DeletedUser44410
quz0r iun 26, 20:33
dacă te învâţi în asemenea anturaje, nu-mi pun nici eu prea multe înrebări referitoare la caracterul şi gândirea ta logică.
Cum să stai mă cu Barecău în trib? Şi să-i mai şi susţii balivernele de pe extern.
Bagă o invitaţie, că acuma vin. Nu fac bâză.
GDGeo iun 26, 20:35
unde sa iti bag ba invitatie?)
quz0r iun 26, 20:37
Am mâncat o literă. Sunt alergic la proşti. Reformulează mă. Şi tu eşti slabul lui kenji?
versiunea academiciană, că eşti singurul dintre prietenii lui care ştie să scrie corect))
GDGeo iun 26, 20:39
Da vad ca te plictisesti tare tu.
Nu am acum chef sa stau cu tine si sa schimb n mesaje,pentru mine esti doar un simplu "scriitor" ce se plictiseste si incearca sa joace triburile!
quz0r iun 26, 20:43
Măcar eu fac ceva logic şi sănătos mă: Nu-mi pun mintea cu voi şi nu mă obsedez să rămân nopţile pe joc.)
Deşi mai sănătos ar fi să-mi pierd nopţile pe joc decât să-mi pun mintea cu voi.
Poate îl ajuţi tu pe baracau cu răspunsul la întrebarea "ce înseamnă pentru el o femeie, şi dacă după părerile voastre se mănâncă cu maioneză sau fără". Faceti sondaj în trib, poate există şi unul mai deştept în turmă.
GDGeo iun 26, 20:49
Tu in final ce vrei sa rezolvi?
"nu-mi pun mintea cu voi",pai pentru ce sa iti pui mintea cu mine ba scriitorule,ti'am zis eu ceva?
Eu ti'am zis doar ce e drept ,ca nu stii sa joci si ca doar spamezi incontinuu,sa ma contrazici daca nu am dreptate!
Nu e problema mea ce discuti tu cu kenji,adevarul e ca iti e frica de el,altfel nu il bagai in seama atat,tu singur prin atatea posturi si ciuperci mancate te dai de gol ma)
pentru mine ca jucator nu reprezinti nimic,asa ca as vrea asa elegant sa nu imi mai scrii ca am putina treaba nu am timp sa dau lectii copiilor!
quz0r iun 26, 20:53
Ai pus virgulă între subiect şi predicat.
quz0r iun 26, 21:05
Da' ce'i mă pentru tine "un jucător de triburile"?)
GDGeo iun 26, 22:28
noapte buna,furi curent!)
GDGeo iun 26, 22:29
))
Mesajele acestea au fost trimise de către GDGeo mai departe.
Si cu mesajele de mai sus care e secretu Ba quzor?
amicul meu scos din mina!