sa ne mai descretim fruntile...cam asa arata un mesaj catre un jucator atacat de
Lupi (nu dam nume...din motive lesnE de inteles)
Lemura în data de 30.11. la ora 21:10
Salut,
Eu sunt
Lemura bufonul tribului
Lupii, ma ocup de distractii si dupa cum ai vazut nu prea stapanesc jocul asta

), mi-ai luat un sat foarte usor, cam asa sunt toate satele mele, usoare!!

)...dar...m-am luat cu treaba si am uitat sa-ti spun ceva: satul ala era foarte, foarte scump, asa l-am luat, ce sa fac cererea mare!!!drept urmare o sa te coste 500 000 de puncte!!!!
Cum iti spuneam mai sus eu ma ocup cu distractiile, hazurile, poeziile, fabulele si giumbuslucurile de relaxare pentru razboinici asa ca or sa vina ei pe la tine, sper sa-i primesti cum se cuvine iar ca sa faci lucrul asta trebuie sa va cunoasteti!!!!...pai o sa vina:
Asu the Great , vezi ca este cam mofturos si tine la soldatii lui, daca moare vreunu' te descurci tu cu el eu imi iau mana!!!!
Asu vine insotit de
Sitizan care dupa cum spune LEGENDA vrea sa ramana singur pe harta, dar cred ca poti sa stai linistita, sunt doar zvonuri!!!!!
Intre ei au un lup tanar
elfy14 in ochii lui te vei pierde tu si vreo 10 sate!!
Apoi vine
bila77care nu are nici deal nici vale si URASTE zidurile cu portile inchise daca ai asa ceva este rau ca o sa te trezesti cu amandoua bulucite in cladirea principala!!

( si am mai auzit ceva despre el cum ca nu ar fi vazut biserica in viata lui!!!
Asa...cum iti povesteam Bila face parte dintr-un clan, clan care este condus de
nijalau.E, acest baiat cand a intrat in joc admini reparau serverul si el a capatat o eroare de joc adica are numai butonul de ATAC asa ca saracu ce drac sa faca...ataca!!!
Din clanul asta mai face parte si
Totgore care s-a prins foarte tarziu ca poate face si alte trupe in afara de TOPOARE!! asa ca bietu de el are acum 1 000 000 de topoare si nu are ce sa faca cu ele, crezi ca poti sa-l ajuti tu????
Iar ca sa intregesc clanul trebuie sa-ti povestesc si de
gryzly777, l-am lasat la urma pentru ca am sperat sa nu vina si el deoarece s-ar putea sa ne puna in situatia penibila sa-ti inapoiem sate ca am depasit factura!!!

)
Dar stai linistita ca totul va fi indulcit de
Furaciune, ea este o delicata, o sensibila nu o sa-ti ia sate dar s-ar putea sa ramai fara sabii, lanci, cai sau ce mai ai tu prin batatura si buzunare

).
Imediat dupa, cand soldatii tai freaca ciamciuga si fluiera a paguba prin ograzi ca nu mai au obiectul muncii, vine
sillly73care este foarte bun la chestii video...dar nu te speria!!!!! vine doar sa faca poze!!!

) e baiat cuminte, garantat!!!
Problema este ca pozele ajung la
dragos790 si la
DeathLord2008 si se ingroasa gluma!!! aici nu stiu ce sa zic!!

( astia doi, intr-o zi, de plictiseala, isi innobilau propriile sate full de aparare!!!

(
Nu pot sa merg mai departe fara sa stric surprizele ce ti le-am pregatit!!!

)
Ai luat un sat de la
Lemura fara sa-i fi prezentata, fara sa ne cunoastem!!! asa ceva NU SE FACE!!!

)
Promit sa te tin la curent cu desfasurarea evenimentelor si cu continuarea prezentarilor!!! Nimeni nu va calca la tine in ograda fara sa fie prezentat in prealabil!!!

)
Am incredere in tine ca te vei descurca mai ales ca faci parte dintr-un trib important!!!

))
Iti doreste succes..al tau
Lemura
PS: acest mesaj vine sa explice mesajul colegului meu
sillly73 care dupa cum vezi a luat treaba in serios ca dealtfel si ceilalti

)!!!!!
sillly73 în data de 30.11. la ora 18:17
am inteles ca avem o invitatie la seara dansanta in satele tale. cum eu nu imi pot refuza prietenii te rog frumos sa ma treci pe lista. voi fi prezent pt a imortaliza momentul deoarece eu sunt responsabil de imaginea tribului... deci te rog respectuos sa imi faci o acreditare in ABSOLUT toate satele tale pt a nu rata nimic din desfasurarea balului... iti multumesc pentru intelegere. promit ca voi relata cu maximum de obiectivitate evenimentul monden.
lista de invitati este mare si cuprinde urmatoarele vedete:
Asu the Great (The Peacemaker)
mario76 (lupul neprietenos)
nijalau (hitman)
Furaciune (Miss Ciordeless)
dragos790 (energizer)
sitizan (P.i.U.L.i.T.A.)
Lady Hay (the real cat)
theonegl (lupul moralist)
adytul (married)
Narcisuk (self lover)
kaiuss (lady in blue)
thewarassasin (asasinul)
pigus 1 (virus hunter)
raluck (married)
Lemura (Magnificul )
aniatul (piciu')
bila77 (The Godfather)
totgore (omu' cu toporu')
gryzly777 (Pandu')
DeathLord2008 (atomic kid)
blueeyes69 (5 chiperi)
sillly73 (wolf on air)
-=ManOwaR=- (the keeper)
elfy14 (Elfutz)
crynu de argint (clanul N)
Ella89 (Fata Morgana)
Tititshor (Medalia de Aur **)
gabonne (scaete)
Andrushyca (isi cauta trib

)
mogoicatalin (clanul N)
Laupica (the apprentice)
coke the conqueror (back in business)
tyny77 (the big tyny)
Galagas (agentu' Galusca)
lupusorul vesel (alpha male)
cla80 (the new guy)
Bunica din Cuba (m0use spammer)
cu respect
sillly73 responsabil cu problemele de imagine ale tribului
Lupii
...asta e modul in care vad Lupii jocul asta...distractie, caterinca si bun-simt.
Din pacate multi, foarte multi jucatori si-au pierdut simtul umorului...sau nu l-au avut niciodata