Lumea 2

Discuție în 'arhiva' creată de Ha-Kanna, 4. Iun 2007.

Distribuie această pagină

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. Nu cred ca era necesara o alta lume atat de devreme.
  Cel mai bine venea prin toamna.

  Oricum vom continua si acolo.
   
 2. tld 2?

  tld 2!!!!!
   
 3. daca nu se baga speed 1.5 nu cred ca o sa intru .. adica nu are rost .. dupa 2 luni sa incep sa fac alt cont .. mai ales ca vine vara ... o sa plec din tara ... nu prea are rost sa ma apuc de alt cont dpa 2 luni
   
 4. tzepes

  tzepes member

  Înscris:
  28. Mai 2007
  Mesaje:
  6.441
  A dori si eu sa stiu dak se vor mai putea inscrie jucatori in lumea1 dupa ce va incepe lumea2? dak va exista o limitare a nr. de jucatori in lumea2? si care e limita de jucatori in lumea1?
   
 5. da exista limita dar nici pe serverele .net nu s-a atins limitamaxima asa ca....:rolleyes:
   
 6. Poate pun o intrebare stupida dar cum e cu lumea 2?
  O sa pot sa am sat si in lumea 1 si in 2?
  Daca nu pot in amandoua cum ma transfer in 2?
  Si, o sa fie vreo diferenta intre cele 2 lumi?
   
 7. Da o sa poti sa ai un sat shi in lumea a doua.
  Nu o sa trebuiasca nici un fel de transferare.
  Nu se stie dar se cerceteaza ;)
   
 8. se presupune ca in lumea a doua se va limita numarul de jucatori intr-un trib
   
 9. poate o sa aiba viteza mai mare(adik se construiesc cladirile mai repede) sau viteza de deplasare a unitatilor va fi mai mare
   
 10. Putina atentie nu strica

  Intrebari despre lumea 2 au mai fost puse in alt topic de aceea il voi muta pe acesta acolo.

  Multumesc.
   
 11. Merci pt. raspunsuri!
  O sa fie posibila continuarea triburilor de pe lumea 1 pe lumea 2? Adica tribul x sa isi faca tribul x si in lumea 2? Daca da, o sa fie posibil pentru un jucator care in lumea 1 e in tribul x sa fie in lumea 2 in tribul y?
  Daca si asta o sa fie posibil o sa fie posibil si pentru liderii tribului respectiv sa afle acest lucru? Cred ca o sa fie multe acuzatii de spionaj. :)
   
 12. Poti sa-ti creezi ce trib vrei in lumea a doua dar o sa fie shi triburi false adica unul incepe un trib care are corespondent in lumea 1 de exemplu face un trib cu numele DAC shi lumea crede ca ii tribul original shi vine in tribul ala cand jucatorul nici macar nu era in DAC in lumea 1 asa ca lideri de trib ar trebui sa intre repede shi sa faca triburile originale shi dupa aia sa-si invite membri din lumea 1 care si-au facut account shi in lumea a doua.
  Nu esti obligat sa fii in accelasi trib poti sa fii in ce trib vrei daca ai primit o invitatie de la acel trib.
  Daca liderii sunt destepti vor verifica daca printre cei pe care ii invita nu sunt jucatori din triburi inamice in lumea 1,astfel incat sa nu intre spioni in tribul lor(jucatorii vor avea acelasi nume atat in lumea 1 cat shi in lumea a doua asha ca se poate verifica)
   
 13. Situatie ipotetica (orice asemanare cu persoane reale este pur 'intamplatoare' :p ): Simfrent este pe w1 in tribul DAC-A iar pe w2 in tribul ADN, trib ce le este inamic pe w1. Care-i faza? Ce spionaj ai sa faci tu pe lumea 2? O sa fie alt trib, cu membri partial diferiti, poate si alta organizare iar chestiuni legate de w1 nu cred ca o sa se discute pe w2. Intr-adevar e de evitat situatii de genul asta (membru in tribul inamic pe alta lume), dar din alte considerente si nu neaparat obligatoriu. Mare spionaj oricum n-ai sa faci.

  Si daca si membrii sunt destepti poate or sa-si faca alt nick pe w2 astfel ca nici n-ai sa ai habar cu cine stai de vorba / pe cine ai in trib. Asta nu se mai poate verifica.

  PS. Ca tot suntem la Lumea 2... se va face un anunt oficial legat de w2 (schimbari survenite, diferente w1/w2)?
   
  Ultima editare de un moderator: 9. Iun 2007
 14. Ma refeream la faptul ca jucatorul tine tot cu corespondentul tribului din lumea 1 in lumea a 2-a(tribul x) shi tribul ii la razboi shi in lumea 2 cu tribul in care acesta este ca spion(tribul y) shi le ofera informatii la cei din tribul x despre tribul y din lumea a doua(stiu ca nu prea au ce sa le spuna dar totusi pe forumul tribului se spun chestii legate de diplomatie,pe cine o sa atace plus ca unii scriu si ce cladiri/trupe au si intreaba daca este bine)

  in legatura cu nickul...n-am stiut:D
   
 15. simfrent nu este adevarat ce zici tu akolo si nu este universal valabil..iti voi da exemplul de pe serverele de .net..

  de ex. pe w6 sunt in CHE!!! si am jucatori in trib care mi-au fost inamici pe w4...pe w3 aveam prieteni in trib care imi erau inamici pe w4
  sunt triburi,familii de triburi care pe fiecare lume au jucatori diferiti,organizare diferita etc etc etc...un trib poate avea succes pe o lume iar pe alta lume poate nu mai exista(cel putin in varianta originala)...daca se gaseste un n00b care sa faca tribul X sa zicem pe o lume care e pe locul 1 pe alta lume asta nu inseamna ca ala va fii tribul original

  Poate ca pe lumea 2 nu va exista TLD,T^A.NWO,MAGIC,WL etc etc etc te-ai gandit la asta?
  :eek:

  Vreau sa cred,caci asa este normal,ca antipatiile de pe o lume sunt lasate pentru lumea respectiva,in alte lumi pot fii colegi de trib cei care sunt inamici pe lumea unu de exemplu..asta nu inseamna spionaj,dupa cum a spus si Vokiel...
  Romanul mai are de invatat din jocul asta o multime....
  :rolleyes: :D
   
 16. nu am spus-o ca o regula, am spus in ce fel se poate spiona

  careva dintre admini....nu ne puteti spune cum o sa fie lumea 2 pls:)
   
 17. tzepes

  tzepes member

  Înscris:
  28. Mai 2007
  Mesaje:
  6.441
  E clar ca lumea2 va fii de fapt un joc diferit de lumea 1 si va trebui tratat in consecinta! Insa sa stiti ca va fii ciudat sa fii prieten/aliat in luma1 si inamic in lumea2, cu cineva! nu? ;)
   
 18. spioni

  daca e cineva pe aici care se ocupa de lansarea celei de a 2 a lumi as vrea sa-i zic daca se poate ca atunci cind ma duc sa spionez un sat, inamicul sa nu ma mai vada ca l-am spionat cum este acum. cea ce e acum se poate spune ca e grupa de cercetare nu grupa de spioni. de ce se mai cheama spioni , daca sint vazuti de inamic?
   
 19. mi se pare foarte corect asha cum este gandeste-te ca cineva te-ar spiona shi nici n-ai stii macar...asha poti sa te aperi dc iti faci shi tu spioni
   
 20. O regula n-o sa se schimbe datorita unei traduceri defectuoase. Nu ti se pare cel putin aiurea?
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.