Lume non PP - vara sau toamna ?

Lume nonPP - Iunie, Septembrie sau Octombrie ?

• Total votanți
    60
  • Sondaj închis .

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Salutari

Am deschis acest subiect la INNOGames, legat de o lume non PP pe care sa o deschidem anul acesta, din stiinta mea vara nu este o perioada prea propice pentru adunat jucatori, deci presupun ca toamna este mult mai ok.
De la Inno mi s-au dat 3 variante ( de perioada ).

1. Iunie
2. Septembrie
3. Octombrie

Dupa ce stabilim perioada o sa deschidem si un thread de discutii pe tema asta.

Mai departe, votam, pentru o saptamana incepand de acum.

ElPadrino

member
Scor reacție
0
Perfect. Punctele premium (PP) să fie folosite doar pentru:

Cont premium

Manager de cont

Asistent de farmare

Bonusuri de resurse

Steaguri

Am câteva sugestii pentru îmbunătățirea experienței de joc:

1. Steag nou de construcție
    • Să introducem un steag dedicat activităților de construcție ( pentru a compensa eliminarea sistemului de reducere timpi de construit )
    • Bonusul specific îl puteți determina voi în funcție de balansul jocului
  2. Sistemul de Paladin
    • Păstrați sistemul nou de Paladin
    • Sugerăm adăugarea de bonusuri și pentru celelalte tipuri de trupe:
      • Arcași
      • Catapulte
Aceste modificări ar putea:
Îmbunătăți balansul între tipurile de trupe
Diversifica strategiile de joc
Menține un ritm optim de gameplay

Viteza 2 ar fi opțiunea ideală pentru gameplay. Sunt deschis la discuții și detalii suplimentare privind implementarea.

Scor reacție
0
Este posibil ca lume non pp sa vina cu armele vechi de la paladin?
Ar fi super fain, chiar sunt cativa ani de cand nu s-a mai jucat o lume de genul, cu arme la paladin

si daca se poate, sa fie o lume cat mai apropiata de setarile de pe lumea 1, e posibil setarile sa trezeasca multe nostalgii si jucatori vechi sa revina pe joc

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Este posibil ca lume non pp sa vina cu armele vechi de la paladin?
A fost o sesiune de intrebari pe discord direct cu devs, am pus raspunsurile aici pe forum.
Din pacate nu tine de mine, dupa cum se vede au cerut si altii, nu doar noi....om vedea daca sau cand...
Habar n-am cine a cerut si de unde sa fie scoase, ca de la noi sigur nu a plecat prostia asta.

QuestionAnswer
1Există vreo șansă să obținem din nou o armele la Paladin?Fostele arme la Paladin încă declanșează sentimente nostalgice, știm. Dar, de fapt, multor jucători nu prea le plăcea pe atunci. De aceea l-am eliminat acum 6 ani, ca parte a unei solicitări a comunității.

În schimb, am introdus sistemul îmbunătățit de abilități Paladin, care a rezolvat problemele pe care le-am avut cu abordarea anterioară.
Deci, în prezent, nu există planuri de a readuce fostul sistem. Dacă există o dorință mare pentru ea, putem verifica pentru a o include într-un sondaj în viitor pentru a vedea ce simte comunitatea despre asta în ansamblu.

Legat de L1, imi aduc aminte ca a fost viteza 1 cu 1, lumea 2 a fost viteza 2.
Din pacate vad ca nu mai exista in arhiva vreo setare, nici in server si nici aici pe forum, ca setari de reper se pot lua lumile de la 3 in sus, aici : https://forum.triburile.ro/index.php?forums/lumi-de-joc-setari.200/

Ultima editare:

ElPadrino

member
Scor reacție
0
A fost o sesiune de intrebari pe discord direct cu devs, am pus raspunsurile aici pe forum.
Din pacate nu tine de mine, dupa cum se vede au cerut si altii, nu doar noi....om vedea daca sau cand...
Habar n-am cine a cerut si de unde sa fie scoase, ca de la noi sigur nu a plecat prostia asta.

QuestionAnswer
1Există vreo șansă să obținem din nou o armele la Paladin?Fostele arme la Paladin încă declanșează sentimente nostalgice, știm. Dar, de fapt, multor jucători nu prea le plăcea pe atunci. De aceea l-am eliminat acum 6 ani, ca parte a unei solicitări a comunității.

În schimb, am introdus sistemul îmbunătățit de abilități Paladin, care a rezolvat problemele pe care le-am avut cu abordarea anterioară.
Deci, în prezent, nu există planuri de a readuce fostul sistem. Dacă există o dorință mare pentru ea, putem verifica pentru a o include într-un sondaj în viitor pentru a vedea ce simte comunitatea despre asta în ansamblu.

Legat de L1, imi aduc aminte ca a fost viteza 1 cu 1, lumea 2 a fost viteza 2.
Din pacate vad ca nu mai exista in arhiva vreo setare, nici in server si nici aici pe forum, ca setari de reper se pot lua lumile de la 3 in sus, aici : https://forum.triburile.ro/index.php?forums/lumi-de-joc-setari.200/

Corect, lumea 1 avea viteza 1.Am jucat pentru o scurta perioada de timp acolo dar am renuntat ca era prea lenta. As dori ca aceasta lume sa fie de viteza 2 pentru a compensa lipsa targului (cumpararea resurselor cu PP-uri).Aș dori să adaug la discuția inițiată prin tichet o sugestie pentru îmbunătățirea balansului jocului:
  1. Sistemul actual de Paladin
    • Apreciez noul sistem implementat pentru Paladin, care a adus o dimensiune interesantă gameplay-ului.
    • Observ totuși că în prezent, alegerea trupelor este puternic influențată de disponibilitatea bonusurilor specifice.
  2. Problema identificată
    • Pe lumea 108 (unde activez în prezent), se observă o utilizare disproporționată a anumitor tipuri de trupe:
      • Trupe fără arcasi, arcasi călăreți și catapulte sunt subutilizate
      • Lipsa bonusurilor pentru aceste unități le face necompetitive
    • Acest dezechilibru reduce diversitatea strategică a jocului.
  3. Sugestia mea
    • Extindeți sistemul de bonusuri la toate categoriile de trupe:
      • Arcasi
      • Arcasi călăreți
      • Catapulte
      • Alte tipuri de unități
      • Si inca sustin ideea pentru un steag nou de construit.

10 begin

member
Scor reacție
0
poate era mai indicat fara iunie ci septembrie ,octombrie ,noiembrie

Ieri la 15:36
Salutari

Am deschis acest subiect la INNOGames, legat de o lume non PP pe care sa o deschidem anul acesta, din stiinta mea vara nu este o perioada prea propice pentru adunat jucatori, deci presupun ca toamna este mult mai ok.

1. Iunie
2. Septembrie
3. Octombrie

Katanec

member
Scor reacție
0
Legat de sistemul vechi de arme . Flama pentru catapulte era prea OP . insa sistemul era bun . o viteza 2 , cu 1 la trupe , singurele beneficii pp : cp , manager , asistent si resurse . daca incepem in septembrie in decembrie stam toti la masa de Craciun !

de asemenea fara turn sau biserica . un sistem cu cost taleri redus sau sistem gen clasica ar fi interesant , cn pe nivele.

Allahu Akbar!

Scor reacție
0
Legat de sistemul vechi de arme . Flama pentru catapulte era prea OP . insa sistemul era bun . o viteza 2 , cu 1 la trupe , singurele beneficii pp : cp , manager , asistent si resurse . daca incepem in septembrie in decembrie stam toti la masa de Craciun !

de asemenea fara turn sau biserica . un sistem cu cost taleri redus sau sistem gen clasica ar fi interesant , cn pe nivele.

Allahu Akbar!
da, fara turn sau biserica ca nu ar fi clasic dar curte nobila pe nivele a fost si lumea 98 ( de asemenea lume non-premium )

hai sa lasam curtea nobila pe nivele pentru altadata sau alta lume :D

ISeeNoobs

member
Scor reacție
0
Daca e lume non-pp, fara misiuni, fara steaguri, fara boosturi pe PP_uri (gen resurse). Stiu ca poti lasa doar CP, Manager si Asistent.
Totodata in spiritul clasic, ar fi faina o lume si fara arcasi, paladin si alte cele. CN pe taleri e ok cum zice si alexutzu, 98 a fost pe pachete.

kaisen

member
Scor reacție
0
Asteptam cu mare drag o lume fara pp-uri,cel putin din partea celor de am revenit dupa pauze lungi pe triburile si am gasit orice lume sufocata de pp-uri!

Ra4m0n

member
Scor reacție
0
Sa nu fie viteza 1 orice ar fi ....si Barbare de farm ...in rest ar fi bine sa intre cat mai multe triburi pe o astfel de lume sa jucam si o harta cu macar 5 k-uri....bine probabil e mult dar mna incearc sa visez:))

10 begin

member
Scor reacție
0
Salutari

1. Iunie
2. Septembrie
3. Octombrie

Propuneri
1.Nu toata lumea intra pe forum ,pentru ca nu au cont activ aici,eu am facut acum cateva zile tocmai ca sa saspund sondajului......eu zic ca ca trebuia ca sondajul sa apara pe pagina de joc ( 49 persoane au votat pana am scris acest mesaj si nu cred ca pe triburile.ro sunt doar 200 persoane car or vota pana la inchiderea jondajului asta daca se si strang atatea voturi)

2.Lumile pe triburile.ro nu prea conteaza cum sunt datorita " culiselor" ,propunerea mea pentru aceasta lume, pentru sanse egale intre jucatori ;
. limita in trib max 130 membri
.aderarea la un trib UNICA
. sa nu se poata paraasi tribul (dupa inobilarea contului aderarea sa se poata facce numai la prima alegere)
. fara asistent de farmare ,curatare, decat cu manager de cont
. fara turn veghe, biserica
. sate de barbari si bonus cu mine ridicate
. cu preinregistrare, pentru a se forma triburile dinainte de a incepe jocul ,fara relocare dupa prieten ci relocare dupa trib.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
1745766632231.png

1. Sondajul are link pe main si pe news in joc.
2. Aderearea unica si propunerea legata de aderare, nu exista setare/optiune/limitare pentru asa ceva .
Satele de barbari/bonus pleaca mereu cu acelasi nivel ca la jucatori ( iarasi aceleasi limitari de setari )
Relocare exista doar dupa prieteni ( off sau on )

Restul propunerilor de la 2 sunt posibile.

fmohican

member
Scor reacție
0
Salutare,
Doar propuneri legate de sprijin pentru un joc echitabil și corect.

- Sprijinirea satelor din afara tribului jucătorilor nu este posibilă.
- Calitatea de membru al tribului este verificată atât la sosire cât și la plecare.
- Sprijinul este retras la schimbarea tribului.
- Jucătorii nu pot primi sau trimite sprijin timp de 72 de ore de la aderare în trib

Bonus (deși nu cred că este posibil):
- Jucătorii trebuie să aștepte cel puțin 24 ore între schimbările de trib.

Sus