Libertatea inovativă a serverelor românești

Discuție în 'Întrebări' creată de Zbrrr, 27. Iun 2016.

Distribuie această pagină

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. Zbrrr

  Zbrrr member

  Înscris:
  25. Iun 2016
  Mesaje:
  22
  Titlul spune totul. Știu că Triburile nu e un joc românesc. În condițiile astea, care e libertatea românilor de a face modificări majore? Aveți posibilitatea/cunoștințele/dreptul să creați, de exemplu, o noua trupă (ex:halebardier)? Puteți schimba parametrii (puterea de atac/apărare) a trupelor? Puteți implementa un nou sistem grafic? Puteți face o lume cu protecție de începător15 zile?
  Mai pe scurt, ce chestii noi, care nu există pe servere străine, se pot implementa pe serverele noastre?


  //întrebarea 2 (poate ar trebui să fac o rubrică separată pentru asta):logarea greșită pe forum duce automat utilizatorul la o pagină unde scrie "Duce" în loc de "După". Am observat că mai aveți scăpări de genul ăsta, iar mie îmi irită ochiul de grammar nazi. Unde le pot raporta?
   
 2. rakanishu

  rakanishu admin Forum Team

  Înscris:
  9. Iun 2007
  Mesaje:
  8.690
  Au fost multe propuneri ( de joc ) venite de pe acest server care s-au si implementat, acum imi vine in minte ( una importanta ) marcarea sprijinului pe harta. Propunerile isi au locul in sectiunea specifica a forumului si doar daca sunt aprobate de mai multi jucatori, noi le vom propune mai departe ca atare.

  Legat de intrebarea 2, in curand se va schimba radical softul ( s-a si anuntat asta ) si problemele actuale vor disparea, probabil vor aparea altele ce vor fi remediate din mers. Nimic nu este perfect si totul poate fi imbunatatit.
   
 3. Zbrrr

  Zbrrr member

  Înscris:
  25. Iun 2016
  Mesaje:
  22
  Dacă o propunere este dorită de mulți jucători și există oameni suficienți de pricepuți să o implementeze, ea se implementează pe .ro? Aveam tendința să cred că există anumite limite, că serverele de triburi trebuie să semene toate între ele. Adică dacă lumea vrea în loc de arcaș Javelin Thrower, în loc de spadasin halebardier, iar paladinul să aibă o altă poză și să se numească Chuck Norris, presupun că nu faceți asta.

  Mă așteptam la un răspuns de tipul "avem voie să schimbăm: viteza de joc a unei lumi, existența arcașilor, numărul de membri/trib, bonusul de noapte, detalii legate de paladin, steaguri, trofee.
  Nu avem voie să schimbăm: nimic major pe partea grafică, denumirile actuale, mecanismul sistemului de luptă etc"
   
 4. Zbrrr

  Zbrrr member

  Înscris:
  25. Iun 2016
  Mesaje:
  22
  Pana mea, nu mi se răspunde. Am apreciat promptitudinea, dar nu sunt satisfăcut cu răspunsul și nici nu am fost redirecționat spre o sursă de unde aş putea afla răspunsurile la întrebările mele. Nici nu știu dacă e suficient de clar ce am întrebat, pentru că răspunsul pare cam pe lângă. Era destul de important să știmnoi, jucătorii, despre limitările astea, ca să nu mai propunem aiurea modificări lajocul ăsta. Am citit undeva că viteza maximă a trupelor pe o lume e 1, deci par să existe niște limite. Cred că şi sistemul de luptă e fix, nemodificabil, ca multr alte aspecte... Bănuiesc că nu mi se va răspunde nici de data asta deci propun închiderea temei. Aștept sancțiunea de dublu post.
   
 5. carmi

  carmi Community Manager Forum Team

  Înscris:
  16. Apr 2007
  Mesaje:
  5.534
  Ati primit deja un raspuns, propunerile cu privire la modificari/noi implementari sunt transmise mai departe catre programatorii jocului, la InnoGames, care hotaresc daca se vor implementa sau nu. Nu se pot face implementari noi, care nu exista pe serverele straine, numai pe serverele romanesti.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.