E prima data cand postez ceva pe forumul mare si nu as fi facut-o nici acum, daca nu as fi observat noua tema deschisa de colegul si prietenul meu Sitizan.
Am zambit cand am vazut tema deschisa si comentariile pe care le-a pus..
Pentru ca probabil jumatate din triburile de top 10 stiu ca noi, cei din Lupii... am avut sansa sa reusim sa facem ecou printre marii jucatori din lumea clasica, cu realizarile noastre ca si trib, ca si echipa. Cealalta jumatate va afla probabil acum, datorita acestui topic...

)
Vorbind despre conceptul de "echipa" si despre ce inseamna el pentru membrii tribului Lupii, as spune eu in primul rand ca el se caracaterizeaza prin comunicare, unitate, dusa pana la sacrificiul a zeci de mii de trupe din satele personale in scopul atingerii obiectivului unui singur coleg... sau predarea de sate proprii colegilor care sunt mai departe de zona de conflict, tocmai pentru a se putea bucura si ei de "vanatoare" si a construi mai departe in zona de granita atacurile atat de specifice lupilor: atacurile in haita !
Cred ca nu mai este nici un secret pentru nimeni ca succesul in acest joc de strategie este tocmai jocul in echipa, jocul in care membrii sunt uniti si la bine si la rau, jocul ce are la baza altruismul in detrimentul egoismului. Ori parerea mea e ca tocmai aceasta mentalitate de jucatori a inceput sa o aiba tribul din care cu onoare fac parte... realmente sunt multumit cand vad ca pe forum domneste o armonie constructiva, placuta, specifica unei familii formata din frati mai mari sau mai mici ... insa toti oameni inteligenti si puternici.
Am auzit ca in alte triburi realmente sunt discutii aprige si certuri pentru sate, la rubrica rezervari... in altele sunt framantari interne pentru functii de conducere, titluri sau influente in trib...
Ma intreb oare ce ar crede toti acei jucatori care se cearta pentru suprematie in tribul din care ei fac parte, daca ar sti ca la noi pe forum atat eu, cat si Sitizan, ca si conducatori si intemeietori, am facut topic, cu ceva timp in urma, in care am anuntat ca ne retragem din functiile de conducere, tocmai pentru a lasa loc lupilor tineri, indrazneti, dornici de actiune.. pentru a duce mai departe cu onoare steagul lupilor. Din start amandoi am subliniat ca vom acorda incredere celui care se va bucura de increderea majoritatii membrilor haitei. Fara partinire, fara discutii inutile, fara resentimente.... Pentru ca mentalitatea lupilor este:
Interesele tribului sunt sfinte -> TRIBUL ca si intreg este intotdeauna deasupra oricarui interes personal.
Si pana acum a functionat si functioneaza perfect aceasta mentalitate.
Au fost si sunt multe mesaje pe care le primim de la aliatii nostri dar mai ales de la adversarii nostri, in care ne felicita pentru echipa care suntem. In mesajele pe care le primim de la ei, citim acel regret pe care ei il simt, ca si jucatori.. pentru ca ei nu fac parte dintr-o echipa ce are o mentalitate ca a noastra.
Am pastrat si pastram in continuare mesajele pe care le primim, tocmai pentru a arata ca ceea ce spunem noi aici nu sunt vorbe mari aruncate pe un forum.
Si toate aceste luni pe care le-am petrecut aici, in acest spatiu virtual, oamenii pe care i-am intalnit, mesajele pe care le-am primit... unitatea si solidaritatea colegilor de trib si a aliatilor nostri, ma fac sa spun simplu si cu responsabilitate:
Domnilor,
Asu the Great va multumeste si se inclina cu respect in fata voastra.