Locuri de munca part time in domeniul mineritului

  • Autor subiect DeletedUser706
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser706

Anuntul Telefonic 18-06-2013

OFERTA ANGAJARE :

Tribul Avalon, nou infiintat, angazeaza tarani cu experienta in domeniul mineritului si a gradinaritului pentru o expeditie in jungla amazoniana. Daca nu ajungem acolo va trebui sa ne multumim doar sa jucam pe aceasta lume.
Slujba nu presupune experienta dar trebuie sa indepliniti 20 de conditii :

Conditia 1 - sa aveti simtul umorului
Conditia 2 - Daca aveti simtul umorului , sa ne dati si noua pentru ca noi nu avem
Conditia 3 - Varsta obligatorie este 70-90 de ani pentru barbati si 18-25 de ani pentru femei
Conditia 4 -Nu acceptam minore in trib , dar daca aveti peste 16 ani ne puteti contacta pe privat cu o poza recenta
Conditia 5 - Nu acceptam betivi in trib, dar daca aduceti voi bautura putem negocia.
Conditia 6 -Trebuie sa vorbeste si sa scri-eti extrem de corect in macar una din urmatoarele limbe : chineza , vietnameza , peruana , islandeza sau romana.Alegerea este a dumneavoastra.
Conditia 7 - Daca sunteti spion din alt trib trebuie sa deponeti in formular special [cel rosu , cu dunga pe mijloc] in care sa precizati exact cine va trimis, din ce trib, si cat timp aveti de gand sa ramaneti pe la noi
Conditia 8 - Regulile in cadrul comunitati sunt extrem de dure. Pedeapsa merge de la deflorare pana la decapitare [voi alegeti] .
Conditia 9 -Prezenta pe forumul tribului nu este optionala. Zilnic aveti ca tema 1 ora si 43 de minute de Antena 3 , 30 de minute de RTV , 50 de minute de Realitatea si fireste peste 45 de minute pe forumul tribului.
Orice mesaj in cadrul forumului este taxat cu 2 euro pe minut.
Conditia 10 -Prezenta zilnica este obligatorie. Daca aveti bilete de concediu deja achitate la mare , in Turcia sau in oricare loc , va trebuii sa le donati conducerii si sa va vedeti de treaba in trib.
Conditia 11-In acest trib noi jucam sub deviza intra cine poate , iese cine vrem noi . Parasirea tribului trebuie anuntata cu 30 de ani inainte iar in aceasta perioada ve-ti fi platit la jumatate si nii nu ve-ti mai avea dreptul la asigurararile sociale.
Conditia 12 -Pentru turele de noapte plata se va face in bonuri de masa atunci cand avem hartie sa le tiparim , si in tichete de RATB cand se depasesc 8 ore de munca
Conditia 13 -Se va face un control nedical amanuntit la unul din cabinetele afiliate companiei. Cei declarati sanatosi la cap vor fi imediat concediati de catre conducerea tribului.
Conditia 14 - Noi nu angajam luptatori , pentru luptatori trebuie sa va adresati tribului H.V Noi doar plantam panselute.
Conditia 15 -Inaltimea minima a candidatului trebuie sa fie de 1900 mm . Noi nu angajam decat jucatori cu o coloana vertebrala puternica.
Conditia 16- Conducerea asigura o masa pe zi . Daca o platiti dumneavoastra
Conditia 18 - Daca ai obsevat ca lipseste conditia 17 nu avem nevoie de tine. Esti prea serios si atent la detalii. Noi nu suntem
Conditia 19 - Tribul Avalon nu-si asuma responsabilitatea pentru accidentele suferite in timpul jocului. Daca va paraseste prietena/prietenul, daca ejaculati precoce cand observati ca sunteti atacat in timpul actului sexual , daca se strica leptopul cand aruncati cu el pe geam ca ati fost inobilat , tribul avalon nu-si asuma raspunderea
Conditia 20- Noi suntem tarani. Deci saraci [cel putin cu duhul]. Noi nu ne permitem sa jucam de pe mai multe conturi. Jucatori cu mai multe conturi sunt rugati sa se adreseze conducerii primariei Jimbolia pentru a obtine formularul verde
Conditia 21. In acest trib nu se folosesc scripturi ! Daca nu sti sa farmezi, sa trimiti un trenulet manual, sa-ti administrezi singur contul atunci esti prea bun pentru noi si nu putem sa te retinem
Conditia 22 Noi nu folosim puncte premium. Daca deti esti rugat ca la intrarea in trib sa le lasi la secretariat sau la unul din conducerea tribului si-ti vor fi inapoiate undeva in toamna de Sfantul Asteapta



IN ATENTIA CANDIDATILOR

Daca indeplinesti toate cele 19 conditii de recrutare tribul Avalon este bucuros sa te primeasca in randurile lui. Va rugam sa trimiteti ** telepatic la adresa de maill din cadrul emisiuni teleshoping de la televiziunea publica.
In joc puteti contacta orice jucator care are un tatuaj cu un avalon pe pulpa stanga, iar el il va transmite conducerii.
La orice abatere de la cele 17 reguli ve-ti fi exclus fara somatie si inobilat de jucatorul cu cel mai mic punctaj din cadrul tribului.
Salariul este confidential si lipseste cu desavarsire.
Persoanele care au rau de mare , rau de avion, rau de prosti precum si persoanele supraponderale nu intra in planurile noastre de a cucerii lumea. Femeile frigide precum si barbati care iubesc barbatii frigizi nu fac parte din tintele noastre.

VA ASTEPTAM
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus