Lumea 42

haidinamo

Doresc sa gasesc acei jucatori cu un minim de experienta, iar aici nu ma refer la saptamani/luni/ani petrecuti in joc, ci la abilitati de baza in dezvoltarea satului si intelegere cel putin medie asupra tacticii si strategiei in mod general.

Nu vad sensul in a incepe sa vorbesc despre anii petrecuti pe triburile si despre experienta/priceperea mea la acest joc, asta putandu-se proba ulterior foarte usor.

Oricum in ziua de azi, orice pustan de 13 ani se considera zeu la un maxim de 2 luni petrecute in joc, ce sa mai vorbim de valori morale sau calitati...lucruri insa, care acum cativa ani inca le mai puteai intalni.

Nu ma deranjeaza sa colaborez cu orice tip de oameni, indiferent de varsta, natie, cultura sau sex, atata timp cat au un minim de bun-simt si respect fata de cei din jur si fata de munca celor care se afla la conducere.
Este usor sa stai intr-un colt si sa arati cu degetul, insa e cu totul altceva cand trebuie sa treci la fapte si sa coordonezi niste zeci de oameni.

Caut in principiu oameni care au prins si anii de inceput ai acestui joc, cand era o placere sa intri zilnic sa vezi nu neaparat ce atacuri mai trimiti sau ce cladiri mai ridici, ci sa iei legatura cu colegii de trib care se dovedeau a fi camarazi de nadejde si prieteni.....sa mai schimbe 2-3 vorbe pe forum si sa intrebe daca mai are nevoie cineva de ceva, sa se asigure ca toti cei cu care intra in contact zilnic se descurca si ca nu au probleme.

Imi este extrem de dor de asemenea oameni si caractere cu care am fost onorat sa joc....Tot respectul pentru cei care astazi inca mai dau dovada de asemenea bune intentii si educatie...Puteti sa imi trimiteti PM aici pe forum sau la pre-inregistrare pentru Lumea 42 cautati tribul VIKING si aplicati.

Toate cele bune
 
Ultima editare de un moderator:
Sus