seven7six6
member
- Scor reacție
- 39
Ziua bună . Vreun mod să deschidă forumul lumii speciale 41 ? Am tot lăsat mesaje dar….
Meci fain .
Meci fain .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
I le am dat eu mă că numai vroiam sa joc și le merita...care este problema ta bagatorule de seamă....nu mi a dat nimic stai liniștit ...pe banii mei și timpul meu fac ce vreau cu satele mele le dau cui vreau mi se rupe de tine....pai eu sunt cont push mă prostane@Kintus
@maram
Salutare. Ne puteți lamuri și pe noi de ce conturile din triburile RPG sunt întrate iar pe harta la joc? Dacă au fost găsite ca fiind băgate ilegal în joc și am avut de suferit noi triburile NATO, OTAN pe speciala din cauza lor. Ne-ati banat abuziv rand pe rand din cauza acestor conturi... sau stai.. le-a băgat iar "n-ai tu treaba" sa ne atace iar 60 conturi? Pai dacă erau conturile noastre nu băgăm tot atacul pe inamicii noștri? Le băgăm tot pe noi?
Datoria voastră era sa ștergeți aceste conturi când s-a găsit problema de la bun început nu sa le mai lăsați pe harta și sa ne banati după, ba mai mult, acele conturi nu trebuiau sa iasă din protectie- tot datoria voastră era și asta.
IN LOCUL VOSTRU AS IESI PUBLIC SI MI-AS CERE SCUZE DE LA JUCATORII BANATI SI POATE VA FACETI SI VOI TREABA MAI BINE SI VA ROG EU NU MAI ADMINATI PE SPECIALE !!
PS: @Kintus tu cand ai luat satele de la giubilan asa cum au fost luate, cu pp fără pp, donație, sau cum s-ar numi, nu a fost cont push? A fost totul în ordine atunci? Nimic ilegal?
Te ai băgat și tu în seamă că altfel mureai prostE ocupat kintus. E în videocall cu giubilan sa ii mai dea niște sate noaptea ca hoții ca e permis
Esti doar un fraier care pune oamenii sa bage bani,dupa cedează satele la inamicI le am dat eu mă că numai vroiam sa joc și le merita...care este problema ta bagatorule de seamă....nu mi a dat nimic stai liniștit ...pe banii mei și timpul meu fac ce vreau cu satele mele le dau cui vreau mi se rupe de tine....pai eu sunt cont push mă prostane
Ai dreptate. Tu nu esti bun nici de cont push, maxim de circar.I le am dat eu mă că numai vroiam sa joc și le merita...care este problema ta bagatorule de seamă....nu mi a dat nimic stai liniștit ...pe banii mei și timpul meu fac ce vreau cu satele mele le dau cui vreau mi se rupe de tine....pai eu sunt cont push mă prostane