DeletedUser15512
Oltene, bati campii cu talent, dar nu-i nimic neobisnuit in ceea ce te priveste 
Pup
Pup
din lipsa de activitate in sectiunea die vs scitii ,,,bine si din cauza timpului liberm0am gandit sa ma bag si eu in seama pe aici :d
daca la inceput tdk mergea f bine....acum parca ls a renascut ca pasarea phoenix. sa fie oare din cauza ca in tdk nu se mai ocupa cine trebuie de defensiva? sau din cauza ca in tdk isi baga coada die? sau sa fie din cauza ca in ls-ax s-au mai calmat apele si incep si ei sa miste?......ma bucur pentru aliati ca incep sa castige teren si imi exprim de altfel regretele ca un puppet precum bulicica a ajuns sa coordoneze tdk(stim f bine a cui papusa este el :d)
bafta la ambele tabere si sa castige aliatii :d
Ai grija la limbaj! Vezi ca acuzatiile nefondate se sanctioneaza. Pentru presupuneri exista sistemul de suport.
Daca pt voi domnilor Suciti,care pina acum 3-4 zile cica erati la chef si de aceea nu postati pe forum,a cuceri sate inseamna a fura conturi,atunci DA T.D.K.-ul se pricepe cel mai bine sa o faca....
P.S.Bai gura sparta de Freesula(mica probabil) ,ai avut mare noroc azi ca nu ai venit la intalnirea cu Ls,a venit doar Sarmulita care pina la urma cred ca a inteles cum sta treaba,la urmatoarea te astept si pe tine,nu uita ca ti-am promis ca o sa te caut.Iar daca ai impresia ca am uitat te inseli,am fost doar prea ocupat(Prietenii stiu de ce)
:d....nu stiam ca si voi va vedeti. chiar suntca n-am fost invitat. ce pana mea....mai ofticam si eu cativa jucatori ls si tdk