In numele Lupilor va multumesc pentru aprecieri
Nu vrem sa fim comparati cu alte triburi pentru ca scopul nostru nu e sa cucerim lumea sau sa ajungem in top, pur si simplu jucam de dragul jocului si pentru ceea ce au facut razboaiele purtate de-a lungul timpului din noi: prieteni adevarati, frati si surori, asa am ajuns
Ca o paranteza - se intampla de multe ori sa fim dezamagiti de reactiile unora din jucatorii care, datorita configuratiei hartii ajung sa fie atacati de noi, am explicat de nenumarate ori in joc ca nu urmarim playerul ci satele lui, si poate nici pe acelea toate, ci numai pe acelea care ne intereseaza, pozitional vorbind....dar cand primesti mesaje vulgare si o atitudine de maidan....atunci ne intoarcem in sanul tribului si totul este frumos...vulgaritatea, mitocania si lipsa de educatie a unora ne-au facut sa fim ceea ce suntem...intre noi suntem acasa, ne suntem suficienti unii altora si ne distram extraordinar de bine. Singura umbra care se asterne uneori peste casa noastra este atunci cand, vrand-nevrand, ne aducem aminte ca acest joc nu va tine la nesfarsit...dar sunt convins ca soarta ne va aduce altceva in schimb
Va rog sa-mi scuzati off topicul, promit sa nu se mai intample