LEG vs HR

DeletedUser39475

@darkangel010 Nenea, numai un ipocrit, când nu mai are ce spune despre joc se ia de viața personală. Ce știi tu și nu știu eu?!

Revenind la joc, pentru că nu te bag în seamă când abordezi alte domenii tocmai din bun simț, am zis vreodată că sunt vedetă? Nu mă consider, vedetele cu siguranță nu se regăsesc pe joc.
Fanii mei spălați pe creier? Ești confuz. Eu îi numesc prieteni. Și prietenii nu se mănâncă între ei pe la spate, cum faceți voi, jucătorilor.
Obiectivul meu a fost să nu intru pe acest server, asta dacă vrei să știi. Nu știu ce m-a apucat să accept infecta aia de invitație a ta. E printre puținele lucruri care le regret pe joc, asta ca fapt divers. În HAOS am prieteni, cum și tu ai. Principial, nu o să pot ataca niciodată oamenii cu care am luptat sub același steag. Ar fi culmea. Unii nu gândesc ca și mine, dar asta este, nu suntem toți la fel.
Bre, tu ești sănătos cu internele tale? Oamenii ce mă cunosc știu bine că nu mă pasionează acest subiect. Dacă nu știi să diferențiezi spiritul de glumă cu vorba serioasă, e fix problema ta.
Nu, nu conduc tribul. Acesta este condus de mister3. M-am oferit să ajut recent într-un aspect, din simplul fapt că unii jucători din alte triburi m-au călcat pe coadă.

Și...m-ai citat prost, fir`ar să fie. Am spus „Satele n-au valoare. Oamenii au valoare.”

Dacă tu și trupa ta, sunteți fără scrupule, e fix problema voastră. Am trecut la un alt nivel, nu mai fac totul ca să câștig. Nu calc peste cadavre pentru o zonă câștigată pe hartă.
Conversația ta, care ai lipit-o aici dă dovadă de multitudinea elementelor etice ale tale. E de bun simț să faci publică discuția particulară cu o persoană, ce e drept. Dar, nu mă interesează. Și așa nu am așteptări. Da, am picat lângă Maull și eram aproximativ singurul din trib în zonă. Cum știam că nu am timp de joc și nu puteam fi cu ochii pe el, am solicitat deff. Și ce? E vreo problemă? Dacă tu o vezi problemă, înseamnă că vederea ta, se transformă în ce ai tu defapt...o problemă.
Aduc insulte, pentru că, fluture, eu n-am spart conturi ca să fiu în stare să le cuceresc, bine? Eu nu am mințit ca să îmi motivez lăcomia mea de sate, da?
Ești la rangul sub 0 țenti, nu ai dreptul să faci gargară.

Dar știi ce...? Scutește-mă. Spală-te cu jocul tău pe cap.

@ AlexutzuE, nu știu de ce, dar cred că din lipsă de argumente nu mi-ai mai răspuns. Prea brusc ai rămas fără glas. Ți-ai dat seama că gura bate qru?
 

DeletedUser36141

Principial, nu o să pot ataca niciodată oamenii cu care am luptat sub același steag. Ar fi culmea. Unii nu gândesc ca și mine, dar asta este, nu suntem toți la fel.


bai cristi ,pai eu de ce dracu mai joc?? ai zis ca dupa ce ne punem pe picioare o dam 1 vs 1 .. nu am alb sa fac steagu din pacate :D
 

DeletedUser41102

Saracii de voi, va rade un server intreg... Mare realizare a unui trib, sa scoata 20 sate din mislocul a 500:)) mereti bre ca nu ii de voi jocu asta. Ati fost si tot asa ati si ramas, aceeasi papagali. Sute de playeri citesc acest forum doar pentru a se distra pe seama commentarilor postate de membrii LEg.
 

DeletedUser523

Loc Numele tribului Punctajul celor mai buni 15 jucători Punctaj total Membri Puncte pe jucător Sate Puncte pe sat

1 HR 3.109.169 3.916.432 28 139.873 554 7.069
3 LEG 1.615.508 2.298.769 30 76.626 328 7.008

Inamici învinşi (Triburi)
Ca agresor
Loc Numele tribului Înfrângere
1 Haos Revenge 6,37 Mil.
4 Legends 5,79 Mil.

Inamici învinşi (Triburi)
Ca apărător
Loc Numele tribului Înfrângere
1 Haos Revenge 7,89 Mil.
3 Legends 4,60 Mil.
 

DeletedUser

Parte 1:
Triburi: LEG, ~LEG~, -LEG-
Parte 2:
Triburi: HR, HR.A

Timeframe: Ultimele 48 de ore

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 9
Tabăra 2: 7
Diferență: 2

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 39,609
Tabăra 2: 29,537
Diferență: 10,072

chart
 

DeletedUser39475

Explicabil.

Însă, mie el mi-a spus altceva. A plecat mai mult de „frica” voastră.
 

DeletedUser39475

Bună ziua,

Pe frigul ăsta, mai bun ceva naturist, din clasa Prunus domestica. :D
 
Sus