DeletedUser8715
"Lethal-un trib oarecare"- Asa s-a numit topicul deschis de mine la inceputul lumii 11 prin care prezentam tribul care va fi fost creat. Dintotdeauna, am evitat sa vorbim mult, sa ne laudam cu ceea ce facem sau sa ne jignim adversarii. Desi, conflicte au fost. Setarile, aparitia lumii 13, timpul au fost factori care au obligat multi jucatori sa renunte la lumea 11, insa, chiar si asa, ne-am continuat activitatea aici.
La inceput a fost YKZ-MT, apoi DOOM, ~M~ si JB. Trei dintre aceste triburi s-au perindat prin Top20. Razboaiele cu noi i-au dus la decadere, apoi desfiintare.
Nu am jucat "vs. all", am preferat sa avem o diplomatie echilibrata, care sa ne permita sa luam pe rand triburile care reprezentau un pericol.
Brusc, ne-am trezit cu atacuri de la GODS&Co. Am reactionat pe masura, dupa posibilitati:
Side 1:
Tribes: Lethal
Players:
Side 2:
Tribes: GODS *GODS* TALENT
Players:
Timeframe: Săptămâna trecută
[
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 13
Tabăra 2: 2
Diferență: 11
Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 97,430
Tabăra 2: 13,573
Diferență: 83,857
Nu am deschis acest topic pentru a lauda tribul Lethal, ci pentru a da putina decenta si substanta forumului extern al lumii 11. Zilnic apar injurii, conflicte puternice, insa doar verbale.
Tribul Lethal, prin membrii lui, niciodata nu va raspunde jignirilor, provocarilor si altor elemente ce depasesc notiunea de joc. Indiferent de ce razboaie vor aparea in calea Lethal-ului, va pot garanta ca absolut nimeni nu va posta pe forumul extern atacuri la persoana, injurii, caterinca de colt de strada. Sper sa fim tratati in acelasi mod.
La inceput a fost YKZ-MT, apoi DOOM, ~M~ si JB. Trei dintre aceste triburi s-au perindat prin Top20. Razboaiele cu noi i-au dus la decadere, apoi desfiintare.
Nu am jucat "vs. all", am preferat sa avem o diplomatie echilibrata, care sa ne permita sa luam pe rand triburile care reprezentau un pericol.
Brusc, ne-am trezit cu atacuri de la GODS&Co. Am reactionat pe masura, dupa posibilitati:
Side 1:
Tribes: Lethal
Players:
Side 2:
Tribes: GODS *GODS* TALENT
Players:
Timeframe: Săptămâna trecută
[
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 13
Tabăra 2: 2
Diferență: 11
Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 97,430
Tabăra 2: 13,573
Diferență: 83,857
Nu am deschis acest topic pentru a lauda tribul Lethal, ci pentru a da putina decenta si substanta forumului extern al lumii 11. Zilnic apar injurii, conflicte puternice, insa doar verbale.
Tribul Lethal, prin membrii lui, niciodata nu va raspunde jignirilor, provocarilor si altor elemente ce depasesc notiunea de joc. Indiferent de ce razboaie vor aparea in calea Lethal-ului, va pot garanta ca absolut nimeni nu va posta pe forumul extern atacuri la persoana, injurii, caterinca de colt de strada. Sper sa fim tratati in acelasi mod.