Lumea 118

Peste 40 de conturi. Oare nu se sesizeaza nimeni? Exista admini pe L118?
Si daca da, de ce inca exista conturile?

1782160104130.png

1782160213973.png

Si cred ca mai exista exemple ...

@Kintus
@maram
Salutare. Ne puteți lamuri și pe noi de ce conturile din triburile RPG sunt întrate iar pe harta la joc? Dacă au fost găsite ca fiind băgate ilegal în joc și am avut de suferit noi triburile NATO, OTAN pe speciala din cauza lor. Ne-ati banat abuziv rand pe rand din cauza acestor conturi... sau stai.. le-a băgat iar "n-ai tu treaba" sa ne atace iar 60 conturi? Pai dacă erau conturile noastre nu băgăm tot atacul pe inamicii noștri? Le băgăm tot pe noi?
Datoria voastră era sa ștergeți aceste conturi când s-a găsit problema de la bun început nu sa le mai lăsați pe harta și sa ne banati după, ba mai mult, acele conturi nu trebuiau sa iasă din protectie- tot datoria voastră era și asta.
IN LOCUL VOSTRU AS IESI PUBLIC SI MI-AS CERE SCUZE DE LA JUCATORII BANATI SI POATE VA FACETI SI VOI TREABA MAI BINE SI VA ROG EU NU MAI ADMINATI PE SPECIALE !!

PS: @Kintus tu cand ai luat satele de la giubilan asa cum au fost luate, cu pp fără pp, donație, sau cum s-ar numi, nu a fost cont push? A fost totul în ordine atunci? Nimic ilegal?
nu, nu este ilegal, doar cand fac altii este ilegal. Pentru ei regulile sunt nule. De aia nu mai baga si altii sa admineze, ca le este frica sa nu le strice combinatiile.
Cica cauta oameni sa ajute in moderare/adminare, sa vezi ca tot de-ai lor o sa fie...ghiciti din ce trib/echipa :cool:

Am primit reclamatii pe grupul Marienilor ca au fost cativa banati. Mi-au transmis ca vor revenii in forta si ca au discutat si cu grupul Alexandrilor si Clubul Pensionarilor si vor si ei sa se alature cauzei. Spor in continuare!

Buna seara ,si eu am primit master ban,pe fond ca tot tribul din care fac parte este alcatuit din suporti cu VPN

Nu intaleg de ce am primit si eu ,eu am un singur cont de pe care am jucat mai multe lumi @Archangel707

Cer sa verificati si sa nu generalizati ,eu mi-am vazut de treaba mea ,am investit multi bani in acest joc !

Asta am cerut si eu, cica iei ban pentru ca esti in triburi care fac chestii de genul.

Inexplicabil, probabil moderatori nu stiu sa verifice care e si care nu e bot.

Eu ca si jucator nu pot sa verific colegi care sunt cu mine in trib ,dar mii se pare abuz ca sa banez pe toti ca sunt cativa care isi baga conturi suport cu VPN,eu ma chinui sa imi cresc contul si iau masterban pentru ceva ce nu am facut …

Daca era un ban de pe lume nu ma deranja dar sa imi blocheze tot contul de pe care joc de 2-3 ani mii se pare absurd !!!

Va rog sa verificati jucatori care fac chestii de genul si sa nu generalizati ca toti suntem la fel !!!

Lasa ca e mai bine asa, sa fii banat. Si asa a ajuns un joc de kkt. Din fericire eu nu mai am timp sa joc dar mai intru asa din cand in cand sa mai vad care e situatia. Sa vezi alianta de 13 triburi din care or sa ramana doar 35 de oameni la final? :))) E prea amuznat. Chiar toti de acolo cred ca o sa prinda loc la final? Jocurile oricum sunt facute din start, deja se stiu intre ei cei care prind locul final. Dar si mai amuzant e ca pe langa toate aceste 12 triburi de interne isi mai fac si triburi de boti ca sa farmeze :)). Asa ca bucura-te ca ti-ai luat ban acum si ca nu mai irosesti timpul pe joc.

Buna seara ,si eu am primit master ban,pe fond ca tot tribul din care fac parte este alcatuit din suporti cu VPN

Nu intaleg de ce am primit si eu ,eu am un singur cont de pe care am jucat mai multe lumi @Archangel707

Cer sa verificati si sa nu generalizati ,eu mi-am vazut de treaba mea ,am investit multi bani in acest joc !
Este bataie de joc, ce se intampla cu jocul asta, la fel am primit si eu pe toate lumile active pe motivul a fost acelasi, ca faceam parte dintr'un trib ce facea magarii, bai e bataie de joc ce sa ajuns, mai joaca sau mai investest in jocul asta si te trezesti peste noapte cu contul banat fara a face nimic... halal ce sa ajuns
@Archangel707 ai de gand sa faci ceva in privinta asta sau te doar in pu|@?(sper)
Vreau dovezi cum contu ar fi fost unul suport

Înapoi
Sus