Loteria triburile

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
Loteria Triburile sau Loto Triburile
15.11.2010 - 21.11.2010


2up95ag.png


Ai jucat vreodata la loto? Te crezi norocos?
Poti participa chiar acum, iar singura taxa este doar NOROCUL.


Loteria Triburile este un joc de tip loto, in care numerele dintre care participantii si le aleg pe cele pe care le joaca sunt cuprinse intre 1 si 49. Principiile de joc pentru acest sistem sunt aceleasi ca la celelalte jocuri de tip loto, particularizand la 6 numere din 49.

Tragerea la sorti a numerelor castigatoare se face prin extragerea a 6 numere cu ajutorul unui site specializat, participantilor oferindu-li-se 4 categorii de câstiguri, dupa cum urmeaza:

  • Categoria 1 - toate cele 6 numere extrase
  • Categoria 2 - 5 numere din cele 6 extrase
  • Categoria 3 - 4 numere din cele 6 extrase
  • Categoria 4 - 3 numere din cele 6 extrase

Participarea la acest sistem se face scriind intr-un post cele 6 numere, iar tragerile au loc o singura data pe saptamana, duminica.


Castiguri:
  • Categoria 1: 400 pcte premium
  • Categoria 2: 200 pcte premium
  • Categoria 3: 100 pcte premium
  • Categoria 4: 60 pcte premium

Pentru a va ridica premiul trebuie sa contactati organizatorii ce se ocupa de concurs, Lamine respectiv Lord Adex. Castigul trebuie anuntat in maxim o saptamana. Daca dupa expirarea termenului nu anuntati castigarea premiului, acesta se va anula.

Regulament:

Pe scurt, Loto Triburile este un joc de tip LOTO, in care numerele dintre care participantii isi aleg pe cele pe care le joaca sunt cuprinse intre 1 si 49, o varianta avand 6 numere. Principiile de joc pentru acest sistem sunt aceleasi ca la celelalte jocuri de tip LOTO, particularizand la 6 numere din 49.
Tragerea la sorti a numerelor castigatoare se face prin extragerea, cu ajutorul unui site specializat, a 6 numere, participantilor oferindu-li-se 4 categorii de castiguri, dupa cum urmeaza:

Categoria I: toate cele 6 numere extrase;
Categoria a II-a: 5 numere din cele 6 extrase;
Categoria a III-a: 4 numere din cele 6 extrase;
Categoria a IV-a: 3 numere din cele 6 extrase;
Premiile sunt per castigator (puncte premium) si nu se reporteaza.

Participarea la acest sistem se face prin trecerea a 6 numere intr-un post, de forma celui din fig. 1.

Participantul poarta intreaga raspundere pentru orice neconcordanta, sau treceri neregulamentare ale numerelor.

Participantul este obligat sa verifice daca sunt trecute toate cele 6 numere in post, editarile nu sunt permise.

Fiecare participant are dreptul doar la un post cu cele 6 numere pe extragere. (Asta insemnand o singura varianta de jucator pe extragere - nu sunt acceptate postarile de pe proxy)

Castigatorii vor trebui sa contacteze organizatorul, specificand numarul postului si premiul obtinut.

Validarea premiului se va face doar dupa ce castigatorul este verificat si in joc.

Aveti voie sa participati la aceasta loterie doar de pe un singur cont si doar daca acel cont este activ pe una dintre lumile existente. Se interzice postarea de pe mai multe conturi in speranta de a castiga premiul ales, acest lucru va duce la descalificarea jucatorului, plus sanctionarea lui conform regulamentului forumului.

Este interzisa stergerea/editarea posturilor.

Numerele vor fi extrase aleatoriu cu ajutorul unui site specializat si afisate in topicul unde trebuie sa scrieti numerele.

Orice incalcare a acestui regulament va duce la eliminarea definitiva sau temporara a jucatorului din cadrul jocului Loteria Triburile.

37a06.jpg

FIG.1


Extragere:

Extragerile vor avea loc in fiecare duminica, numerele vor fi afisate intre orele 16:00-23:00. Se poate posta pana in momentul cand numerele vor fi afisate. Premiile vor fi transmise in contul castigatorului pe ce nume doreste el, in decursul a o saptamana de la extragere.

Licenta pt. desfasurarea jocului:

Proiectul "Loto Triburile" a fost aprobat de echipa de administrare a jocului Triburile. Orice tentativa de a frauda jocul te duce la excuderea temporara sau definitiva din joc. Sursele de inspiratie pentru acest joc sunt Loteria Româna si Loteria The West

Acordarea premiilor:
Premiile se acorda doar dupa ce castigatorii sunt verificati in prealabil si in joc.


Organizatori:

Lamine
Lord Adex
Echipa Triburile.ro


Va rugam sa postati aici DOAR numerele, toate comentariile si discutiile va rog sa le postati aici:


DACA SUNTETI CASTIGATOR SUNTETI OBLIGAT SA ANUNTATI CASTIGAREA PREMIULUI PRIN PM CATRE Lamine sau Lord Adex. IN PM TREBUIE SA SPECIFICATI NUMARUL POSTULUI, PREMIUL CASTIGAT.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus