dupa cum se vede azi maine e haos vs tgh :))
DeletedUser46944 23. Apr 2015 #105 tzepes a spus: abuser cat sprijin ai adunat pe sat la exibem? Click pentru a extinde... Sunteti praf tzepes...ati dat organizat si nu ai luat nimic
tzepes a spus: abuser cat sprijin ai adunat pe sat la exibem? Click pentru a extinde... Sunteti praf tzepes...ati dat organizat si nu ai luat nimic
DeletedUser46866 23. Apr 2015 #106 tepes =))) ai dat full atac si 1 berbec doar ca sa te incradrezi la timp ma ?: nu puteai sa bagi toti berbeci doar 1 ?) nu ai vazut ca avea 70 k
tepes =))) ai dat full atac si 1 berbec doar ca sa te incradrezi la timp ma ?: nu puteai sa bagi toti berbeci doar 1 ?) nu ai vazut ca avea 70 k
DeletedUser42606 23. Apr 2015 #107 dc sunteti asa duri cu ei? macar merita laudati ca au avut curaj sa atace.
DeletedUser523 23. Apr 2015 #108 ma n00bule, after, nu am avut B pe satul ala crezi ca eu stiu sa joc asa slab ca tine? da abuser chiar ca mi-ai spart capul la berbeci, nimic de zis
ma n00bule, after, nu am avut B pe satul ala crezi ca eu stiu sa joc asa slab ca tine? da abuser chiar ca mi-ai spart capul la berbeci, nimic de zis
DeletedUser46904 23. Apr 2015 #110 tzepes a spus: abuser cat sprijin ai adunat pe sat la exibem? Click pentru a extinde... de maine sa atacati...ca sa ma distrez si eu,pana acum s-au distrat altii
tzepes a spus: abuser cat sprijin ai adunat pe sat la exibem? Click pentru a extinde... de maine sa atacati...ca sa ma distrez si eu,pana acum s-au distrat altii
DeletedUser43960 25. Apr 2015 #114 mai e ceva de zis? eu as inchide aici..) asteptam urmatorul subiect.. haos vs ...
DeletedUser46944 25. Apr 2015 #116 tzepes a spus: mda aici nu mai e nimic de zis... Click pentru a extinde... Asa k poti da de pe acum sterge cont tzepes!
tzepes a spus: mda aici nu mai e nimic de zis... Click pentru a extinde... Asa k poti da de pe acum sterge cont tzepes!
DeletedUser523 26. Apr 2015 #117 cred ca ma confunzi cu tine si altii ca tine Eu am dovedit deja ca nu sunt acest gen de jucator.
DeletedUser523 27. Apr 2015 #119 chiar si sub asediu, gura nu mi-o poate inchide nimeni! mai ales cand am dreptate si eu mereu zic adevarul si numai adevarul
chiar si sub asediu, gura nu mi-o poate inchide nimeni! mai ales cand am dreptate si eu mereu zic adevarul si numai adevarul