca razboiul abia a inceput...
 

DeletedUser46904

in curand se va ajunge sa intre maxim 500 de jucatori cu tot cu suporti pe o lume in stilul la cum deruleaza jocul...
 

DeletedUser

Pentru voi,baietii din leg,am o singura vorba.
Sa intrati cu alte nume pe lumiile urmatoare :) si sa va rugati sa nu le aflu.
O zi buna celorlalti !
 

DeletedUser46863

memo din comment-urile care le dai imi pot da seama ce fel de jucator esti si ce caracter ai. Sa stii ca uneori felul in care te comporti chiar si in intermediul acestui joc, te caracterizeaza in viata de zi cu zi. Oameni parsivi, vicleni, etc etc
 

DeletedUser

Pentru voi,baietii din leg,am o singura vorba.
Sa intrati cu alte nume pe lumiile urmatoare :) si sa va rugati sa nu le aflu.
O zi buna celorlalti !
Un om sanatos la cap n-ar vorbi in halu asta, doar de la un joc.
Probabil si in viata reala te comporti la fel.
 
Sus