DeletedUser1647
The show begins today … 
dracul inpielitat astăzi la ora 14:41
auzi imi poti da te rog invitatie ca si io am armata de atac totot te rog frumos daca vrei raspundemi akuma meci
woox astăzi la ora 14:39
te rog ff frumos imi dai si mie o invitatie in trib tew rog foarte frumos
zeusreload astăzi la ora 09:40
pot sa vin si eu in tribul tau?
TheOgre astăzi la ora 08:49
as vrea sa ma alatur si eu tribului vostru... am prieteni care au intrat la voi.. si as vrea sa ramanem uniti!![]()
O zi cat mai buna.
KING OF DISTRUCTION astăzi la ora 14:16
sal pot sa intru si eu la voi
gekrido astăzi la ora 14:23
Vroiam doar sa te intreb daca e bine sa fie razboi intre triburile noastre. niste dialoguri intre conducatori care afecteaza o groaza de jucatori din triburile noastre, si culmea, noi, "cei mici" ne intelegem foarte bine. Poate se revine la un armistitiu. Scuze de deranj.
Gangster Ray astăzi la ora 14:38
Nu e vorba de cearta intre conducatori. Discutia dintre mine si xxrr a fost doar picatura care a umplut paharul, razboiul impotriva voastra il declaram diseara daca nu se baga el in seama sa imi vorbeasca asa... doar a grabit procesul stau linistit.
adyprio astăzi la ora 15:29
sall ma primesti si pe mine in tribul tau ca nu vreau sa mor de mic))))?
sunt inconjurat numai de membri din tribul tau
hamann astăzi la ora 15:30
imi dai si mie o invitatie in tribul vostru?joc de 3 luni si acum ca am inceput razboiul sant prins aiurea la granita..nu asi vrea sa ies din joc ..si sant victima sigura..stima
Nu crezi ca ar fi frumos sa spuneti motivele razboiului?Iti aduci aminte gangster cum ii ridicai in slavi pe STR?Oricum multa bafta,cel mai bun sa castige
Se pare ca deocamdata o duceti bine o statistica;
Side 1:
Tribes: [M~K]
Players:
Side 2:
Tribes: =StR=
Players:
Timeframe: Săptămâna trecută
Cuceriri totale:
Tabăra 1: 213
Tabăra 2: 268
Diferență: 55
![]()
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 9
Tabăra 2: 1
Diferență: 8
![]()
Numărul total de puncte al cuceririlor:
Tabăra 1: 1,222,361
Tabăra 2: 1,314,059
Diferență: 91,698
![]()
Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 46,660
Tabăra 2: 6,650
Diferență: 40,010
![]()
Ieri, 13:04:26 - A inceput oficial razboiu.
Ieri, 17:16:51 - Prima statistica dar .. cu Timeframe: Săptămâna trecută
Pana acum au fost aliati numai puneti statistici aiurea... puneti de cand a inceput razboiulca asa intre aliati se mai cedeaza cate 1 sat .. se mai incurca 2 jucatori .. mai se cearta 1 .. mai s`au batut inainte si acum fac parte din cele 2 triburi.
respectele mele.
wow....se pare ca te poti astepta la orice din partea [M~K]-ului.....