Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Se numeste independenta justitieiAm facut tickete, nicio rezolutie inca. Am facut ticket pe international, aia de acolo cica nu se baga peste noi si peste deciziile adminilor nostrii, sa-i iau in sabie si in lance si pe aia
Adăugăm și speciala în această categorie.Asta este de departe cea mai penibila lume din istoria triburile.ro
nu, nu este ilegal, doar cand fac altii este ilegal. Pentru ei regulile sunt nule. De aia nu mai baga si altii sa admineze, ca le este frica sa nu le strice combinatiile.@Kintus
@maram
Salutare. Ne puteți lamuri și pe noi de ce conturile din triburile RPG sunt întrate iar pe harta la joc? Dacă au fost găsite ca fiind băgate ilegal în joc și am avut de suferit noi triburile NATO, OTAN pe speciala din cauza lor. Ne-ati banat abuziv rand pe rand din cauza acestor conturi... sau stai.. le-a băgat iar "n-ai tu treaba" sa ne atace iar 60 conturi? Pai dacă erau conturile noastre nu băgăm tot atacul pe inamicii noștri? Le băgăm tot pe noi?
Datoria voastră era sa ștergeți aceste conturi când s-a găsit problema de la bun început nu sa le mai lăsați pe harta și sa ne banati după, ba mai mult, acele conturi nu trebuiau sa iasă din protectie- tot datoria voastră era și asta.
IN LOCUL VOSTRU AS IESI PUBLIC SI MI-AS CERE SCUZE DE LA JUCATORII BANATI SI POATE VA FACETI SI VOI TREABA MAI BINE SI VA ROG EU NU MAI ADMINATI PE SPECIALE !!
PS: @Kintus tu cand ai luat satele de la giubilan asa cum au fost luate, cu pp fără pp, donație, sau cum s-ar numi, nu a fost cont push? A fost totul în ordine atunci? Nimic ilegal?
Este bataie de joc, ce se intampla cu jocul asta, la fel am primit si eu pe toate lumile active pe motivul a fost acelasi, ca faceam parte dintr'un trib ce facea magarii, bai e bataie de joc ce sa ajuns, mai joaca sau mai investest in jocul asta si te trezesti peste noapte cu contul banat fara a face nimic... halal ce sa ajunsBuna seara ,si eu am primit master ban,pe fond ca tot tribul din care fac parte este alcatuit din suporti cu VPN
Nu intaleg de ce am primit si eu ,eu am un singur cont de pe care am jucat mai multe lumi @Archangel707
Cer sa verificati si sa nu generalizati ,eu mi-am vazut de treaba mea ,am investit multi bani in acest joc !