Lume Clasică pe tribalwars.net!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
happ_bday_inno_150pxH.jpg

Dragi jucători,


Acum 10 ani a fost fondată firma InnoGames și Tribal Wars a fost jocul cu care a început totul!


Pentru a sărbători această ocazie lansăm o lume foarte specială pe versiunea noastră internațională.Lumea va cuprinde setări similare cu modul în care a fost jucat Tribal Wars mulți ani în urmă, dar vă oferă și interfața modernă și îmbunătățiri pe care le cunoașteți și le iubiți!


Ca un exemplu, diferențele cele mai izbitoare sunt:

- Viteza mai mare
- Fără paladin
- Fără biserică
- Fără Turn de veghe
- Fără arcasi
- Fără miliției
- Fără moralul
- Fără pachete de steaguri
- Pachete în loc de sistem de monede
- Fără milisecunde
- Fără limită fake
- Fără gap atac/sprijin


Lumea se deschide în data de 3 iulie pe platforma noastră internațională. Aceasta se va desfășura până la 31 iulie. Primii trei jucători în clasament în acea zi, vor primi 3000 de puncte premium fiecare, care se vor acorda pe o platformă de joc la alegerea lor.


Pre-înregistrările se deschid pe 28 iunie și setările lumii pot fi găsite aici: https://enc1.tribalwars.net/page/settings.


Pentru a intra în lume, pur și simplu alegeți lumea cu numele „Classic“ (pentru jucători avansați: ID-ul lumii este enc1).


Vă rugăm să rețineți că este vorba de un server pe care se vorbește limba engleză și supportul se face numai în limba engleză. Dar înțelegem, de asemenea, că mulți jucători care s-ar putea să nu vorbească limba engleză doresc și ei să joace. Desigur, vom face tot posibilul pentru a ajuta prin support toți jucătorii cât mai bine posibil.


Vă dorim distracție plăcută pe lumea Clasică Tribal Wars!

Echipa Tribal Wars
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus