sa isi respecte neutralitatea fatza de razboiul M-goth - ~Lex~ avand in vedere ca au alianta si respect cu ambele triburi, azi a fost prins un player din ~M~ care trimisese sprijin lexilor de la 120 de ore
Cam multi membrii. Ar trebui sa va faceti o academie in care sa trimiteti membrii mici.![]()
sa isi respecte neutralitatea fatza de razboiul M-goth - ~Lex~ avand in vedere ca au alianta si respect cu ambele triburi, azi a fost prins un player din ~M~ care trimisese sprijin lexilor de la 120 de ore
bravo lui , cite triburi nu baga sprijin la alte triburi , o fi tribul tau atit de fidel incat sa nu dea la alt trib sprijin , jura-te cu mina pe biblie si te cred !
Light sprijina Black
~M~ sprijina ~LEX~
si LR sprijina ~ARM~ cit si ~M D~
care e problema ?
ca SH nu sprijina M-Goth si invers ...
hai sa fim seriosi
Asa cum Light sprijina G.A.W contra la ~M D~
De ce acuzi cand se stiu multi cu musca pe caciula nu stiu !!!
Intrebarea e asa de misto incat in unele triburi se sprijina dusmanulSi se da ponturi ca sa se faca macel prin mijloc !
tlw,iar te faci de ras ? du'te inapoi de unde ai venit
du'te in cotetu' tau si fa'ti oua pt zile negre![]()
.... în data de 11.01. la ora 14:13
eu stiu diplmatia..un jucator ce nu a mai fost atacat in urma cu 72 de ore nu se numeste refugiat...iar pe valentinopop il sprijina LAIGHT
da ma,eu il sprijin...invidios?zi-mi unde vrei sprijin ca iti trimit si tie![]()