DeletedUser10388
acolo la granita stai la calculator pana iti pui scobitori sa iti tina pleopele si fentezi atacuri pana nu mai poti...daca ai...
mai aveam un pic si ajungeam si eu la scobitori
acolo la granita stai la calculator pana iti pui scobitori sa iti tina pleopele si fentezi atacuri pana nu mai poti...daca ai...
Distrugere prin berbeci: Zidul a fost distrus de la nivelul 20 la nivelul 0
Distrugere prin foc de catapultă: Tăietori de lemne distrus de la nivelul 30 la nivelul 27
=))))=))))
Spuneati ceva despre [M~K]??? Uitati jucatorii, vaiiii nu mai pot =)))
Explicati-i voi "prostutului" unde se fixeaza tinta catapultelor. =)))
Nu mai vreau sa aud nimic. N-ai cu cine...=)))
Agresor: larybr
Sat: >>(9)<< (780|546) K57
Număr: 0 0 5482 0 100 0 2181 0 500 113 0 0
Pierderi: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Apărător: laurx2000
Sat: 04.16-Sucidava (750|441) K47
Număr: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Pierderi: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Religie: Unităţile au fost credincioase
SpionajResurse spionate: 327.004 277.218 328.123
Clădiri: Clădirea principală (nivelul 24)
Cazarmă (nivelul 25)
Grajd (nivelul 5)
Atelier (nivelul 3)
Curte nobilă (nivelul 1)
Fierărie (nivelul 20)
Piaţa centrală (nivelul 1)
Statuie (nivelul 1)
Târg (nivelul 20)
Tăietori de lemne (nivelul 27)
Mina de argilă (nivelul 30)
Mina de fier (nivelul 30)
Fermă (nivelul 30)
Magazie (nivelul 30)
Ascunzătoare (nivelul 3)
Prada: 57.474 48.723 57.673 163870/163870
Distrugere prin berbeci: Zidul a fost distrus de la nivelul 20 la nivelul 0
Distrugere prin foc de catapultă: Tăietori de lemne distrus de la nivelul 30 la nivelul 27
=))))=))))
Spuneati ceva despre [M~K]??? Uitati jucatorii, vaiiii nu mai pot =)))
Explicati-i voi "prostutului" unde se fixeaza tinta catapultelor. =)))
Nu mai vreau sa aud nimic. N-ai cu cine...=)))
Noi insine nobilam jucatorii de acolo, deci nu conteaza. Nobili de-am avea ar fi excelent. Iar despre ei(M~K) sunt copii, ei nu gandesc ca peste 2 luni poate 10-20 de la ei vor fi la noi. Sau invers... dar noah.) asta nu-i nimic, nimic nu se pierde regulat, aici conteaza cat sti sa joci nu se pierde regulat pana se ajunge la 0 sate dimpotriva, 100 playeri vs 300 si au facut un scor frumos cu toate cele 7000 sate ce le aveti in spate, ca au pierdut 26 nu conteaza ca nu pierd regulat 26 sate in razboi
Nu! Eroare. Scopul unui atac totdeauna este sa cauzeze efectul cel mai devastator posibil.Scopul acelui atac a fost simplu sa-l determine pe aparator sa se apere sau daca nu il face sat de barbari . Poate nu il intereseaza acel sat , poate vrea sa-l enerveze , nu mai priviti numai la ce vreti . Lemnul e cel mai important cand produci defensiva asa ca e o alegere buna .
---daca ataci un user cu 50-60 sate poate da rezultate sa demolezi un sat .
2. Atac real urmat de 4 nobili, totul in 5-8 sutimi de secunda nu se poate eschiva decat foarte greu.Mi se pare o aberatie sa fie atacata piata centrala , am vazut pe multi ca ataca piata centrala . de ce sa ataci piata centrala , daca iti evita atacul de curatire , oricum trebuie sa anuleze comanda inainte de atac ca sa se si intoarca armata pana la nobili, asa ca e fix inutila.
Mi se pare o aberatie sa fie atacata piata centrala , am vazut pe multi ca ataca piata centrala . de ce sa ataci piata centrala , daca iti evita atacul de curatire , oricum trebuie sa anuleze comanda inainte de atac ca sa se si intoarca armata pana la nobili, asa ca e fix inutila.
Am jucat sa o citesc si pe asta, deci sa inteleg ca tu nu dai atacuri sa zic la secunda sau macar la 1,2 minute nobilii dupa curatare macar, cu piata centrala sparta in situatia asta cum zice nervosu nu mai poti face "dodge" si poti face cu mana la sat
nu e chiar asa de greu daca i 3-4 sate langa ca trimiti sprijin si de pe alea ca sa fi sigur ca omori nobilii in caz ca ratezi la piata centrla sa fentezi...