DeletedUser
Care e problema ta ? Poate mai vor si altii sa spuna ceva ...
eu cu jmen incetam ...
Care e problema ta ? Poate mai vor si altii sa spuna ceva ...
domnul criogenix pe care il credeam cel mai bun prieten din accest joc sa folosit de parola mea si a intrat pe contul meu sa goleasca satele iar tu ... nu ai vrut sa`mi dai drepturile ce mi se cuveneau....m`am ocupat de ~S~ pe care tot tie t`i l`am dat ....
1. criogenix cum comentezi acuzele lui ramos ca i-ai golit satele dupa ce ai intrat pe contul lui? cand iti dai parola de obicei renunti la joc asta e parerea mea
2.beiuga nu a dat drepturi din prima zi la nimeni , si eu am fost in ~S~ cu drept de conducere si dupa fuziune a durat catva timp pana sa am din nou drepturi in M pe care le-am primit fara sa le cer , ca rasplata a activitatii mele.
3. de ~S~ pot sa zic ca intr-adevar s-a ocupat ramos pentru ca ne-a ajutat pe toti dar totusi daca membrii nu voiau fuziune putea ramos sa tot dea tribul si sa nu uitam ca rodof care avea foarte multe puncte si era si in conducerea S a renuntat la joc pentru ca nu a vrut fuziunea oricat ne-am rugat de el a preferat sa renute.
E vorba de 60 de zile timp in care poti da comenzi , copi adica clone nu copiii)
mastere liniste ca inca nu ai experientza lor la joc![]()