Lemne vs Loko

  • Autor subiect John the Ripper
  • Data de început
nu mai stiu care a postat graficele, dar a uitat sa adauge DT, DT-A, DK, DK-A

iesim mai prost, e drept. dar puteti sa adaugati si cele 4 academii care le aveti

PS: DT, DT., -DK-, DK-A
pff..nu imi cunosc dusmanii. 95% fac deff. in plus ati cam iesit din top. e normal :)

Nu vreau sa primesc ban zicand ce nu e necesar. Dar puteti cauta vorbele lui lapusneanu. In una din ele, eu cel putin, regasesc cele 4 triburi sus-numite :)
 
goloie ca goloie, dar ce-a patit marele sickoss? am vazut la profil ca-i magician, cred c-asa se explica transformarea misterioasa in barbari a doua dintre satele lui...
 

SiCkOsS

member
Hai noroc, ceva rapoarte mai ai?
Eu nu inteleg de ce comentezi daca nu joci, sa te afli in treaba si tu, a?

goloie ca goloie, dar ce-a patit marele sickoss? am vazut la profil ca-i magician, cred c-asa se explica transformarea misterioasa in barbari a doua dintre satele lui...
Se mai intampla, ce sa faci? Pacat ca nu ai vazut si tu cum Lenin fix dupa ce am luat ban pe atacabil, a iesit pe extern sa spuna ca am luat ban, mda..

Unde e goloie am ceva sa ii spun si nu il gasesc pe speciala ,era langa mine ,acum nu il mai vad :(
Ma pikachu:)) Si tu te-ai gasit sa latri? :O

Cred ca asta e cea mai plauzibila explicație....
Tu cine esti?
 

Geax

member
Sunt si eu curios, nu sunt avocatul nimanui. :)
Pai asa zi, nu te agita prea tare. Mai ca era sa cred ca esti fanu lui numarul 1, am observat ca il copii si tu extrem de mult. Pana si pe joc cum pierzi sate in fata barbarelor stii ce zic nu? Dar bine ca ai raspuns si m-ai lamurit , pai pot sa nu joc pe nici o lume ca pot posta unde vreau eu si sa rad de nubi. Imi place cand vad nubi cu scripturi chinezesti care i-au bataie, ma amuza teribil. :))

Inca ceva, cum se termina toata speciala asta o sa-ti demonstrez ce prieteni ai tu in tribul actual. O sa-ti arat exact care in fata te pupa unde nu bate soarele iar pe la spate pff! Nici nu ai idee cate iti pregateste :)) . Iti promit cum se termina tot iti voi arata , sa vezi si tu ce inseamna sa faci trib cu tradatori si spioni. Nu de alta dar sa stii pentru alta lume la ce sa te mai astepti!