Lumea 29

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

x D ?

<b>SpeedTeam.ro</b>
Buna ziua , deja am " recrutat" in jur de 50 de jucatori pentru aceasta lume , numele tribului il vom stabilii printr-un poll pe forumul tribului , in jur de 80 % din jucatori sunt de pe speed si l26 . Cei ce vor sa ni se alature astept sa-mi dea add pe skype ( sorewhy ) .PS : nu vreau sa intram doar 30 de zile ...ci sa fie ceva de durata , Apropo ... vreau sa fim o echipa , care joaca singur out ...

Succes tuturor ,

sa nu mai inchideti threadu ...
 

Eugen de Savoia

De fapt asta este regula ... topicurile care fac referire la formari de triburi sunt doar pentru ANUNT iar detaliile se stabilesc pe privat.
PS: Felicitari pentru calificarea in sferturi :D Faceti o treaba buna acolo ... macar la Triburile sa ajungem si noi departe ca tara :))
 

x D ?

<b>SpeedTeam.ro</b>
Am primit vreo 10 mesaje pe privat si mie lene sa stau sa le deschid :) , o sa ajungem in finala , trecem de Spania lejer in sferturi , dupa avem meci cu .net destul de greu , si finala cu Olanda ( Ps: slabe sanse cu ei :( )
 
Da intradevar. nl are multi jucatori buni.Cel putin pe lumile normale.Da daca treceti de .net eu cred ca puteti sa invingeti si. nl-ul.Numai sa planificati bine de tot cine e deff si cine off dinainte.La ce nume are romania in echipa sigur ajungem macar in finala.Deja ati demonstrat ca suntem buni,mai aveti doar de demonstrat ca suntem cei mai buni.Si suntem!

Iti dau add pe skype mai pe seara sa vorbim de tribu asta de pe 29.

Bafta !
 

Licq

member
Ce sa zic, bafta cu tribul. Sincer as fi bucuros daca am fi apropiati ca si zone, ar fi un razboi pe cinste, sau o alianta de viitor.
 

x D ?

<b>SpeedTeam.ro</b>
Best ?? wtf ?
avem locuri ... doar ca vreau sa dati add pe skype ... pentru preinregistrare ... :)
 

x D ?

<b>SpeedTeam.ro</b>
Exact :D , cum spui tu :)) , leader of team Romania :)))))))))))))) nubu de sisu zice : The final is Bosnia vs Romania , ceea ce e imposibil :))
 
Du-te si uita-te la desenele tale , e treaba mea ce fac , poate inainte de speed am jucat pe lume normala ... Nu ma cunosti , nu te cunosc , asa ca spala putina .:D

Eu te cunosc cumetre de pe l15. Si de aceea imi permit sa iti zic ca esti noob .
Iti dau doar un sfat vezi sa nu iti dizolvi tribul
 

x D ?

<b>SpeedTeam.ro</b>
Adinamo :) , nu prea mi-a placut w61 :D , am dat stergere dupa vreo 7 sate , voi nu a-ti trecut de 2-3 :))
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.